9

И.Б.

преди 6 години

Сега ми стана ясно откъде идва думата "левак". Религиозна, грозна изцепка.Арабската писменост е с посока отдясно наляво. Пишело се е с лявата ръка. Употребата на лявата ръка не е нещо неестествено, а заложба. Много хора пишат красиво с лявата си ръка.Грешка е също да се "превъзпитават" деца, служещи си с лявата ръка.Излиза, че понякога религията е наистина опиум за хората. Време е да се събудят.

8

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, откачалника Ердоган съвсем ще ги върне в Средноврковието. Наистина, кажи им турци и не ги обиждай повече. Значи, с дясната се подмиват и после с нея си мажат филийки. Искат да влязат в ЕС, а същевременно се набутват в ислямската ***. Колкото по-рано го утепат този извратеняк, толкова по-рано нормалните турци ще заживеят човешки. Явно Турция се срива бързо за което показва факта, че започна война с кюрдите, вдигна данъците на всичко д 40%. Вчера го прие папата, защо ли?

7

Анонимен

преди 6 години

А жената няма ли право да каже и напише три пъти думата развод, за да се освободи от униженията, на които я подлага мъжът й??? Миналата седмица се самоуби една такава изстрадала и тормозена жена, дано почива в мир поне на онзи свят, горката!

6

3M

преди 6 години

Малеее, тези "европейци"....

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Що си мисля,че говориш глупости!?

4

Анонимен

преди 6 години

Турция е религиозна и консервативна страна! Няма нищо лошо в това стига да е в умерени количества и да не се стига в крайности, стил Саудитска Арабия/Иран! Няма нищо лошо жените да бъдат учени да имат семейство, деца и да са богобоязливи, отколкото да стават леки. Сега ще кажете, това си е тяхна работа какви ще станат. Да, така е! Но жена със семейство се чувства много по-пълноценно от леката деградирала жена! Факт! И това е само пример за ползите - религията учи на ценности, учи на добро!

3

няма лошо

преди 6 години

И Ататюрк така се е развел!И когато тя поискала половината имущество,той само се усмихнал!

2

Анонимен

преди 6 години

Някой иска да ви раздели и напише тази дума вместо съпруга ви сте разведени. В БГ много често се практикува чужди мъже да се представят за кой ли не на определена жена.

1

Циник

преди 6 години

С коя се подмиват, че не помня?И тази азиатска дупка иска да е част от Европа!