55

Анонимен

преди 6 години

Всичко което е родено извън София е СЕЛЯНИН!!!

54

Анонимен

преди 6 години

какви граждани ? тук има само селяни !София се напълни с всякакъв ...

53

Жо

преди 6 години

ПРЕЗ 1950 г. градско-20%, селско-80%.Вследствие на "доброволното" коопериране поколението, което израства след 1950 г. не приема земята като своя и тръгва към градовете. Първото масовото преселение е през втората половина на 60-те години, когато се появяват МК Кремиковци и др. големи комбинати. Те приемат на работа хора без т.н. жителство и населението на градовете се удвоява. Второто преселение към градовете започва след 1990г., когато Желю Желев премахва жителството. Резултатът е видим днес.

52

градО

преди 6 години

Да живееш в град не те прави гражданин! Знам че на много хора им е трудно, защото са свикнали с външния тоалет и не разбират с какво чалгията до ранни часове и пликчето с *** от терасата дразни останалите, но все пак рано или късно трябва да се откажат от част от навиците изграждани от майките им .....

51

Циник до 50

преди 6 години

И да "си присвояваш" чужди никове - си оставаш текезесарска ***!А пpoстотията се пази, като единица мярка в службата за мерки и теглилки във Франция!С други думи - типичен текезесар!Каскета му служи - да крие кухата му глава!:-)

50

от софия

преди 6 години

в цялата България в момента няма и 4 милиона души..... само това искам да кажа

49

Шлоко

преди 6 години

Фермерите вдигнаха данъците -а аз си мислех че санираха безплатно !

48

Българин

преди 6 години

Ми да демократите от Герб са в къщи с магнолий и 2-а декара двор построени с демократичните пари на Тодор Живков

47

Циник

преди 6 години

Предния ми пост е до "Лирика" с партийния хинтегрунд - който вероятно даже и не знае какво е това!

46

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКолективизация - прибират ти животните в общ обор.----ликвидацията- колят всички животни и после внасяме 20 годишно месо от чужбина

45

Българин

преди 6 години

На комунистите им трябваха 45 години да съсипят България и народа,а на Бойко три мандата!Пак некумуниста Бойко си изберете !

44

Дядо130

преди 6 години

напишете и етносите за да видим колко сме

43

Анонимен

преди 6 години

дават ти кутийка в блок, вместо да си развиваш стопанството и да живееш просторно в два декара площ с хубава къща--------------Да бе, то преди Девети все така са си живеели хората - два декара и хубава къща...СмехВие за английски ленд-лордове ли се имате бе?наследствен замък, хиляди акри земя и имения в колониите? Преди социализма едно семейство от 10-ина души се е препитавало от 20-30 дка земя с непосилен труд и е живяло скотски, не са имали какво да ядат, за ток, вода , образование, здраве

42

Циник

преди 6 години

С удоволствие!Ти явно се "припознаваш" с текезесарската унайка - 99,9% от тези набъркали се в кацата с меда през последните 28 години ... са с "партийно" минало - агенти "Павел" , "Сава"...агенти...и партийни функционери...кой завършил РАБФАК...кой школата в Симеоново..все ***!И ощеПиша 99,9% само от куртоазия!

41

Анонимен

преди 6 години

Много е просто - соца(на който се радват много хора) си е бомба със закъснител, който си гърми яко сега.Велики застроявания по градовете - дават ти кутийка в блок, вместо да си развиваш стопанството и да живееш просторно в два декара площ с хубава къща. Колективизация - прибират ти животните в общ обор. няма не искам, няма недей. Давайте да правиме аграрно-промишлени комплекси. ОК де.И сега какво - градове пълни с блокове, че искат и държавата да им ги санира. Е, няма да стане така.

40

Анонимен

преди 6 години

А хората колко са?

39

Anonimen

преди 6 години

Е пишат какво число са ***

38

Анонимен

преди 6 години

най-подходящо е името Романия. така няма да чакаме за Шенген , веднага ще ни приемат.

37

Анонимен

преди 6 години

Комунистите за 45 години съсипаха България.

36

Лирик

преди 6 години

До ЦиникЯ ни просвети , Прокопи на Капитал и ДОмусчиев на Лудогорец и те ли са чада на комунистите ,ама доказетелства ,а не демагогия -ти си ?