16

До 15

преди 6 години

Абсолютно си прав. Интересно как ще ни изтръгнат, когато ни третират като 2-ра и 3-та ръка хора. Експлоатация за жълти стотинки, двоен стандарт при храните, чудовищен натиск да приемаме бежанци, да узаконяваме *** и още и още... Няма как да се получи това нещо. Подхода им е грешен и просто ефекта ще е 0. Това са фактите, докато в очите на запада сме по-ниско качество хора, няма как да ни спечелят!

15

фд

преди 6 години

Представям си един ден как Босна влиза в ЕС и на следващия ден ЕС се разпуска -класика .

14

ФАКТ

преди 6 години

Когато хората са богати,живеят добре и спокойно нямат нужда от "изтръгване"това е решението а не приемане на бедни и не готови страни.

13

30 години

преди 6 години

30 години ни изтръгват *** все някак си оцеляваме.Ако продължи итръгването много скоро българите ще бъдат екзотично малцинство в собствената си държава.Амин

12

Анонимен

преди 6 години

Вън русофилите Балканите !

11

Анонимен

преди 6 години

Докато ЕС печели балканите, губи сърцето си. Тези дни излезе доклад, че все повече германци емигрират от страната си. Изглежда арабското бъдеще за Европа е все по-ясно...

10

т

преди 6 години

Само да внимават защото именно преди 100 г имаше световна война заради противопоставянето на силите на Балканите .

9

Анонимен

преди 6 години

Вън руските шпиони от Балканите !

8

как го разбирате?

преди 6 години

"Игра на влияние: ЕС гледа към Балканите, изтръгва ги от Москва?"..."Игра" ли ви се струва?"ЕС гледа към Блаканите" - като вълк овцата, нали?"изтръгва ги от Москва" - стига бе! 30 години ни изтръгват, вече направо са ни скъсали!

7

факт

преди 6 години

Европа не се учи от грешките си и това ще я погуби.

6

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 6 години

За ЕС може, за Русия не може! - на ви "толерантост и равноправие"!

5

цирк ес

преди 6 години

И нас така ни "изтръгна"не готови и мизерни ни приеха само и само да ограничат влиянието на Русия у нас а какво стана,все сме си така мизерни и бедни и хората все повече харесват Русия.

4

Анонимен

преди 6 години

Ще ги изтръгне ама другия път!!

3

Анонимен

преди 6 години

До като има бетонни глави с русофилско мислене на балканите, няма да се изтръгнем лесно от "братската прегръдка" на най-ужасяващия агресор в света. Вижте само как родните "патриоти" размахват руското знаме по манифестации и какво се пише от троловете и съдете за фактическото положение. Този регион е обречен на комунизъм. За това всичко читаво търчи за запад да се спасява. Народ, който търка талончета и си хвърля парите от балкона не е за хвалба. И Слаейков го е казал.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоест искат да ги приемат за да може тия незаконни емигранти,които преминават оттам да не могат да достигнат до Европа ? Само че има и такива преминаващи през Румъния,които пак със зъби и нокти се добират до западна и северна Европа

1

Анонимен

преди 6 години

Западът ни спаси от хватката на лошите руснаци като ни предлагат храни второ качество. Македония, Косово, Сърбия и т.н., вие сте следващите фармацевтичните ви индустрии да процъфтяват.