17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрезидента ще си ходи заедно с жаблянов, до наесен *** си отива

16

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА БСП! 2730 ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ, ОСТАНАЛИТЕ НА ЕКСКУРЗИЯ ДО СИБИР.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Ти пък, ти пък.....че какви мислиш са цветарчетата??? Правилно........ВСИЧКИ са с потекло от БКП!!!! Справка - Цачева и....да не изреждам, че ще отиде деня! Така че КАКВИ МЕТОДИ ИСКАШ ОТ ТЯХ? Макар да мисля, че са много по-лоши и жестоки! Защото са злобни и никога не си признават грешките!

14

13

преди 6 години

Ето откровение на Дебелоглав Генов от Герб в една телевизия, изразено с гръмогласно самочувствие: - Изучаването на комунистическия период в училището е необходимо, за да могат младите хора да направят своята Правилна /да/ политическа ориентация в бъдеще! Факт! Те такова ли образование трябва на децата задръстено отново с идеология и изкривени знания? И се чудя на тея от БСП как изпуснаха това, или толкова си могат и те са същите, само, че с понижена мощност!

13

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е в Жаблянов, а в Борисов, Цветанов, Захариева, Цачева....

12

Анонимен

преди 6 години

НАРОДНИЯ СЪД Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕЩО И ТОВА НА БУДА НЕ МУ ХАРЕСВА ЩОТ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КВОТО СИ ИСКА!!!НАРОДНИЯ СЪД ГО СВАЛИ И ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ МУ МАНДАТ НЕЗАВЪРШЕНИ!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Подписка?Да не е на власт БКП?Тогава се събираха подписки под строй.

10

Анонимен

преди 6 години

С жертвите се гаврят точно десните, защото хич не им дреме за тяхната памет, а използват минали караконджули за сегашни лични политически дивиденти! За това използват и образованието като вкарват по непочтен начин за политическа цел изучаване на комунизма не с образователни, а с изборни мотиви.Факт!

9

Анонимен

преди 6 години

Този съд е клауза по мирният договор. Всички срани които са били на страната на Германия имат такъв съд.

8

Анонимен

преди 6 години

До ?!?НЯМА ПРОШКА ЗА НАРОДНИЯ СЪД!

7

Бсп ли

преди 6 години

Никакво бсп няма, това винаги си е било бкп техните деца и внуци. Ако беше изчезнала тази пасмина доходите щяха да са като в Полша Чехия Унгарив Словения. Но не - наглеците ни занавиха с 30 г и още копаят. Заради тях изчезваме като народ! Почнсли са ни още с Народния съд, с Македонския въпрос и трите фалита с виденовата зима и обира на банките ....

6

Анонимен

преди 6 години

Когато герберюгите оплетат конците, прибягват до изпитания стар антикомунизъм. Мандрите, църквата, народния съд, бананите, тоалетната хартия, лагерите.... и българенът забравя за днешния ден и е готов да търпи всичко, само и само да не би Корнелия да изпревари Едрата Тиква! Какво правите с патриотите и Конвенцията, а?

5

?!?

преди 6 години

Тоя Жаблянов е отврратителен, няма право да се гаври с невинните българи *** от тоя съд! Няма право да възкресява и оправдава Народния съд, а същевременно от БСП да се целуват на Орлов мост с Местан и да искат прошка за възродителния процес

4

Твърде вероятно

преди 6 години

такива мраморно-застинали физиономии, НЕВЪЗМУТИМИ,НЕИЗРАЗЯВАЩИ нищо, да се придобиват в някоя школа( като на Жабленов и Иво Христов-през. каб.): може да са предимство "пред врага", но не и пред БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Освен...

3

Анонимен

преди 6 години

Като касата дължи пари защо си вдигнахте заплатите? 240 любители на кюфтета по 300лв са си 72000 + осигуровки са към 100 хиляди. Да бяхте ги заложили към касата.

2

Анонимен

преди 6 години

АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ДИСЕКЦИЯ НА ЧЕРВЕНА ЖАБА...

1

прах в очите

преди 6 години

Този въпрос се раздухва за да се замажат хилядите проблеми в държавата,все едно Германски депутат да го критикуват за това че е казал нещо за Нюрберския процес!?в цяла Европа след войната има подобни съдилища.