253

Анонимен

преди 6 години

На луков дори прическата му е била нацистка. 100% завършен кафяв б...к

252

Циник

преди 6 години

Сума-сумарум червените гейчета не си ги представям на мястото на патриота Луков!Тези бели червeи налазиха България с помоща на съветските крепостни мужици.Иначе господин Гешеф щеше бързо да ги зачисти.Гейове !

251

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

Защо именно Луков?!?Защо да не е например марш в памет на Владимир Вазов?Лично аз фашистки георой няма да подкрепям.

250

Анонимен

преди 6 години

Защо лъжете неонацисти пробити? Луков е ръководител на ултранационалистическата организация Съюз на българските национални легиони. Имал е близки връзки с Третия Райх и е бил убеден нацист!! Не националист - нацист!! Убит е от комунистите. Това си е просто неонацистки марш.

249

До Диес Ире

преди 6 години

До DiesIraeПросто ти напомням, че те считам за проста пръчка. Химн на кръстоносците! Бля-бля! Това е католическа секвенция, а Берлиоз я използвал. Къф Берлиоз? Азе слушам Азис! Това е от някаква игра. Защото ти все още си играйкаш, а е време да пораснеш.

248

членска книжка

преди 6 години

Цар Бориц >> Султана БорисовГен Луков >> Цветан Сересансамо дето нити цар Борис, Цар Дървояд(симо-Карето) и ген Локов нокога ама нито за ден не са задържали в ръцете си и близо до сърцето си членска книжка БКП,а 2/3 от Патриотите, националисти и тиквите са били жерни комсомолци и преданни комунисти с членски и безЧЛЕННИ книжки

247

Калин

преди 6 години

Абе защо всички сте анонимни а

246

Анонимен

преди 6 години

Кой е този Луков? Другаря Сталин ги е направил всичките на МАРМАЛАД. :д

245

истината за фашистит

преди 6 години

Всички антифашисти поне със тържества трябва да одбележат смъртта на Лукофф (вади лука -на Бегейски , майна), а не да се сърдят на фашизутките и фашизерасите.Със смъртта си Локофф значително допринесе по-бързо да дойде свободата. Всеки убит фашист, даже и фашистите починали при битови скандали или от отрявяния с нелегален алкохол, с мъъъъничко ама значително са подпомогнали идването на свободата да дойде по-рано. даже след 9септ изловените и разстреляните фашисти са дали дан 11ноем89 да закъсне

244

Анонимен

преди 6 години

Луковмарш ще има, без значение дали джендърите пискат.

243

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПоляците не само мразят повече евреите от германците, ами са помагали активно на нацистите в холокоста. Полша по времето на Пилсудски е била диктатура от фашистки характер. Пилсудски и Хитлер сключват пакт за ненападение и са били в приятелски отношения. Когато Хитлер напада Чехословакия, Полша също взима територия от чехите. После обаче Пилсудски умира.Неслучайно Полша е МРАЗЕНА от всичките си съседи. Получиха си заслужетото през ВСВ! Първо Хитлер ги сгази, а после и Сталин.

242

Гробокопач

преди 6 години

До АмиИли Борисов марш. На Борисов, много му се ще. Иска и в България "Конграчулейшънс"

241

DiesIrae

преди 6 години

До 235Аре симфониста пак се появи - за последен път ти казвам ника ми идва от химна на кръстоносците (доста преди симфонията ти).2 - Крайовската спогодба е направена през 1940 и натиска върху Румъния идва от Германия и Италия. Знам, да комунистите искат да си препишат всичко, но няма как да стане. Четете нещо повече от Ленин и книги писани от комунисти (да знаме Ленин е измислил кирилицата). bnr.bg/en/post/100437047/bnr-80-years-in-80-yeeks-treaty-of-craiova-and-return-of-south-dobruja

240

до 252

преди 6 години

Но руснаците не се посвиниха да нахлуят в Добруджа през 1916 г. Русия няма сантименти към нас,нито към никой,има само интереси. Дори Освободителната война беше от интерес,а не за черните ни очи.

239

Ники

преди 6 години

От партията на убийците в това число и на ген. Луков от къде намират наглост да се обаждат. Да си е... май.... съветските мурши.

238

Гробокопач

преди 6 години

До стар кадияДа не говорим, как Синедриона управляваше американската политика при Клинтън, пак чрез жена, Моника Люински, нещо като по-демократичен вариант на Виолета Якова!

237

тъпирашки

преди 6 години

До АнонименДа се гордееш, че чужди са завладели България.Аз между османско робство и комунизъм разлика не правя, даже второто е по лошо, защото е избило цвета на българската нация, а другото просто е избивало.

236

Гробокопач

преди 6 години

До стар кадияЕвреите винаги са били долнопробни жендъри и винаги са пращали жените, да им вършат мръсната работа. Да си спомним старозаветната случка с Естир и военноначалника Олоферн. А в България преобладават откровените кухи глави, които смятат, че има добри и лоши евреи. Няма такива! Старият завет го доказва, а Старозаветното Отмъщение, чрез ръката на жена го потвърждава. Слава на Тангра! Смъртта на Яхве е дълг на всеки български елбир! СЕЧЕТЕ ЕЛБИРИ!

235

Анонимен

преди 6 години

Христо Луков е бил министър на войната 1935-1938 гг. Участвал е в превъоръжаването на Българската армия. По негово времеса закупени калпавите малокалибрени зенитки "Шкода", които са достигали цели до 4000 м. и показаха негодността си по време на англо-американските бомбардировки. Но Луков е взел сериозни комисиони - има данни, че немците са намерили негови сметки в холандски банки на сума 70 млн хол. гулдена.Или казано на съвременен български - голяма корупция! Затова ли ви е идол?

234

Анонимен

преди 6 години

Предлагам всички луковиглави с маршова стъпка да заминат при генерала си.