66

Анонимен

преди 6 години

За тези престъпления е виновна едиснтвено държавата, че не е изпълнила функцията която е дадена от закона.Стига толерантност, джакпот на присъдите и бач в полза на държавата а не лежане на топло и селфита от панделата.

65

Анонимен

преди 6 години

Първото изречение го прочетох 4 пъти и все още не мога да го разбера. Яко ви куца българската граматика в този сайт.

64

Анонимен

преди 6 години

След толкова присъди и пускането му на свобода се е стигнало до естественият край на този непотребен елемент.

63

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЕТНОС ДА СЕ ПОСТАВЯ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!!КАКТО ИМА ЛОШИ ХОРА ПРИ ТЯХ ТАКА ИМА И ДОБРИ!!!СЪЩОТО И ПРИ НАС БЕЛИТЕ! И ПРИ НАС ИМА КРАДЦИ УБИЙЦИ!ДОКТОРА С НЕЗАКОННИЯ ПИСТОЛЕТ ОТИВА В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 6 години

ДОКТОРА Е НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!!!КРИЛ СЕ Е ДО ПОСЛЕДНО!!! ДОРИ НЕ Е ПРЕДАЛ ОРЪЖИЕТО НЕЗАКОННОТО А ОТ МВР Е ТРЯБВАЛО ДА ОБИСКИРАТ АПАРТАМЕНТА МУ!!!---------------------ХВАНАЛ ГО Е ДА МУ КРАДЕ КОЛАТА ! МОЖЕШЕ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ С ГАЗОВИ ПАТРОНИ А ТОЙ ГО Е ОПУШКАЛ НА МЯСТО :D

61

До 64

преди 6 години

Абе мишок, ти да не си лилавко на служба при онзи мухъл Краси от БХК? Ако плъха беше убил доктора, което е било много вероятно, щеше ли да пишел дитирамби тук? Да се благодариш на онзи много *** и дебел чичка от Банкя, който ви плаща да му гласувате, и ви пълни главите само с права. Неговия край е предстоящ. Създаде се един вакуум който се поддържа от съд и прокуратура, но и там нещата ще се променят. Безйрайното ви щастие ще приключи. 1.4 милиярда струвате на бюджета, принос Нула.

60

Бахур

преди 6 години

Плъховете трябва да свършват така. На улицата.

59

БХК

преди 6 години

*** то плъхчето на преглед отишло при доктора бре, боло било, опашката го сърбяла!

58

Анонимен

преди 6 години

А кога прокуратурата ще се самосезира, прибере н топло и осъди тези, които заплашват с убийство?

57

Анонимен

преди 6 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МИ Е НЕПРИЯТНО , ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАМ ТАЗИ СГАМ КАТО ЦЯЛО!!НО ДА УБИЕШ ЧОВЕК ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ГО НАБАРАЛ ДА ТИ КРАДЕ КОЛАТА И ТОЙ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ!! СЕГА ЧОВЕК ЛИ Е ЖОРО ПЛЪХА ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС!!!ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ ЗА ЗАПЛАХА СЪС ОРЪЖИЕ ДА ТОГАВА ДА ГО УБИЕ А ТЕ ТОЧНО ТЕЗИ СА ЖИВИТЕ!!ОТНЕСЕ ГО ДРЕБНИЯ КРАДЕЦ ОТНОВО!

56

Анонимен

преди 6 години

За плъховете има едно решение, отрова. След което се почиства и залесява. Може и малко от онова лепкавото, дето гори. И ще има нормален живот.

55

Анонимен

преди 6 години

Помня преди 3-4 години пресата писа за случай на развилнели се шведи в Сърбия. Пребили сърби. След няколко дни всички шведи били намерени малко умрели в местната река, без изключение. Извършителите не били намерени. От тогава в градчето цари спокойствие и шведите ни тичат да пикаят до колите.

54

Хей, лилавко!

преди 6 години

И да пишеш с големи букви, и да фантазираш глупости, все тая!Този път на индийците няма да им мине номерът!Ако пък прокуратурата, по нечие внушение, се опита да замаже случая или да осъдят доктора, за да ви угодят, тогава ще има ново издание на събитията от зимата на 1996/1997 г., но с по-тежки последствия! Не само властимащите ще си изпатят, но и *** махали чудо ще видят! Да не се наложи да търчите пешком към турската граница, без да е сигурно, че комшиите ще ви пуснат у тях!

53

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.В.УВИ МНОГО ТОЧНО КАЗАНО ;D ТОЧНО ТОВА Е СТАНАЛО!!

52

До 37

преди 6 години

Колко ли пъти съда и прокуратурата са си затваряли очите за деянията му. Само за тези се казва. Пускат ги и предсрочно, като "поправени". В отпуски ги пускат. На тях това им е бита, съзнанието, друго могат ли? Това им е в кръвта.Децата му да бъдат отнети на този и те ще станат като баща си и майка си...Тя не знае ли къде отива мъжа и?Хей за такива трябва да има Белене!

51

Дуло

преди 6 години

Да се приложат Крумовите закони и към другия крадец, както и към цялата миша популация! Орден за храброст на Доктора - спаси обществото от една безполезна и зловредна твар!

50

Аз

преди 6 години

Колко са само нагли тези.....плъхове. В тази държава на беззаконието почва да се размива понятието престъпление. На тези "Плъхове" им е позволено всичко и не могат да осъзнаят какво е престъпление. Стига вече с Геноцида на Българите!

49

Ф.С.В.

преди 6 години

Всичо това са последици поради липсата на Полиция и Съд - По закон доктора трябваше да се обади на 112- Да каже че някой обира колата му- да каже на 112 в кой град се намира в кой квартал и т.н.- Плъхът до тогава щеше да е избягал с фаровете- полицията нямаше да го намери- После доктора отива посред нощ в районното и пише обяснения и молба какво е видял-как защо и в колко часа? На сутринта доктора тръгва с колата си за работа и КАТ го спира и му друсва солена глоба за фаровете !-Системата КУЦА !

48

Анонимен

преди 6 години

Сега е много важно какво ше реши съдът като прецедент.

47

еди кой си

преди 6 години

Не е влязъл да краде, а да му почисти