262

да ви обесня

преди 6 години

По времето на царя, ей такива вчерашни фирмички и техните току-що навършили пълнолетие "собственици", купуваха с "подкрепата на банки" и сключваха сделки за милиони и милиони. Царя не случайно се върти около Бокото. Е така стават работите.

261

275

преди 6 години

До АнонименХаха...и аз храня "добри"чувства към руснаците...но..Гинка няма нищо общо с тях. За радост.Първо се поинформирайте малко и тогава бълвайте.

260

руско-грузинска връз

преди 6 години

Младежи, днес е поместено в чешко спис. името на скандален руско-груз. биснесмен за ЧЕЗ.К.Нинова какво ли ще каже?

259

Анонимен

преди 6 години

А бе, какво стана с ония младежи, дето си купиха Дипломатическия клуб "Бояна"?

258

Г-жо Александрова,

преди 6 години

Пишете за възпитани хора, а не са маалать.Не се говори на малко има, още повече за публични личности.Не се подвеждайте по К.Нинова.Както виждате, нито на Вас, нито на нея не пиша на МАЛКО ИМЕ.Не сме на пазара, нито сме расли там.

257

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ни искат и тока. Решетников е казал че кака Гинка е супер електро експерт.

256

Do 263

преди 6 години

До АнонименДа бе...Пеевски ни ограби 4млд. притежава почти всичко в България, но сега Гинка ви е проблема.Евала, матр'ял!Гинка поне не е част от ДПС мафията.Другите потенциални купувачи на ЧЕЗ кои мислиш, че бяха?Пеевски и Ковачки.Тях ли предпочитате?

255

Анонимен

преди 6 години

mdaa

254

Анонимен

преди 6 години

Момчета и момичета, не и завиждайте много на Гинка, защото в такива мътни води със скрити капитали и участници, много лесно може да и падне главата. Учудвам се на глупостта и да се захване с тази машинация. Вероятно са и обещали по няколко милиона на месец и да си гледа кефа, но една погрешна стъпка от нейна страна и главицата и може да пасне. С парите е така - колкото повече пари, толкова повече грижи.

253

Сладуранка

преди 6 години

Въпросната г - жа Гинка Върбакова има участия и в други фирми, нейни роднини - също. Това е информация от официалните регистри.

252

Анонимен

преди 6 години

какъв цвят има ДС , продължаваща да ни убива

251

Анонимен

преди 6 години

това за цвета на кожата е гнусно, крадеца има червен цвят, комунистически

250

Анонимен

преди 6 години

Руска банка ше отпуска кредита. Руснаците ще ни купят и тока.

249

Бръснача на Окам

преди 6 години

Бате Ви Боко предложи на Тиминушка да се самоуволни, защото сделката е осъществена по чешкото законодателство! при пълно затъмнение за официалната българска власт-комисионери и няма нищо за лапачкаааааа!!!...за Бокотооооо!!! ха-хааааа!!! СДЕЛКАТА Е ЧИСТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ в демократичната история на РБ

248

Сладуранка

преди 6 години

До 262Извинявам се, в бързината съм написала 272, вместо 262.

247

Сладуранка

преди 6 години

До 272Да, прав сте! Благодаря Ви за допълващата информация!

246

ББ

преди 6 години

Никъде не прочетох какво всъщност се продава. ЧЕЗ а.с. регистрирана в ЧЕХИЯ и притежаваща 67 % от групата на Чез в България ли е продадена на Гинка ?Ако наистина е по чешките закони, както казва тази, това е единствения начин да е така.

245

Анонимен

преди 6 години

Гинчето вече притежава националната ни сигурност! Бравос, Гнче. Гинче, какво ти е образованието, душа?

244

Анонимен

преди 6 години

До Сладуранка: "Конспирация означава таен заговор, тайно споразумение, интрига, задкулисие". - да, така е. А сицилианската мафия е разработила т.н. Риполитура (изглаждане). След като мине далаверата се показват по медиите пододящи манипулатори, които да убедят електората, че всичко е редно и законно.

243

TCTCTCTC NARODA

преди 6 години

GINKA SI KUPILA EDNA TRETA OT NACIONALNATA SIGURNOST NA BYLGARIQ TCTCTCTC SAMICHKA BRAVOOOS