172

дядомраз

преди 6 години

Мир на праха им! Тази случка за пореден път показва "героизма" на американците. Те са курназ само на открито.Там разтрелват с дронове и авиация. Но в населените места и в контактен бой,хич ги няма.

171

Truman

преди 6 години

Слугинските ни медии не цитират официалната информация за убитите руски доброволци,а други издания където се издуват броя на убитите.По едно време ги искараха 600 /а те общо не са толкова в Сирия/ После цифрата спадна до 100.А сега се говори в тази статия за 50.А реално са убити 14 доброволци според официалната информация.Склонен съм да вярвам на нея.

170

Булгаристански кючек

преди 6 години

Не знам защо се занимавате с работи, които не са от компетенцията на българина. Една империя се гради с много жертви - така е бил древен Рим, Британската империя, Османската империя, СССР, САЩ и т.н. Ако няма жертви от чук се превръщаш в наковалня, средно положение няма. Българина е научен де се прекланя - пред султаня, след това пред Русия, следва Германия, СССР и сега се целуват задните части на "Евроатлантиците". Пък по темата - ако са здрави руснаците ще устискат, иначе ще станат Ирак 2.

169

Зозо

преди 6 години

Понеже глада е голям хората са принудени от немотия да пращат децата си като пушечно месо на Путин. Не знам как спи нощем този диктатор!70000 евро ли струва 30 годишен здрав мъж?

168

анонимен

преди 6 години

Чета коментарите тука и се чудя на наивноста на много хора.Путин бил клекнал,руснаците от Вагнер си го заслужили и т.н.Путин и Русия никога няма да клекнат и ще ве кажа защо.В Русия човешкия живот е нищо,един убит се заменя с петима нови.Дори и Вагнер да се унищожи ще се създадат десет като нея.Русия има милиарди,може да си усигори армия от чужденнци,включително и българи.Само като обявят че дават 10 хил. долара на месец и ще напълнят редиците си дори и с българи ,които са в развиващия се ЕС.

167

Хм

преди 6 години

Ако наистина дават по 70 000Е за убит наемник,мисля че от кандидати няма да се отърват,наплива ще е голям!Че това си е един голям апартамент(без Москва)!Повечето вдовици просто ще се изкефят на такава придобивка-обикновено браковете издържат по няколко години,ама апартаментите остават!Колкото до тръпката-и това го има!Старостта не е за всеки....

166

Анонимен

преди 6 години

Чакай Ердоган. България е турска!

165

Анонимен

преди 6 години

Значи това са бабаитите (зелените човечета) от Донбас. Е...навоюваха се. Получиха си го.

164

Олигарха бил и убиец

преди 6 години

Олигарха на Путин (за който са работили избитите руснаци в Сирия) се оказва и убиец - чети предния коментар!

163

СатаНАТО

преди 6 години

*** е безсилна пред US Army.Още един кораб с 200 човека спецназовски пидали пътува за Тартус. Ще бъдат проследени и унищожени в правилния момент.

162

За олигарха Пригожин

преди 6 години

Още 2 коментара на руснаци - Olga Bashnina2016.08.02 21:44институт он не заканчтвалШоколадный Барон Olga Bashnina2017.03.24 11:04у него,очевидно, были свои "университеты"...

161

Анонимен

преди 6 години

Кой каза че престъпната група Вагнер са унищожени? Вижте на снимката че техните шефове са си живи и здрави и готови за нови подобни геройства и подвизи.

160

За олигарха Пригожин

преди 6 години

Още един коментар от същия сайт и под същата статия - Василий Михайлов09.01 17:18Причм тут Евреи? Евреи порядочные бизнесмены и с ними всегда приятно иметь дело! Даже более приятно, чем со многими русскими или армянами. С ними договорился если о чем, они не кидают! А этот ублюдок, чувствуя безнаказанность, творит полный беспредел! Национальность тут не причм! Он просто беспредельщик и отморозок.

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: А сега ЕС като е тук едни треви никнат, като боабаби. Кухи като тебе.

158

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде са минали *** трава не никне. Справка - България.Добре де ама 30 години тревата вече не расте. Пак руснаците ли са виновни?

157

Анонимен

преди 6 години

Къде са минали *** трава не никне. Справка - България.

156

Анонимен

преди 6 години

Российский олигарх Евгений Пригожин, названный прессой "поваром" президента России Владимира Путина, контактировал с российским руководством до и после атаки на ЧВК "Вагнер" в Сирии.Как пишет The Washington Post, он почти наверняка" контролирует российских наемников, которые воюют в Сирии на стороне президента Башара Асада.Так, ссылаясь на данные разведки, издание сообщает, что в конце января Пригожин сказал высокопоставленному сирийскому чиновнику, что он "получил разрешение" от неназванного российского министра продвигаться вперед с "быстрой и сильной инициативой, которая должна сост

155

Гого

преди 6 години

Все пак да не забравяме , днес е 100 годишнината на Червената армия.Слава на Червената армия!

154

Др Ох боли

преди 6 години

Русофобията е психично заболяване. Знам че не ми вярвате, защото ако ми вярвахте нямаше да сте болни. Ако обаче някой от вашите близки, приятели или хора които се интересуват от вас четат тези редове, моля ви заведете тези хора на доктор, може би шанса за лечение е малък но поне все още има надежда. Пожелавам ви всичко най добро, от сърце.

153

ауди само

преди 6 години

Запада предложи на Путин Русия да стане като Канада.Да си продава петрола,да си оправи държавата,руснака да ходи по почивки.Много пари се наляха в Русия.Истината е че,Путин се опита на направи нещата,но комунизма така е изхабил материал,както и в другите посткомунистически държави,че не се получи.След това,както казват руснаците,вкара Русия в единственат игра,която знае,а тя е да воюва.Какво ще излезе от всичко това,не се знае.Ние в Европа,все още не воюваме,стоим и си цъкаме на компа.