7

Селянин

преди 17 години

Боже колко простотия има по света да се прехласват пред някакъв *** оглупял и остарял.Защо в България идват само залезли и бивши величия.Вместо да работите ходите да крещите *** такива

6

Maria

преди 17 години

Бях там, почти до сцената. Гледам спектакъла му за втори път. Личното ми мнение (фен съм му откакто се помня) е, че Джордж Майкъл е съвременния крал на попа...просто е недостижим..А обективно погледнато - който беше там, може сам да си отговори дали някога е виждал и чувал по-качествен и пищен концерт на открито в България... Искам, обаче, да изразя горчивината, която българската публика остави у мен. Ако си мислим, че сме най-емоционална та публика - много се заблуждаваме! Може ли да не изкараме една песен като хората? Може ли да си пляскаме кротко и да се присмиваме на по-развълнувани те хора около нас? Особено на концерт с такава кауза -НИЕ ТРЯБВАШЕ ДА УЧАСТВАМЕ, ДА ИЗРАЗИМ ВОЛЯТА СИ! Колко от вас бяха с лентички не сте сами? Добре, че раздаваха знаменца....Не мога да повярвам, че около мен (почти до сцената!!), след 2 часа шоу от невиждана класа, имаше хора които коментираха ..Обаче му личи, че е гей.. или ...май доста парички изкара днес Жорето... Нещастници! Това ли ви трогна?! Толкова ли са плитки дребните ви душици!? ...и сега си мечтаем за Мадона, ха-ха! Искам до ви видя как ще платите по 150 евро без никакви каузи...всъщнос т това няма да се случи...едва ли и 1% от хората в БГето имат 1 легално закупена песен..на който и да е, освен на Азис.. който, уви, дори не е истински гей..На останалия 1% се извинявам за киселия коментар -мисля, чи сте моята скромна светлина в тунела..couse you are beautiful...

5

kaka

преди 17 години

Позволявам си да използвам тази дума, защото само тя съдържа в себе си всичкото ми възхищение към стила на този човек! Няма друг на света, който да прави секс с мъж в обществена тоалетна и това да изглежда стилно. Дори за това го обичам и крещях Outside! с цяло гърло. Удивително шоу, мога само да съм благодарна, че бях част от тази красота! Стана ми само малко мъчно, че стадиона не се напълни. Изглеждаше ми неуважително това да се случва, когато този човек и екипа му дадоха максуимум труд и професионализъм , без значение, че изнасят концерт на този изморен стадион в най-подтискащат а точка на София. Може би организраторите трябваше да са малко по-ларж и да пуснат по-евтини билети за терена. Сигурна съм, че това щеше да накара два пъти повече хора да отидат.Все пак, мисля че присъстващите се представихме добре, викахме, скачахме и ръкомахахме.... и Джордж разбра, че го обичаме...:)

4

Marie

преди 17 години

Ами това исках да кажа...но ти, Краста, си го написала толкова интимно и красиво, че вместо да пиша, просто ще се присъединя!Am azing!

3

johny

преди 17 години

яко беше много, готино. а ти JollyRoger се *** в мазния просташки дирник.

2

JollyRoger

преди 17 години

"Пях. Плаках. Виках. Крещях. Скачах. Останах без глас.Оставих си сърцето при него. Исках да умра - докато го слушам и пея."& quot;Когато разбрах че идва в България, щях да припадна - няколко оргазма, вълнение, лудост. Изобщо не ми се пишe как вчера 3 часа стоях на крак и се мокрих от дъжда и вълнението.&quo t;"Лее се пот от него, от мене, дори искам да ме наплюе, да ме олигави, дори и да ме стъпче. Чувствам се като някоя френетична фенка. Ако имах сутиен, щях да си го метна. "Fiuu, abe vie trimcata normalni li ste!!? Osobeno geia s sutiena!

1

вита

преди 17 години

Ако знаех, че толкова пък секс причинява пустия му Джордж, и аз щях да дойда на концерта. Пу! Язък!