19

Там

преди 6 години

Фирмата която дава мизерните заплати в пет звездния хотел в София описан по долу е FPI.

18

Факт

преди 6 години

Това е спекула,парите от повишението няма да отидат за работниците и качеството няма да се вдигне,парите ще отидат за любовници и нови коли на собствениците.

17

хм

преди 6 години

на Черно море вече става само до средата на юни, иначе в Гърция е мястото - чисто, близо и не по-скъпо.

16

Анонимен

преди 6 години

За тези пари идете в Албания да видите за какво обслужване иде реч,а и ще останете няколко дни повече!

15

Анонимен

преди 6 години

Снимката от нашето Черноморие ли е? Добре изглежда.

14

Анон 18

преди 6 години

Къде е това високо качество? С ловджийско куче го търся и пак не го намирам. Оправдание за поредното измислено повишаване на една долнопробна услуга. 100 пъти като я нарекат качествена тшва не значи, че става ей така от раз.

13

turist

преди 6 години

Тази статия ми се струва е поръчана от родните хотелиери(кожудери). Само тези които не са почивали в чужбина може да заблудите, че там е 2 пъти по-скъпо. Ние знаем, че в Гърция вече не само, че не е по скъпо, но и чистотата, храната и обслужването са на светлинни години пред нас.

12

Таню

преди 6 години

Хахаха,е за тия пари лапетата требе да се търкалят на тръгване от преяждане със суши, а мама и тате да се гледат като влюбени гургулици от непрестанни хепиендинг масажи...

11

Men

преди 6 години

За 2200 на седмица можеш да отидеш почти където си поискаш из европа, а качеството е несравнимо...

10

СА

преди 6 години

Анти-български туризъм статия!Не,че е кой знае какво,ама тия суми са леко измислени и написани така,че да се ходи в Турция или Гърция!Всеки е влизал в сайтове знае!

9

Оз

преди 6 години

Вие се побъркахте!За 3000 лв. отивам с четиричленно семейство в Алания за 7 дни със самолет. Познайте какъв е ultra all inclusive - а там сравнен с тук. За обслужване и посрещане да не говорим. За съжаление чужбина ни привиква да си харчем парите там и затова тук ще е такъв хал-а.

8

Ей хора

преди 6 години

Познай те колко взима служител в 5 звезден хотел в центъра на София!?тези който посрещат и изпращат гостите най важните за работа на един хотел,между 500 и 900 лв.!!!Какво качество на услугите искате?да не говорим за постоянното текучество.....

7

Анонимен

преди 6 години

За който ходи там ще е по-скъпо.

6

Истина

преди 6 години

Не може да има качество когато бандити перат пари през хотелите а работниците по хотелите мизерстват с ниски заплати,защо мислите има толкова много хотели у нас,пералните работят.

5

Анонимен

преди 6 години

1100 лв на човек,но за по-богатите човеци!А иначе има много по -евтино за по-тесните джобчета.Друг е въпроса,че качествено обслужване по нашето Черноморие едва ли има, та ако щеш и по 2500 на човек да платиш.

4

man

преди 6 години

на курорт покрай блатото със заустени в него отходни води? не, мерси.

3

Анонимен

преди 6 години

Тц, пак не познаха. Няма да ми излезе по-скъпо, понеже няма да се доближавам на по-малко от 300 км до лaй...морието, случайно да не ме застигне смpaдта.

2

СА

преди 6 години

Ами няма да ходите за 7 дни и ще търсите по-евтини оферти!На Обзор е по 30 лева на човек,например!

1

Мене

преди 6 години

Хахаххаха, качество щели да предлагат. Да си го предлагат, изобщо не мисля да им пълня гушите. Цените по "курортите" и сега са достатъчно високи на фона на доходите. А качество е дума, за която почти никой не е чувал.