103

до 132

преди 6 години

аби не му обръщай внимание на германица дето мрази турчи а е саквартирант с гастери!

102

турчин-бг гражданин

преди 6 години

До ЦиникТи ако наистина беше такъв, за какъвто се имаш, нямаше да плюеш тютюнджиите.Пък и с тъпите ти коментари изобщо не ми говори за морал,говориш ми като някой комплексар.

101

Циник до 128

преди 6 години

И още СУПЕР ТЪnИ клишета за тоалетни и простотии....само из български сайтове се възмущавате, че друг ви е виновен, че образованието и трудовите ви умения - не стигат за друго!Хич не ми пука в какво вярваш, но не познавам българин тук - чистещ тоалетни!Имаше 1 млада туркиня от кърджалийско дето беше хигиенистка при нас - и се радваше, че с мъжа и вадят парички...спестяват и живеят добре! Намери си място за мениджър - щом си мокаят!

100

Циник до турчина

преди 6 години

Ач кюпек ефенди - стажа ми в Германската индустрия (авто) ще е равен на загубеното време в България!Ач кюпек ефенди - от години ставам всеки божи ден точно в 4:20 и отивам на работа - докато ти пъpдиш в юрганите!Не се оплаквам - напротив - аз успях!Ач кюпек ефенди - учи малките кюпеци на морал!Аз съм българин ( среден ) възпитан съм да работя...и издържам семейството си!

99

Урок за начинаещи

преди 6 години

Абе, 30 години минаха от прехода към капитализъм, а вие още не сте научили основни неща:-Общака получава пари на ръба на оцеляването - така е НАВСЯКЪДЕ, в Бг, в САЩ, в Индия, в Африка-По-добре от общака са специалистите със занаят - стругари, строители с кетап, заварчици - те може да получават добри пари но се скапват и износват бързо-Следвата хората, които работят с глава и с ръце - техници, технолози и т.н.-По-добре са квалифицираните кадри - лекари, инженери, програмисти, професори.

98

Циник до 123

преди 6 години

Знаеш ли, това изключително тъno клише "...на запада му трябва.." Запада отдавна се изнесе по Китай, Виетнам ...и други евтини дестинации! Тъnашките мрънканици - не променят закона на изгодата!Продаваш това - което имаш! Конкурираш се със хора учили, родени, и работещи в собствените си държави! Никой не ни(ви) е канил с хляб и сол! Никой! И докато не разберете желязната логика на тези неща - винаги филанкишията ще ви е виновен!

97

турчин-бг гражданин

преди 6 години

До ЦиникБивши тютюнджии (турски,български ...) за всичко стават мога да ти кажа.Именно такива работливи хора са ни нужни,дето избягаха , а не такива ленивци като теб.Не съм ти забранявал да пишеш,просто ти казвам,че няма смисъл.

96

Анонимен

преди 6 години

Ако от българите ставаха роби нямаше да се разпадне Византийската, после Турската и накрая Съветската империя !Ето защо, ако британците изгонят българските роби Англия ще си възвърне отново по-бързо величието !

95

до 121

преди 6 години

Свали си каскета и помисли ! Караш млад човек в повечето случаи непълнолетен, да работи на сила за без пари. Какво постигаш ? Отвращение от труда. Прочее тежкия ти коплекс породен от ограниченост и необразованост бие на очи.

94

Анонимен

преди 6 години

"Напред, о парии презрени!Напред, о роби на труда!..."А през соца всички бяхме роби - бачкане почти без заплащане, а границите - електрифицирана телена ограда, кучета и стрелба на месо по всеки, който иска да избяга. 500 лири седмично не са робски труд, а добро заплащане за ниско квалифицирана работа.

93

Фич

преди 6 години

Връщайте се в България да правим революцията, че червените кхмери взеха да сдават багажа! Някой ден България ще стане нормална държава, но не и ако се скатавате!

92

Циник до турчина

преди 6 години

Ага - не ме учи!Такива бивши "турски тютюнджии" за друго не стават!А и не си ти този, който ще ми забрани да пиша!

91

Циник до 111

преди 6 години

И аз съм бил.в КОМИ ...знам какъв рай беше.А ако си склонен да станеш алкохолик...не във Флорида...където и да си ще станеш.Но се ядосвам като чета за чудесата на татовия социализъм.Излишно е да шикалкавим - защо българите отиват на гурбет! Защото социализъма ги остави некнкурентноспособни на работния пазар на Европа...остави ги бедни...остави ги в ръцете на червените приватизатори - да скърпват двата края .. и да живеят - ден за ден!Това е истината!

90

Анонимен

преди 6 години

Вие сега ли разбрахте,че българите в Англия са роби? 90 процента работят земеделие,строителство,складове,а жените чистят къщи.Дали ги експлоатират като животни? 100 процента!

89

Анонимен

преди 6 години

Само който се е бътил по ученически и войнишки бригади знае какво е наистина робски труд.

88

do 113

преди 6 години

Не комарите са големи ами кебапчетата му са малки

87

турчин-бг гражданин

преди 6 години

До *** Ясно е,че не си много запознат с нещата.Има много български агенции,които пращат хора в Англия.Това имах предвид.Ако си под 18 или си тип "работа вкъщи работа" чети други статии или недей коментира ;)

86

Джо

преди 6 години

Изборът е: западна мизерия или нашенска мизерия. Но от нашето по-хубаво няма! Който не е съгласен - да ходи да става *** на английската кралица!

85

Анонимен

преди 6 години

Е после откъде да имаме самочувствие като нация? Нашите сънародници добре ни славят в чужбина. То да те е страх да отидеш на екскурзия в Англия.Ще вземе да ме възседне някой сахиб.

84

Циник до турчина

преди 6 години

Да ефенди!Под оръжие са ги качили в автобуса, и са им ударили по един, дма камшика на изпроводяк!