55

Skynet

преди 6 години

Да подписват договор с Брейзърс.

54

Розовата пантера

преди 6 години

До МъжХахаха! И с какво/кого точно се борят? Жената, по природа, трябва да е красива и фертилна - да износва, ражда и отглежда здраво, умно и не на последно място - привлекателно поколение. Привлекателността осигурява продължаването на рода. Финансовата независимост е качество, което й придават мъже, които не се справят особено добре с финансовото обезпечаване... За протокола - не завися финансово от съпруг/баща или друг.

53

пъпеш

преди 6 години

И ?

52

Анонимен

преди 6 години

До бял котаракИма..., има ги навсякъде. Напълно безпредметно е да водим този спор - хората имат тяло, ум, душа и няма правило непривлекателното тяло да е съпроводено задължително от красиви ум и душа, както и обратното. Да убеждавате когото и да било в мантри, на които и вие не вярвате, а именно, че непривлекателните са с богата душевност или привлекателните глупави, е чисто губене на време. Ако душата /умът определяха привлекателността - Анжелина Джоли щеше да е продавачка.

51

Мъж

преди 6 години

Грешна логика дами. Първо в природата жената избира не мъжа. Второ дори и да беше обратното тогава излиза, че жените искат напомпани, мускулести, татуирани ММА бойци които карат скъпа спортна кола и има бизнес и пари. Следвайки вашата логика. Каквото искат жените това предлагат мъжете. Което разбира се не е вярно. Само слабите и ограничени жени си търсят мъж за пари. Истинските жени се борят за независимост. Финансова най- вече.

50

бял котарак

преди 6 години

До Черна коткаНищо чудно, в луксозните бутици най-често пазаруват леки дами с клиентите си. Погледни малко по-нагоре, към Комеди Франсез, Виенската опера, Миланската скала. Там подобни карикатури няма.

49

Анонимен

преди 6 години

Те искат да покажат че са различни,но изглеждат доста глупаво!

48

потрес

преди 6 години

Горките! За чий са се обезобразили, като вече масово навлизат секс-роботите?

47

Черна котка

преди 6 години

Лилит го е написала съвсем ясно: "Мъжкият избор, определя женската визия". Ако не вярвате, че тази визия е предпочитана от мъжете - отидете за уикенда до Милано, Лондон или Париж и наблюдавайте как изглеждат, жените, клиенти на луксозните бутици, придружени от мъже. Няма да видите нищо различно от тези девойчета.

46

Анонимен

преди 6 години

И аз нямам познати, които харесват маймунски джуки. Всеки предпочита нормални човешки устни. Не обърнати навън ***. Не мога да си обясня кой и защо е счел, че трябва да приличаш на ***, за да си харесван. Внимание ще привлечеш, безспорно. То и гол да тръгнеш, ако ще и да си крив и сакат, пак ще привлечеш внимание. Но това не значи, че ще бъдеш харесван.

45

Свинаря

преди 6 години

До DidkaНито аз,нито който и да било мой познат харесва жени с такива джуки. Не мога да разбера защо такива жени си мислят,че са харесвани от мъжете? Стават единствено за сви..а и нищо повече.

44

Анонимен

преди 6 години

До ЛилитСамо бих добавила, че голяма част от чертите, които жените се стараят да подчертават, биологически са белег за фертилност и способност да се износи и роди дете - големи гърди, дълги крака и т. н. Носенето на червило и червен лак има същия произход - устните и ноктите на жените в овулация са с по-интензивен розов/червен цвят. Целта на грима е да заблуди мъжкия (на първично ниво), че жената е фертилна и моментът е подходящ за създаване на поколение. С други думи - нищо ново няма :)

43

Didka

преди 6 години

Деца, а приличат на 30 годишни ***, но като това се харесва от мъжете, това се и предлага. Къде в случая са родителите , и що за такива биха позволили на дете на 14 години да си направи такава уста.

42

Анонимен

преди 6 години

,,известни личности....хаахахахаа

41

Лилит

преди 6 години

До АлексВпечатляващо! До сега никой не ми бе правил толкова изчерпателен, проникновен и откровен анализ на психологическия профил! Благодаря за което!Отношенията между половете са дефинирани в зората на човечеството. И да, привлекателността в жената привлича, не интелекта, при пръв поглед. Дали ще се стяга с корсет през 19 век, или ще се помпа със силикон през 21- в целта няма разлика. Мъжкия избор определя женската визия. С други думи- мъжете са си виновни, че така им изглеждат жените. :)

40

Ми той умрял ма

преди 6 години

Аааууу че грозни коркодили са това ,къде заснехте тези нелицеприятни екземпляри?

39

Джуките джуките

преди 6 години

Жалко за тези млади момичета.Още на млади години са изтървали живота.Фалшиви лица,фалшив живот,фалшива държава.

38

Анонимен

преди 6 години

Не стават.

37

Баба Пена

преди 6 години

УЖАСНИ СА с това гримирване ,duck face ,защо искате да изглеждате еднакво,всички да сте еднакво грозни!? Момичетата ако изключим грима вероятно са 10 пъти по-красиви от този им вид...защо се самозалъгват и гледат порноактрисите от пайнер ,не знам.

36

анонимен

преди 6 години

Тези са още лапета,но аз лично съм луд по такива патешки джуки.И аз ще кажа едно голямо БРАВО и на майките и на децата.