92

Анонимен

преди 6 години

"Няма такива народности - турчин, македонец, грък - всички са наследници на българите и елините. "Траките" също са българи. През 681 не е имало смяна на населението, хората които са живели тогава, все още си живеят по тези земи. Само дето някой от тях са потурчени/погърчени, а наскоро и помакедончени."Забравил си да добавиш, че първия човек Адам е бил българин и жена му българка :-) и така сте се размножили... :-)

91

TOP SECRET

преди 6 години

Пише точно и ясно в Википедия за Покръстването при Борис I тоест Християнството е наложено насила от Византия по нашите Земи но умишлено малко се дискотира по Темата

90

ТУРК

преди 6 години

Няма по горда нация от ТУРСКАТА няма нищо над нас !!!

89

Анонимен

преди 6 години

Относно кюрдите - внимавайте с обидите, че никак не са за подценяване. Да не стане така че да трябва да се извинявате! :)

88

Анонимен

преди 6 години

Няма такива народности - турчин, македонец, грък - всички са наследници на българите и елините. "Траките" също са българи. През 681 не е имало смяна на населението, хората които са живели тогава, все още си живеят по тези земи. Само дето някой от тях са потурчени/погърчени, а наскоро и помакедончени.

87

Анонимен

преди 6 години

"Какви сте тогава вие, които не знаете как да си гоните правата, интересите, нямате никви цели... Чакате все някой да ви даде"Не, приятелче, не сме глупави, слаби сме. И бедни. Има разлика, но очевидно си глупав, щом не я схващаш, ами се водиш от обидата си. Само глупав, примитивен и духовно беден човек, може да се води от обидата си.

86

Анонимен

преди 6 години

"Обидил си се, защото си турчин, а не се смяташ за глупав. Нормално. Въпреки, че изказването ти беше глупаво."Не аз а ти май си се обидил, това не е отговор на въпроса ми... Какви сте тогава вие, които не знаете как да си гоните правата, интересите, нямате никви цели... Чакате все някой да ви даде... Какви сте? Умни ли? :-) зако никой не ви поглежда? Умници :-)

85

popa ot razgrad

преди 6 години

турците се ръководят от едно мото: което е лошо за Гърция, е хубаво за нас...

84

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са отвратителна нация без характер не познавам един кюрдин да говори две минути без да псува а и друго когато народите са превземали територии (създавали държави ) кюрда е спал и сега чака като евреина на готово е няма да стане.

83

Анонимен

преди 6 години

"Че хора, които си знавят правата и интересите как може да са глупави"То и pомите си знаят правата и интересите. Първи са на опашки за получаване на помощи. Това не значи, че не са глупави. Глупави са си от всякъде.Обидил си се, защото си турчин, а не се смяташ за глупав. Нормално. Въпреки, че изказването ти беше глупаво.

82

Анонимен

преди 6 години

Ама кай клечат у калта около Африн и клопат зъби. Айде, сполай ти, че ще ходя да хапна. А ти тука се изхвърляй колкото си искаш. Не ми пречиш.Пак си сънувал просо

81

Анонимен

преди 6 години

"Колкото и да са глупави турците, те отлично си знаят правата и интересите и в настоящия момент така се получи, че и Русия и САЩ нямат проблем с операциите на Турция."Че хора, които си знавят правата и интересите как може да са глупави :-):-):-)еми тагава за такива като вас дет нито права знаят, нито интереси какви са :-):-):-)

80

Анонимен

преди 6 години

"Хе, да не би аскерът да е взел вече Африн"Ами всъщност вече от доста време Африн и доставките към него се контролират от турците. Вътре в Африн се водят боеве и от време на време успяват разни терористи да пробият блокадата, но им виждат сметката след това. А нямаше да е така, ако турците бяха подминали Африн и бяха го оставили на терористите пак да си правят каквото си искат. А вчера там са влезнали и сирийски правителствени войски и са яли голяма попара и който оцелял си е бегал надолу.

79

Анонимен

преди 6 години

"Абе, турците! Едно въпросче като за домашно.Защо кюрдите, които се канеха да се цепят от Сирия, когато решиха да търсят помощ и съюзник, се обърнаха към лошия Асад, а не към демократа Ердоган??"Защото някои не казват Евала на никой, щом стане въпрос за държавна сигорност!!! Защото, някои могат да кажат НЕ на ес и америка даже, камоли на терористи ли ще кажат ДА...

78

Анонимен

преди 6 години

Ишалах до година столица на Турция ще е Йерусалим !!!

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимния полунеграмотникХе, да не би аскерът да е взел вече Африн и Манбидж?! Я си питай "източниците, клоyне! Ама кай клечат у калта около Африн и клопат зъби. Айде, сполай ти, че ще ходя да хапна. А ти тука се изхвърляй колкото си искаш. Не ми пречиш.

76

Анонимен

преди 6 години

Ще си ударя г-за в тавана ако сега сирийската армия отиде на север и вместо да помага, да ги подпука тия терористи, дето са я викнали.

75

Анонимен

преди 6 години

Смешните асадистки подкрепления за терористите състоящи се от 17 джипки с картечници са направили обратен и са се върнали след като са били подпукани от турската артилерия. Толкоз им беше бабаитлъка.

74

Анонимен

преди 6 години

"Ти пък откъде разбра на какво са се навили руснаците и американците?!"То по същата логика и теб могат да те питат откъде разбра тия простотии, които ги говориш? Аз съм ги разбрал, защото получавам информация от всички източници. А ти само от един източник. Аз съм ги разбрал, защото мисля, а ти не. Аз съм ги разбрал, защото виждам какво се случва на практика и какво остава в историята като факти.

73

Анонимен

преди 6 години

"Чест и уважение за кюрдите."Сериозно ли? Франция и Германия им пращат военни съветници. САЩ и Русия и Китай им дадоха оръжие. Израел им дава пари и военни съветници. Подмазват се на довчерашния си враг Асад, защото всички ги изоставиха когато Турция предприе действия срещу терористичните им отряди. Турция праща съотношение 1 към 10 за врага, а ти викаш "по-многочеслени" били. От 7 страни им наливат всичко от което се нуждаят и накрая някакви палячовци казват "евала". Жалкарска работа.