321

Shark

преди 6 години

До 392. Защо бе човек, не е толкоз зле, аз съм доволен, както казах качествено слугуват. Само речта им не искам да слушам, ама то в затворените комплекси турци са само обслужващия персонал и с тях или не говоря, а ако се наложи- на английски. Понаучили са го и хвърчат като финикийци. Много се кефя.

320

Анонимен

преди 6 години

и чуя имената и речта им.Ти пък къде си видял по българска телевизия турски филм без да са го осакатили с дублаж на български?

319

arog

преди 6 години

то нее чест да се избиват хора но нее чест да се гърмят живи бомби и да трепят невинни жители или да се посяга на цялоста на една държава която и държава дае ще си защитава териториалната си цялост

318

Анонимен

преди 6 години

Заради това ,което каза на момиченцето ! Четете и медиите от чужбина !.И какво каза на момиченцето?Какво пишат медиите?Аз доколкото разбрах на момиченцето каза само, че бордо баретите не плачат. После говореше на публиката. Това се вижда и от клипа. Та какво видя ти да казва на момиченцето?

317

Ъ...

преди 6 години

До Никой. Без нито един ...какъв каза....ТСивилен ли... жертва. Я обясни думата ТСивилен бе???

316

Shark

преди 6 години

До Osman pasa. Да, ще ходя на курортите им, защото много качествено ме обгрижват и ми слугуват. Като видят пари очите им на понички стават. Колкото до турските филми не само че не ги обичам, не ги гледам, ами само като започне филма, ако случайно не е преместен по-рано на друг канал, и чуя имената и речта им, каквото и да правя го зарязвам и скачам към дистанционното. А курортите им са хубави, пак повтарям, качествено слугуват и ще ходя там.

315

цял свят го плюе

преди 6 години

Заради това ,което каза на момиченцето ! Четете и медиите от чужбина !Турският народ ще има големи проблеми с Ердоган !

314

Анонимен

преди 6 години

Българинът не знае каква чест е да умреш за родината. В българския език няма такава дума и затова думите на Ердоган са му непонятни. Българинът не разбира значението на израза "шеитлер ольмез"

313

venix

преди 6 години

побъркана история!

312

Никой

преди 6 години

Хубаво следете новините как напредва армията на Ердоган в африн без нито един тсивилен жертва

311

Анонимен

преди 6 години

Българите по света са повече от турците. .Имаш в предвид баррдаците и бордеите по света, нали?

310

До Р Доган

преди 6 години

А ти защо не "умреш в бой", та да те погребат с почести ???

309

баш турчин

преди 6 години

В Брюксел по големия процент от проститутките са българки.Шефката им е от Тутракан,наричат я мадам.Е, в Европата имате ваш човек на висок пост.

308

Анонимен

преди 6 години

И какво е казал,което не сме разбрали,би ли ни превел ако обичаш?.Каза дословно(на публиката, не на момичето)"Ако се случи да падне(не да паднеШ) в бой за родината( да стане шеид, не да станеШ) ще бъде покрита със знамето(като всеки герой)Надявам се владееш поне собственият си език.

307

Анонимен

преди 6 години

Да речем ,че нашите преводачи лъжат ! Но тази новина се казва и в чуждите медии , според тъпата ти логика и техните преводачи ли лъжат ?!.Все едно аз, разбиращият български, да ми се налага да слушам какво ще ми каже някой преводач от български. Айде моля ви се, смешни сте.

306

Osman pasa

преди 6 години

Много сте жалки и завистливи Ердоган е велик политик а тия дето плюят по него са едни жалки мишки плюете по Ердоган по Турция и Турците ама всичките сте там на почивка умирате за техните филми сериали храни и курортни градове стига с ваща злоба че злобата не ражда добро

305

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ какво е казал,което не сме разбрали,би ли ни превел ако обичаш?

304

Анонимен

преди 6 години

Какво има *** да разбира? Един джихадист призовава деца да умират за хора,които искат при и власт. И като погребат детето с почести ква файда за детето? Ако ще и с пари и шоколади да го покрият в гроба,то ще си гние там.Направи ли си труда да си преведеш казаното или ей така си коментираш по ганювски?

303

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНормално е да не разбира,все пак са минали хиляда и триста години и езика се променя

302

Православен

преди 6 години

Тук няма да коментирам евреина-мюсюлманин Ердоган, нито религията му, само ще напомня, че е зловещо само заради възпитаването в патриотизъм, да обещава на едно невръстно живо и здраво дете, че ще го погребе с почести. Такива думи никога един християнин не може да каже на дете.