65

Анонимен

преди 6 години

Ох ох ще ревете за соца там такива изродщини нямаше.

64

Анонимен

преди 6 години

Ето ви пример за ***. Коментарите са излишни.

63

Почва се :((((

преди 6 години

Народе. Направиха ни бедни, направиха ни прости...а сега ще ни направят извратени

62

к0нсерва

преди 6 години

"зелената" Тиква днес каза и по телевицията, че ще направи всичко по силите си за узаконяването и нормализирането на подобни умствени заболявания в страната, естествено сметката ще я плащаме ние - нормалните данъкоплатци с нормални деца!! а на "зелената" Тиква наследника и дъщеря му са на сигурно в имението в Маями, Флорида заградено с 5 метрова ограда и частна охрана!

61

1

преди 6 години

Не ви щем конвенцията и джендърите !

60

епизод Пореден

преди 6 години

Чакам Кошлуков да коментира такива "чудеса".Нали плащаме данъци за да има БНТ ?

59

Щирлиц

преди 6 години

Чудя се дали Истанбулската конвенция, и крясъците за равенство между всякакви природни грешки,не са дело на поредния антихрист?

58

Повредата не е във

преди 6 години

вашият монитор.

57

до Бау

преди 6 години

***, стига си преиначавал нещата! ЛГБТ искат всички да станат като тях. Те не се смятат за равни с останалите. Имат се за елит. Затова гей лобито измисли *** теориите и документи като Истанбулската конвенцията.

56

до Шоп

преди 6 години

"В детската градина на дъщеря ми имаше едно момче, което искаше да играе балет с момичетата."Сигурен ли си, че като споменаваш дърщеря си и "едно момче" говориш за две различни деца?

55

Анонимен

преди 6 години

Пази боже! Пу-пу-пу!

54

Анонимен

преди 6 години

Шопа, стига си съчинявал истории. Просто емигрирай в САЩ, смени си пола и мирясай.

53

Богнострокулум

преди 6 години

До АнонименA ти знаеш ли кой точно е направил това дете? Не знаеш, ама него все пак някой го е направил такова и сега го има!Аз не знам и кой е научил сина ми да псува, ама някой все пак го е сторил, а после *** го отучвай от лошия навик!

52

Реотан

преди 6 години

Чак сега разбрах - Времето е наше !

51

Шоп

преди 6 години

В детската градина на дъщеря ми имаше едно момче, което искаше да играе балет с момичетата. Баща му го записва на айкидо, той ходи да си слага цвички и да танцува. Бащата не беше щастлив от това. И значи фащаме детето, бием го с пръчки и го правим мачо или как? Изправяме го на позорния стълб?

50

Анонимен

преди 6 години

"Това че се облича така неозначава че ще развие обратна ориентация.Аз бих се радвал с някоя жена да се обличаме с поли и да сме гаджета."В случай, че се чудите какъв тип хора подкрепят конвенцията...

49

Анонимен

преди 6 години

Ами такива трябва спешно да се лекуват, а не да се показват на хората.Не случайно за това СЗО си има кодове, които трябва да се впишат в медицинските им картони.

48

23

преди 6 години

това е гротескно. родителите на това дете са за затвор

47

Бау

преди 6 години

До 63Ами много хубаво, че имаш списък. Ама какво да ги правим тези, които са се родили различни? Да ги насилим да станат нормални ли ? Или да ги изгоним от невероятната ни модерна родина? И мен ме дразнят много хора, които се къпят веднъж в месеца. И мен ми е противен до болка фетиша да се възбуждаш от ходила. Ама какво да направя ? Търпя. Това е живота, съобразяваш се , колкото можеш, защото не си сам на този свят.

46

Сорос умре

преди 6 години

Дай Боже !Амин.