80

Гробокопач

преди 6 години

Ясни сигнали и силни знаци! Бойко отвлече Гинка в МС, защото, ако бе отишла в НС, там я чакаше Корнелия, на гюме. Всичко щеше да си изпее, а в изпятото, щяха да са 2 имена - Цветелина и Бойко. Гинка я градят по модела на Цветелина, затова сега се гаджоса с Мутрьо, чрез "контролният дял";)))

79

Гинка

преди 6 години

В неформален разговор казах на тиквун че ще им продам дела си за 500 млн евра. Като си го искате коя съм аз че да не ви го дам, но не и без пари 100 млн трябва да останат за мен чисто.

78

Анонимен

преди 6 години

Неграмотната гина оШфорката.

77

?????

преди 6 години

България Парламентарна Република ли е или Премиерска държава ???? Само си питам ...

76

БОРЕЦО

преди 6 години

как , че бори дръжавата бре ??? суплес , сърма или с друг мурафет , а ???? я само си питам ,па мое и да помогнем с нещо .... държавата рани - ние бориме ..., че гътаме ако каже Баце .... ;)

75

vip

преди 6 години

Браво на "кака" усетила се е на време и е влязла в сделка тип "вабанк" сега ако държавата вземе дружеството ще трябва да овъзмезди и нея с поне 15 мил евро. . От електро разпределение в България ако се печелеше много първо ЧЕЗ нямаше да продават, а и на търга за продажбата щеше да е бъкано от американски, немски, френски и прочие енергийни гигант, а Гинка дори нямаше да бъде допусната дори да се включи.....

74

Анонимен

преди 6 години

Dobre che beshe cheshkoto izdanie da izdade dalaverata, zashtoto bulgarskite izdaniq malchaha

73

Анонимен

преди 6 години

Другарите полудяха от злоба , че Борисов пак намери изход от комплота на БКП-БСП. Не ви ли стана ясно , че Борисов е опитен политик и няма да се даде на селската клюкарка Нинова и на *** Радев.

72

Анонимен

преди 6 години

Явно са забранили на Гинка да ходи в парламента,Борисов защо я крие от депутатите като дявол от тамян!?Егати резила корумпиран!

71

Край

преди 6 години

Суджук ядат хранените хора на Цар ББ. За народа сме осигурили кебапчета от пилешки клюнове, рога и копита и "бира" в големи найлонови шишета от 1.20 за 3 литра. По много. И народа доволен и не протестира.

70

Анонимен

преди 6 години

Boze, v kakva darzava ziveem. Za tazi Ginka martenichka nqmashe li? Mislq, che skoro narodat shte se nadigne i shte gi izbesi pred domovete im

69

Край

преди 6 години

Има ли някой да вярва на Винету. Че Доган го е поръчал? Че не се е облажил от КТБ? Че не пипа от санирането? Че няма дял в ЧЕЗ?Който му вярва да сложи палец нагоре.

68

Анонимен

преди 6 години

До Край 78Обърка само едно....не са кебапчета...А СУДЖУК!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Тия тримата изглеждат като напикани мушката.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Тоя па, тоя па.....и тоя сънува пак някакви руснаци......аман от такива, на които все Путин им е виновен! Нинова и тя какво общо има......президента и той.....То и ти не знаеш, ама да се чешеш там където не те сърби......това много хора го правят! Ти ми кажи как два дена ни обясняват, че държавата ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСИ, А СЕГА......ИСКА ВСИЧКО...........ПЪЛЕН ФАЛШ!

65

Край

преди 6 години

Чакат Гинка в НС обаче тя отива при ББ. Сега разбрахте ли кой е ШЕФА. А пак да идете да гласувате по тая система. При тази система ББ е бог и цар - народното събрание е за парлама - парламент. И като Цар ще даде ЧЕЗ ако реши на някой ром от кв. Нов път във Видин. Като дедесарка ще го шитне.Грейно ли вие? Нема да е задълго.

64

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗтита ви баба марта!!!

63

Край

преди 6 години

Стойте си на грейно. Ток има бира има, кебапчета има. Тия вече за нищо ви немат - даже не се и напъват да ви лъжат - директно си прибират общото в джоба.Политическа зима.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Брей...брей...брей....Какво частно предприятие, какви пет лева бе???? Приватизирал си предприятие от национално значение и когато виждаш, че има опасност от издънки нищо не можеш да направиш, така ли???? Значи, хората кучета ги яли, важно е една дузина хора да си получават паричките!!! Те това се казва вълчи капитализъм....бравос, поздравления....заслужаваш си съдбата! Ама АЗ И ДРУГИ КАТО МЕНЕ НЕ ИСКАТ!!! МОШЕННИЦИ, ЗА ВАС ЩИ ИМА ВТОРИ НАРОДЕН СЪД! ДА ЗНАЕТЕ!

61

Анонимен

преди 6 години

Тоя филм не струва. Не ми е ясно кой ви подхвърли сценария и как се очакваше да реагираме, но тоя филм не струва.Както се казва ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ.Или.....