44

Анонимен

преди 6 години

Горките янки. Те никъде не се месят... "Бондстийл" е само на 600 км по права линия от нас, ако не сте забравили. Някоя руска база да сте виждали на 2000 км наоколо? Само лошите руснаци не спят и гледат как да навредят на целия свят, а добрите американци спасяват света. Романтично, нали?

43

26 руснака

преди 6 години

Значи, според Мълър, 13 руснака са избрали Тръмп за президент? А ако бях 26 руснака, щяха да изберат и Хитлъри за президентка? И двамата щяха да се редуват. Тръмп щеше да бъде президент на САЩ на четните числа, а Хитлъри на нечетните?

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48"Абе хора, вие кака точно си представяте Русия да екстрадира руски граждани в сащ"Много добре си го представям, Путин не е вечен. Пък след Путин на кой ще иска заради няколко путински престъпника да си разваля дослука с американците.

41

Анонимен

преди 6 години

До Advocatus DiaboliЩо толкова се застъпваш за тези руски престъпници? Да не би и ти да си поствал по социалните мрежи лъжи в полза на Тръмп?

40

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, вие кака точно си представяте Русия да екстрадира руски граждани в сащ за политически обвинения. Това е пълна глупост. Американците признават че 13 човека са им прецакали изборите. WTF!

39

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Чичката е поръчков. В качеството си на шеф на ФБР той си нямаше и понятие за атентаторите на 11.09.01. Вътре в Щатите. А сега щял да издирва злосторници извън границите на САЩ? От ЦРУ са му дали списъка и той го пробутва за свой.

38

Хм...

преди 6 години

Веселяци, 13 човека им развалили рахатлъка... Ако бяха 130?

37

Анонимен

преди 6 години

До ХмМного добре знаеш че не са 13 души, а са толкова много че ще трябва да увеличат двойно легловата база в американските затвори. Това е каймака, който най-нагло по чекистки са изпълнявали заповедите на Путин. Нали знаеш че на Нюнбергския процес има само 12 обесени, но те са били достатъчно за да стопират хитлеризма като идеология. И тук тия 13 ще изпълнят ролята на стоп за путинските безумия.

36

Анонимен

преди 6 години

Лоша работа... Цели 13 човека са виновни... Аз си мислех, че поне 13 милиона са виновни. А тя каква била работата. 13 профила, ех какви шегаджии...

35

Хм

преди 6 години

13 души издигнаха Тръмп и провалиха Клинтън!?Много впечатляваща ефективност,бих казал!Клинтън е човек на Сорос, Тръмп на Ротшилд,а Путин решава вътрешно еврейските конфликти.А бе голяма работа е тоя Путин! Явно съвсем са го закъсали в САЩ,че да обясняват неудачите си с намесата на страна от Третия свят(както сами казват).По тая логика излиза,че Китай могат да ги купят и продадат когато си искат.

34

Анонимен

преди 6 години

Всички американски трибуквени служби трябва да се преименуват във "В ГЗ".

33

Анонимен

преди 6 години

Путин се простуди. А защо се простуди? Защото търсят кой е дал безумната заповед на Вагнеровите оперетни войни да нападнат американската база. Путин нито може да си признае, защото и той ще последва в американския затвор 13-те хакер-трола нито пък може да каже че е друг, щото това пък означава че армията му е без контрол т.е. най-обикновен башибозук. Затова най-правилната тактика според него е да се престори на много болен и да се скрие.

32

Анонимен

преди 6 години

Тогава им остават вариантите или да признаят, че Русия е велика страна или че са мyxльовци.Да си изберат, ние знаем отговора и без тях...

31

Анонимен

преди 6 години

До бешеЕдно е сигурно, но не това което ти си мислиш. Сигурен е фактът, че имаш сериозен проблем в областта намираща се между ушите ти.

30

Анонимен

преди 6 години

Тринайсет? Явно някой наистина вярва, че 13 човека ще променят избора на 200+ милиона. Но аз, не.

29

беше

преди 6 години

Той Путин,така си мисли,че ще заплашва с ядрена война и всички ще си мълчат.Утре на Дон Дони ще му изпушат сензорите и ще ги подпука,ако ще и края на света да дпойде.Едно е сигурно,че нищо руско повече няма да съществува след тази война.

28

лошо

преди 6 години

Либералната и толерантна политика в САЩ и ЕС свърши.Русия ще получи,това което искаше,само че то няма да е добро за нея.Руска му работа.Да направим така,че да сме зле,за да покажем на света,колко сме велики и издръжливи.Като приказката за прасето,дето в кочинката си му е най добре.Проблема е че,много руснаци име писнало от тези неща и искат да водят нормален живот,но нямат късмет.

27

Анонимен

преди 6 години

аз пък си мислех че руснаците още кореспондират с морзовата аз бука а то се оказа сега че съм най напредналите в света , поне до преди два месеца това се пишеше , бедни , гладни , фалирали и прочие , последно кое е вярното

26

Анонимен

преди 6 години

А възможно ли е,освен конкуриращите се лобита,да има и други две крила - едните против световна война,а другите за световна война?

25

до28

преди 6 години

ти май си от 80 те, сещаш се кои