175

Бря,бря,бря,

преди 6 години

като чета по-долу коментарите на "умните граждани" за нас,простите селяни,не знам защо се сещам за "Бай *** в Европа" на Алеко Константинов?!?!?!

174

Тежък Сокол

преди 6 години

Сигурно и Русия някога може би ще стане нормална страна но днес тя не е такава . Имаше индикации в началото на 90-те че може да стане такава . Западът и повярва и я прие с отворени обятия , но много бързо разочарова всички първо с криминалния си преход и второ с реставрацията на старата власт с тази разлика че днес не е начело КПСС а КГБ/ФСБ и ГРУ.

173

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са много нахални? Кво се бъркат постоянно в България, Сърбия, Македония, Сирия, Грузия, Крим, Украйна, Молдова, Балтика..... Що не си гледат фалиралата кочинка?!

172

Тежък Сокол

преди 6 години

Членството в Европейския съюз е най-хубавото нещо което се е случвало в България в нейната 1300 годишна история . Днес наши Западни покрайнини са полуостров Бретан във Франция или дори Запания бряг на Ирландия. България не е на Три морета на Тридесет и три морета .

171

Разбира се,

преди 6 години

че ще обичаме ЕС: нали затова ПАДНА ОМРАЗНАТА Берлинска стена и тоталитарният соцрежима на СССР.Но трябва да се внимава с надзирателското отношение на Русия ЗАЩО ще приемаме Балканите в ЕС-теза и на Лавров, широко отразена вчера в медиите, на бълг политици( Жабленов)и др., президентският кабинет,мълчащ по много въпроси( тезите на Жабленов, денят на жертвите на комунизма); явно Лавров има поддръжници и там.А сме в ЕС. И обикновените българи го искат.Но онези, които са били "необикновени" преди,

170

Анонимен

преди 6 години

А где наш Путин

169

Анонимен

преди 6 години

207 Тя е тази , която е враждебна към обединена Европа . На нея и трябва слаба разединена Европа

168

Гост+

преди 6 години

ЕС - да, но това не значи да сме враждебни към Русия. Русия е била и пак ще бъде с Европа.

167

Анонимен

преди 6 години

ЕС е нашето бъдеще.Далеч от Русия = добър живот.

166

se

преди 6 години

За Европа сме белите роби.Миграция навън за ниски доходи в лири или евро а тук инвестиции за ниско заплащане и робски труд.Единственото хубаво нещо е свободата на придвижване.Но повече са отрицателните неща.Нисък стандарт,беднотия корупция във власта и безнаказаност и мутризация.Свобода но лъжовна.Следене , камери , доносничество .

165

Анонимен

преди 6 години

Селяни, разберете че една мижава държава кат' нашата не може да взема сама решения !Независими са държавите които имат работеща икономика и по никакъв начин не зависят от ресурси или каквото и да било от останалия външен свят. В света има само една такава държава, селяни. Това е Сащ.

164

Анонимен

преди 6 години

На Решетников му отидоха парите напразно - ***, бобита, президенти....

163

Анонимен

преди 6 години

Руския царвул И.Христов трябва да бъде екстрадиран веднага!

162

смешници

преди 6 години

останалите двайсет процента да си стягат чамаданите и право в Сибир на чист въздух а не да се натискат да живеят в Европа

161

Анонимен

преди 6 години

Вие дето плюете ЕС, давате ли си ясна сметка какво щеше да бъде тук ако не членувахме в съюза? Който не му харесва в ЕС, може да се пробва в Русия! На всичко желаещи да заминат за Москва, прав ви път!

160

Анонимен

преди 6 години

Това, че му взеха руските проекти за тях си му се струва руска пропаганда... Не е ли това интелектуална пропадналост в последен стадий?Мога да ти го напиша и по - ясно, ОЛИ:НЕУМЕН СИ. И ти личи отдалече ;)))

159

ПЛОВДИВ ТЕПЕТО

преди 6 години

като мислите че сте писали лъжливи проценти народа ще ви вярва напротив още повече сейте омраза към ес на народа вече му се повръща от ес и лъжите им и обръщението на българите.една империя не е останала вечна и вашата империя ще се распадне със тези санкции българите повече обедняха.разсипахте ни живота .народа е много отчаен да же се запалиха живи светла им памет.таква мизерия в бг не е имало в живково време

158

Анонимен

преди 6 години

За какво ти е алтернатива, роботче? Просто трябва да си отстояваме своето до последно, иначе ни го вземат германците и турците. Взеха ви важните и стратегически проекти, сега с истанбулската конвенция ще ви вземат и децата. Дайте си и катеричавите ***, та да няма какво повече да вземат и да се успокоят. Ама едва ли. И тогава ще намерят нещо за вземане.

157

Анонимен

преди 6 години

Работата стана "бий *** обичам та"... Ромска работа наща ;)Взеха ни потоците и аеците. Сега искам и парламентите и кметствата да ни вземат. И да назначат вътре германски и френски *** - хидролизирани субститути за магистрални разводачи на магистралния Вожд ;)

156

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква друга алтернатива, селяни. С кои да сме ? С турци или руснаци ?