131

ДО 135

преди 6 години

Днес в ЧЕЗ Работят 20 000 човека и не правят нищо ?

130

Анонимен

преди 6 години

Как ще регулира държавата без да има поне 51% участие-Т-пунгер, държавата прави законите.Не е нужно да бърка в л-йната за да печели.

129

Анонимен

преди 6 години

Абе привъжениците на национализацията, знаете ли колко харод работеха в ЕРП-то в западна България преди да се преватизира ? над 8000 човека, 1/2 от тях не правха нищо, абсолютно нищо, знаете ли сега колко работят ? 3600 и вършат два пъти повече работа, знаете ли какви рушвети се даваха за присъединяване когато беше държавно, незнаете, щото нищо не сте построили през живота си, чакате държавата да Ви го направи, неща и да чувам за държавни предприятия

128

Токчо

преди 6 години

Доколкото разбирам пенсионерите с по 200 лева пенсия всеки месец ще отиват и ще плащат по около 50 лева за ток на Гинка.А Гинка понеже е много умна и способна си е купила дамска чанта за 10 000 долара.Е нема такава държава.

127

Анонимен

преди 6 години

Беше ли нужно държавата да продава 33% от ЧЕЗ? Държавата е взела парите от 100% продажба на ЧЕЗ. Сега да върнат парите и да купят 34% или цялото дружество. Или да спрат сделката с неизвестните мафиоти и перачки.

126

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоГръцката ОТЕ също беше раздържавена, сега си е просто едно акционерно дружество дела на държавата е под 30 %, и беше раздържавено щото беше затънало до шия

125

Анонимен

преди 6 години

факти: 1.за съжаление държавата ни не е добър стопанин. 2.КЕВР постоянно вдига цените с олигофренични оправдания .

124

Анонимен

преди 6 години

обясни ми тогава защо гръцкия телеком все още е държавен-Защото Гърция е глупава държава.В Гърция и лиценза за такси се предава по наследство, това не значи, че така е правилно. Гърция с тоя акъл фалира два пъти за 10 години.

123

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен " Благодаря" много за "умното" разпределение на обществените поръчки от "умния" началник!Мерси!

122

Бивш пожарникар

преди 6 години

Как ни навреди Гинка, открадна нещо от нас или....? Но гаранция че "булята от Крушовица" не ни е навредила тя всичко взето от "Техноимпекс" си го остави за себе си и го превърна в апартаменти. Или са подготвяли комунистите евтино да вземе ЧЕЗ някой техен Инкасатор (дълък) ама им вдигнаха цената? Или Техноимпекс може ЧЕЗ не? Само питам.

121

До 121

преди 6 години

Слагаш парите на масата и до вечерта АЕЦ е твой - целият.

120

Анонимен

преди 6 години

Умната държава не купува, а надзирава и регулира. Глупавата държава се опитва да се нагърби с всичко. Както умният началник разпределя работата и мотивира хората, а слабият началник запретва ръкави да върши работата на изпълнителите.

119

чичо Гошо

преди 6 години

Анонимен,обясни ми тогава защо гръцкия телеком все още е държавен?Аз съм в частният сектор но в друга област.Искам само да кажа,че тука не става въпрос за "комунизъм" и капитализъм,а за това,че държавата разпродавайки всички свои активи вече не е държава.Недоволни са полицаи,лекари,учители т.е. всички държавни служители.Откъде мислиш,че ще дойде увеличението на заплатите им?От данъци и от частния сектор.Ако не бяха продавали държавата като башибозук сега нямаше да коментираме колко сме зле.

118

Анонимен

преди 6 години

Е добре де, държавата като го изкупи, после на кого ще го продаде? На този, дето се надяваше да спечели търга, ама го шунтираха чехите, на него ли?

117

Анонимен

преди 6 години

Дочух че продавали АЕЦ Козлодуй, дали да не го купя а и кой ще ме спре то нали е частна сделка.

116

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоАбе що говориш глупости ти помниш ли какво беше когато БТК беше държавен монопол, един факс неможеше да пратиш, постоянно надписани сметки, никой не ти даваше разпечатка за разговори, 95 % от централите бяха тип А-29 разработени от Сименс през 1929 година .........моля ти се не ми говори че държавата е по-добър мениджър и собственик от една частна фирма

115

Анонимен

преди 6 години

До 109 А бе ти наред ли си?Стратегически инвеститор може да строи и на гола поляна стига държавата в която отива да му гарантира собствеността , да има работеща съдебна система, да няма престъпност да има предвидимостта в законите а не да се променят всеки месец и т.н.А това в България го няма.

114

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ - НЯМА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОРИ.

113

Шоп

преди 6 години

Аз искам да си купя автобус от градския траспорт, за да не съм зависим от разписанието. А също така ще правя луди пари от билети... Отивам да си продам единия бъбрек и го купуам!!!

112

Анонимен

преди 6 години

Без държавна собственост, няма стратегически инвеститори. ЗАПОМНЕТЕ ГО.Държавната собственост е гаранция за просперитет и богата държава, висок стандарти добро бъдеще.