32

PD

преди 6 години

Е друго е да си ковчежник на султана. И взел само 10%, дето ги дал на право защитните организации, ама преди или след като ги натика по затворите и ги погна с преследване. А иначе доставките за про турските групировки, не пълнят джобовете на турски фирми. Пропаганда или не, има видеоматериали. и ясно се вижда кой е производителя, щото като са бягали от позиции, след себе си не са имали време да прикрият следите.Та кажи пак за пропагандата.

31

Анонимен

преди 6 години

ХРАБРАТА ТУРСКА АРМИЯ ПРОЧИСТВА СИРИЯ ОТ КЮРДСКИ ЧУДОВИЩА

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонименда се трепят двете тумби читаци, м... им и от двеме племена нищо добро никой не е видял, хубавото е, че кръвопийците кюрди реват на умряло, да си помнят кога са убивали християни, вън от Европа завинаги

29

Анонимен

преди 6 години

ще завари там тигрите от САА..Които ще мъркат като котенца.Тези" тигри" е добре да побързат защото до няколко дена няма да има от къде да дойдат в Африн.

28

Анонимен

преди 6 години

ЕРДОГАН БЕЗУМНИЙСОЧИ ЕС ПАК И ВИКАТЪРЧЕТЕ ТАМО СА РАИЕТЕ!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Абе те и танковете в Ефрин нещо взеха да дават фира..Ами нормално, война е. Ама както казваме ние турците, който го е страх не може да развее знамето на победата. Вие не ходите в гората, нещо такова беше.

26

PD

преди 6 години

А казал е Мъдрия Народ Български:Тя рибата в морето, той тигана готви.Та пиши го, или не ама Африн си е свободен. Все още разбира се. Но както и друг път съм казвал, като наближи султанския башибозук ССА, ще завари там тигрите от САА.

25

Анонимен

преди 6 години

АУУ КОЛКО СТРАШНО, РАЗЛЮТЕН ЧИТАК ХАХАХА

24

Анонимен до 30

преди 6 години

Абе те и танковете в Ефрин нещо взеха да дават фира.Пък и тя маслиновата клонка нещо им се замота, аскера нещо взе да тъпче на място.Тайпи нещо уморен ми се вижда, май да приказваш врели некипели, за силата на турската армия е по лесно от колкото в реален бой.

23

Анонимен

преди 6 години

А по справедливост, прибра пари за мигрантите, .Сделката беше до октомври миналата година. Освен това парите от 7 млрд са отпуснати около 700 млн. Отпуснати са не на Ердоган, а на хуманитарни организации, повечето европейски. Отделно турската държава е похарчила до сега над 30 млрд за бежанците.Не ти се отдава манипулативната пропаганда. Пред слабо образовани атакистчета сигурно вървиш, ама пред други не ти се получава.

22

Крали Марко

преди 6 години

Ако видя трима мигранти на 1 място ще звънна на Динко от Ямбол. Той ще ги излекува :D

21

Анонимен

преди 6 години

ЕС да премахне изкуственитете пречки пред Турция, настоя изкуствената пречка Ердоган.Заради такива като тебе чоджум, и твоите последователи със зазидани от ислям чутури, няма дори и да помиришете за ЕС.Нищо светско и Европейско, не можеш да видиш от 85% от населението на Турция.

20

Анонимен

преди 6 години

Африн го пиши бегал. Гълъбчета вече минаха 1000. В момента ги засипват с бомби от реактивните установки. Много е красиво нощем да гледаш как излитат ракетите.

19

PD

преди 6 години

Ама мазен султан и как са хлъзга. ПКК отрядите пресичат границата около Ефрат, а маслинова клонка е в Африн. Е матряла не знае, ама ЕС лидерите, дали не са наясно какви ги къдри.И с парите от саудитския експанзивен ислям, преформатира от светска, турската държава в религиозно репресивна.Участваше в разбиването на Сирия, и сега иска справедливо отношение. А по справедливост, прибра пари за мигрантите, а сега заплашва, че може да ги пусне. Такова е разбирането султанско, за справедливост

18

Анонимен

преди 6 години

Уплаш, уплаш!.Сигурен съм, че ако видиш трима мигранти на едно място ще напълниш потурките до калпака.

17

Анонимен

преди 6 години

Първо да махне изкуствения си парламент.

16

Анонимен

преди 6 години

Турция ще влезе в ЕС. Или като пълноправен член или с танкове.

15

Анонимен

преди 6 години

Дали не е време Ердо да отвори балканският път на мигрантите? Тъкмо ще видим "великата българска стена" ще оправдае ли милионите усвоени от далавера джипита.

14

анонимен

преди 6 години

искаме турция на ататюрк султаньт няма работа в ес ще сьздава н епрекьснатискандали и дрязги ще изнудва за визи и пари никакво доверие 100 000 са взатвори а всички останали за гюленисти свобода за полит затворници

13

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е Ердоган. Ако беше някой продажен политик щеше до сега да е продал членството на Турция за жълти милиони.