61

Поръчкови статии

преди 6 години

В градината имаме 28 деца при норма 14 .Половината са етнически *** и бият и малтретират останалите деца .Въпреки това сигнали не се подават.Учителките и персонала живеем в страх от постоянните разпри и тормоз от ужасно първобитните им невъзпитани родители.Сестрите взимат почти минимални работни заплати.Целият персонал е демотивиран.Аз лично няма да се занимавам вече изобщо с децата ви.Вие сте нехора ,които не заслужават никой да им гледа децата.Гледайте си ги или подарете ги на фондации

60

ас

преди 6 години

то ромите бият полицаите и им трошат патрулките и късат пагоните вие сте ревнали щото на малките ви лиг*ювци им се карат на градината пародия на държава

59

На майка ви Ф.

преди 6 години

призовали сме всички учителки сестри и тн в детски градини да какжат какви уродливи дечица карате в градините и как бият хапят и малтретират децата.На никой педагог не му е работа да възпитравава оформени *** увредени от родителите ,които малтретират бият и хапят другите деца.От утре всички педагози ,учителки и така нататък ще филмираме на живо дечицата ви какво представляват и ще изпращаме на БНТ НОВА И БТВ да си видите какво сте създали вкъщи ,н ще оставим такива деца да бият децата.

58

сс

преди 6 години

другото което е още по лошо вкарват в групите деца със социални потребности тоест улави, закриха помощните училища и набутаха децата да се интегрират при другите. е вие как мислите като има няколко такива в групата дето каквото и да им говориш не те разбират и са агресивни учителките с тях индивидуално ли да се занимават или с останалите деца, щото има ресурсни учители но ги гледат за 20 мин а не през целия ден това е пълна глупост на държавата и само пречи на учителите да се занимават с нормалн

57

Ченьо Шамара

преди 6 години

Аз на моето дете може да му загрявам врата, но друг пипне ли го става лошо за другия. Не ме интересува какво е направило.

56

Анонимен

преди 6 години

А за една детска градина родители са ми разказвали, че на децата си трябва им носят чаши за вода , и ако си ги забравят ги държат жадни цял ден. Детето като каже че е жадно му отговарят че няма чаша.

55

Анонимен

преди 6 години

До дядомразДаже пикли и пикльовци не излизат вече! Направо *** и джендърки!

54

SS

преди 6 години

и учителките са изтрещели и децата са *** това е положението, едно време в училище и градината биеха както и вкъщи получаваше се дисциплина друго е да те бият щото си виновен друго е да има безпредметно насилие, трябва да е справедливо, а за викането незнам кой ще може да озъпти 25 30 деца само с мили думички говорещи им усмихнато, има и много агрсивно надъхани деца от родителите им спрямо други деца спрямо учителите трябва баланс в цялата ситуация което коства доста узилия на учителките

53

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да бъдем честни и доста родители трябва да бъдат наблюдавани с камери... без да оправдавам никого. В България шамарената фабрика работи необезпокоявана.

52

И аз да кажа

преди 6 години

когато през 2007 г. учителите стачкуваха имаше родители които говореха против стачката и как учителите нямат право.тогава имаше много разумни изказвания,които посочваха че ще се стигне до това.сега родители стачкуват-срещу учителите и нямат подкрепа от обществото,освен някои медии които правят рейтинг от тези проблеми на системата. някой запита ли се защо е така?защо не се поинтересувате от новия закон за образованието и наредбите към него? защо не попитате как се работи с необразовани родители

51

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Прокуратурата да започне да повдига обвинения за незаконно подслушване срещу самозабравили се родители!

50

КНСБ макаренко

преди 6 години

Збавачките ли са ви най важния проблем в държавата ,където жениците изкарват по 400 лв да ви гледат разглезените дечица от които хора никога няма да стане защото сте безхаберни родители и незаинтересовани дори как се възпитава и отглежда дете.Била му казала това направила ами гледайте си ги вкъщи бе От утре национален протест във всички детски градини и всички пикльовци си ги дръжте вкъщи

49

Анонимен

преди 6 години

навсякъде е така от години, такъв е подхода повсеместно, с малки изключения

48

Пост първи 3

преди 6 години

Математик не станах - предполагам разбирате пергелите по ръцете оставят травма към науката в главата - хуманитарно се развих. Но няма да забравя някои т.нар. педагози и възпитатели и отношението им към нас по време на първите ни 7 години. После ние порастнахме и на някой по-лабилен от мен детето му било палаво в градината. Колелото се върти с поколения. Това което се е случвало 80те с мен и съучениците ми, ще се случва и през 20те, 30те. Пак казвам, нямаше ФБ и медии. За началното не ми се пише.

47

евридей сейм шит

преди 6 години

В Тикволандия...Ша съ упраим бре !Чекайте...

46

Анонимен

преди 6 години

Моето дете е джeндър. Обича да играе с куклите. Аз му давам колички, но то ги отказва. Ако разбера, че го тормозят в градината ще вдигна голям скандал.

45

Анонимен

преди 6 години

Аз като бях ученик интересно как в някои часове си правехме каквото искаме, а в някои слушахме внимателно учителката, записвахме си и бяхме супер възпитани. Всичко е до учителя. Трябва да си гoтин, да имаш подход, да разбираш от това което преподаваш и да имаш комуникация с учeниците.

44

Анонимен

преди 6 години

абе тези деца нямат ли родители да й строшат тиквата на тази ***? Или всички българи станаха безполови плазмодии по заповед на висшата тиква??

43

Анонимен

преди 6 години

Вярно е че има и изперкали лелки, ама и децата правят какви ли не щуротии, косите да ти се изправят. Пък и съм чувал доста майки да крещят на собствените си деца и то доста зловещи закани от типа ,,ще те убия бе!'', така че не без да сме видяли какво става да не се правят прибързани заключения.

42

Пенчо Шаша

преди 6 години

Това ги калява и предпазва да не станат джендери, нали другаре?