31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПропагандатор си ти! Кипър не е в НАТО!

30

Анонимен

преди 6 години

Ние мислим като Паисий, Каравелов, Вазов, че Русия е наша братска страна славянска, освободителка. А Петър Стоянов мисли като Кирияк Стефчов, Чорбаджи Юрдан и другите чорбаджии, за които турското присъствие е било хубаво нещо и са предавали борците за свобода на поробителите. Русите са ни освободили, защото ние сме мнозинството от народа 95 процента, а продажниците плюещи по команда са малцина. И тогава и сега. И завинаги.

29

Ала-Бала

преди 6 години

Така е разделя се народа, защото искат за пари и власт да преиначат историята. Финландия и Полша по това време са били губернии в Руската империя ние сме били синджаци в Туската импверия ( Османската империя ). Когатао една от любимите министърки на Примиера, твърди: " ходенето на Шипка е само мачкане на сняг " Как да няма разделение?

28

Членска карта №7

преди 6 години

до 22Миь няма да е лошо някой да ви научи, с оглед на ситуацията!

27

Анонимен

преди 6 години

до 21Ехх колко си долен!!!! Ти заплашваш Патриарха ли бе гннидо ?

26

Членска карта №7

преди 6 години

до 12Шапка му свалям на Стамболов, за стореното от него! Но едва ли е той човека, който трябва да споменава нашите жертви! Щото докато хората мряха на Шипка, той направи първия милион от търговия с *** за нуждите на руската армия!

25

петиция

преди 6 години

А Вие подписахте ли се под петицията за промяна на Националния Празник на България?

24

Анонимен

преди 6 години

Откога доносниците са носители на православието?

23

Анонимен

преди 6 години

Няма ден в медийното пространство да не се пропагандира по всякакъв повод ОМРАЗА към Русия и руския народ. Тази пропаганда се прави неслучайно, защото ако ни нападне Турция, нато НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА ЗА НАС, както в Кипър, а скарат ли ни с Русия, Турция ще посмее да ни нападне. Сега Русия е нашата национална сигурност, просто защото......... от Анадола ги е страх от война с Русия, ако ни посегнат.

22

Анонимен

преди 6 години

Всякакви ни се месят за всичко. Утре някой ще се надвеси над леглото и ще ми казва как се правят деца

21

Анонимен

преди 6 години

То пак добре е ,че патриарха си замина жив и здрав от България.

20

Анонимен

преди 6 години

Деморализацията на България идва от такива "политици"като въпросният П.Стоянов и всички,които им ръкопляскат!Вие г-н Стянов разселяделяте нацията с подобни бръщолевения!Не изопъчавайте историята ни!За нас Русия винаги ще бъде спасителката,дядо Иван!!!Тикой не омалонажава помоща и жертвите на хора от други нациии!Всичко се знае,всичко се помни!Не се мъчете да,с угоднически изказвания,да създавате интриги и проблеми!

19

Членска карта №7

преди 6 години

До ?Сигурно щото тогава не са имали знамена :-)

18

простили сме му

преди 6 години

Аз си мислех че този патриарх като възпитан човек ще дойде, ще каже: Благодаря че ме поканихте. Ние също когато има сгоден случай напомняме на миряните че нашата азбука е дошла от България. Че нашия първи патриарх се е казвал Киприан и е билродом от Търнов.Да споделят добри чуства. Да поговорят за общи планове. Ето на Църквата в Македония иска да се завърне в под майчината любов на Българската.Толкова много добри неща можеха да се чуят.

17

СЛАВА РОССИИИ

преди 6 години

СССР Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА И ПУТИН И НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДЪРЖАВНИК НА СВЕТА! РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПУТИН Е КАЗАЛ, ЧЕ ЩЕ НИ ВДИНГЕ 2 ПЪТИ (ПОВТАРЯМ 2 ПЪТИ) ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ, АКО ДОЙДЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА! ТОЗИ КАКВО СЕ ОБАДИ! ТИХО ТАМ, СЕДЕСАРСКО ***!

16

Членска карта №7

преди 6 години

В интерес на истината и по време на чистата и святата ни дружба с руснаците, на трети март винаги се споменаваха румънските и финландските войни. Никога не се отричало тяхното участие и принос. Дразнещото днес е, че се обръща всичко с главата надолу, на руснаците се отделя място, като некадърници и крадци на кокошки(според един мастит водещ по БНТ 1

15

Анонимен

преди 6 години

Предложение за подигравка на с ор ос оидите. Предлагам на честването на участието на България в балканските и в първата световна война да се изричат на парадите имената на всички етноси, които са се биели в българската армия, а това са роми, турци, власи, гърци... Нещо не вярвам някога да се случи. Българите и русите са били опората на своите армии, ако не са били те ядрото, то държавите щяха да ни се наричат с други имена. Например Финландия или Литво-Финия.

14

Анонимен

преди 6 години

Стига си философствал,ами изчезвай от пространството.*** в Столипиново и другите махали и обучавай *** на морал и ценности.

13

Анонимен

преди 6 години

Император Александър II е написал в манифест ясно за какво е водил война - за да не бъде угнетеното християнско население в Турция "разделено с нас и от целия Руски народ". Кишинев, 12 април 1877г.

12

Анонимен

преди 6 години

"От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души" казва Стамболов. За тях няма издигнати паметници и почти не се говори, когато стане въпрос за руски жертви