35

Учител с картечница

преди 6 години

Тоя дядка съвсем е откачил вече. Стана за смях пред целият свят.Време е някой учител с картечница да го спаси от мъките.

34

Володя

преди 6 години

Бай Дончо...обичам как сриваш всичко хамериканско! Заслужи си парите!

33

Анонимен

преди 6 години

И базука да им раздадат,не всеки има бързи реакции и умее да борави с оръжие,дори и след обучение.Иска се хладнокръвие и смелост.Учителите са и родители,малолетните им наследници винаги могат да откраднат от къщи оръжието на родителите си и да го употребят навън...Тръмп защитава едрия,оръжеен бизнес.

32

българина

преди 6 години

Бог ще им покаже къде им е мястото на тия лицемери терористи! Сащ са ъпгрейдната версия на с кореа и ссср, искам още трепане и гражданска война. Който все бърка в чуждия г з забравя да пази своята дупка, *** природен многовековен закон....

31

АТАКИСТ

преди 6 години

Владимир им ТУРИ на тия хамериканци един неуравновесен *** начело на държавата и хамериканците сега се чудят к'во става! Няма по-голям джумбиш!Най-Великия!

30

Анонимен

преди 6 години

Ще стане,като в дивия запад,ще зависи, кой ще извади пръв пистолета и стреля.

29

Анонимен

преди 6 години

Правилно,едно време в Америка по времето на Том Сойер и компания учителят си е имал райфълка под бюрото.Заредена ,наточена и смазана.Ако някой от учениците се е правел на много генгста шит е влизала в действие не се и съмнявам..И поколението на тези хора са изградили САЩ като велика държава.После изпедерастяват почват да се грижат за правата на всякаква тиня дали на някой *** няма да му стане лошо как и какво ще почувства и накрая стигат до сегашното си жалко положение.Нещата както са си.

28

Едно ченге

преди 6 години

Първо, в САЩ повече от половината учители са мъже, второ училищата са "зони забранени за оръжие", което улеснява нападателите, трето забраната за притежание и носене на оръжие не решава проблема, защото който търси намира... Аз и и много от хората около мен винаги сме с оръжие и това никой закон не може да промени, аз така съм спасявал човешки живот. Един мъж който не може да защити себе си и близките си, не е истински мъж, а ако ще чакате помощ, по добре да дойде някой "луд" като мен, а не

27

Анонимен

преди 6 години

С въоръжени учители щестане още по-голяма кланница.Не всеки учител може и иска да борави с оръжие.А тези,които могат,ще станат участници в ожесточена стрелба,на която не се знае изходът.

26

Анонимен

преди 6 години

Щатите са демократична държава. Не е като у нас само комунистите да имат оръжие.

25

Анонимен

преди 6 години

Джендърите това и искат територите на училищата ,да останат зони без оръжие,за да може техните откачалки ,да се вихрят свободно!Да,ама не най-после трезвомислещ човек стъпил здраво на земята е стопанин наБелия дом!

24

I live in Usa

преди 6 години

Либерасти, ако ми е писано да ме гръмнат ще стане. Ама поне искам да имам шанс за отпор. Вие си стойте разоръжени и се палете по жълтите павета. Ваш проблем

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ са една затъваща диктаторска ***, а в училищата им се води гражданска война, докато дълга им расте като носа на Пинокио при всяка краварска лъжа на сатрапа Тръмп и фашистката останка Хитлери Клинтън.

22

Унуфри

преди 6 години

Тръмпета е пълно хахо "избрано" не без помоща на руските хибридници. Но, все пак в САЩ има демокрация и гражданско общество. От една страна медийте не му цепят басма и от друга държавните органи до някаква степен въздържат безумията му. Докато в Северна Корея е РФ лудите диктатори са вездесъщи. Ким и Путин спирачки в собствените си страни нямат. Само международни сакции могат да ги озаптят.

21

АТАКИСТ

преди 6 години

Този рижав фашист, също като дядо си Хитлер все с оръжие иска да си оправя проблемите.Честит ви президент, хамериканци! Случихте на президент тоя път!

20

Анонимен

преди 6 години

АЗ АКО СЪМ УЧИТЕЛ КАТО МИ ПРИЧЕРНЕЕ ВЗИМАМ УЗИТО И С ЕДИН ОТКОС ГИ МИНАВАМ :D

19

Анонимен

преди 6 години

Ще стане като онзи скеч на Улицата от 90-те...Пешо, колко прави 2+2 ...?П.п.п.п.п.пет...БАМ между очите!

18

Анонимен

преди 6 години

Тези нападения се случват почти винаги в зони забранени за оръжия, както каза Тръм, защото извършителите са страхливци.

17

Анонимен

преди 6 години

Отлична идея за америкнската реалност!

16

Анонимен

преди 6 години

Това е най-идиотското нещо, което съм чувал. Не знам дали хората толкова са полудели, че да го приемат насериозно. Не мога да повярвам, че изобщо може да се обмисля това нещо. Човечеството и тоя съвсем са изтрещели.