80

Анонимен

преди 6 години

Баш джендера проговори

79

Либералист

преди 6 години

Най-свещеното право на човека е да се самоопределя! Ако се самоопределиш на православен сталинист-гей - ти си православен сталинст-гей! Ако се самоопределиш като роб на кремълските фашисти - ти си си роб!

78

да

преди 6 години

Правата на гражданите са регламентирани от Конституцията, мухл''ьо,а не някаква пед''алска конвенция, която поредния пед''ал в твое лице защитава !!!!

77

Анонимен

преди 6 години

*** значи жанр, като в изкуството. Имаме Човек и неговите жанрове мъж, жена, асоциирали се като мъж или жена. Как пък успяха да настроят хората срещу конвенцията? Това става с упорните думи ***. Заслужаваме си прозвището Диви балкани!

76

приоритети

преди 6 години

Брюксел отвърза Румъния от България,а ние се занимаваме с глупостИ.Кога ще се научите да изисквате,а не само да козирувате.

75

демократор

преди 6 години

Конвенцията без референдум е диктатура!

74

Да13

преди 6 години

Тоя *** защо не си затвори устата и да престане да ръси глупости! Няма ли кой да му каже , че е срам за президентската институция. Разбирам защо бившата му жена не желаеше да се появява никъде с него. Само не мога да си обясна как такива *** стават милионери ?!!!

73

да не е болен?

преди 6 години

Роската да не е болен? Не изръси никаква мърсотия против Русия!

72

Анонимен

преди 6 години

до 74 В ГЕРМАНИЯ Е ПОСТОЯНЕН ПАТРИАРХАТ. МЪЖА СЕ ГРИЖИ ФИНАНСОВО, ЖЕНАТА СЕ ГРИЖИ ЗА КЪЩАТА, ДЕЦАТА И ЦЪРКВАТА. ИМА СИ РЕД. И С КОНВЕНЦИЯ И БЕЗ КОНВЕНЦИЯ, ЖЕНАТА СИ Е СИГУРНА. ТЯ НЕ РАБАТИ.Стане ли развод женАта е в голема тежест на мъжа. .

71

Анонимен

преди 6 години

Стига с този Плевел долен. Къде бил Радев? Еми 100 пъти по умен от теб да не работи разделение!Ако беше пак "президент" плевел сега и от ЕФЕНДИ-ДЖЕН*ДЪР ще ми станеш. Май и Е*Банова не ти стига мишка!

70

Анонимен

преди 6 години

... С парите на приемащата държава е записано !!! Селянино *** Василев....

69

Василев

преди 6 години

До АнонименНе с твоите пари, а с парите на европейските данъкоплатци!!!Твоите пари стигат само за тоалетна хартия, да си избършеш кирливия ***, даже не стигат и за храна!!!Говоря метафорично, като цяло какво представлява българската икономика!!!Нали не си забравил, че границата беше изградена почти с европейски средства, и още много милиони, които трябваше да обгрижват бежанците, които така и не дойдоха в държавата!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

68

Анонимен

преди 6 години

Цирк!*** поучава генерал мъжага, как да стане като глиста... каква трагедия излъчва това ***...

67

Анонимен

преди 6 години

Василев, селянино ***! На никой не му пука за теб и нещастния ти живот на трансджендер... Става въпрос за хилядите *** които ще се изсипят тук представяйки се за преследвани хомосексуалисти. И ще трябва да им се дава статут и закрила. С мойте пари и данъци! Разбираш ли селянино ***??

66

ВАНКО

преди 6 години

ТОЯ ПРЕСНОЕБЕЦ ДА СИ ГЛЕДА БУЛКАТА. ТЕЗИ ВЪПРОСИ НА СА ЗА НЕГОВАТА ПРАЗНА КРАТУНА.

65

Анонимен

преди 6 години

Не видях как тази конвенция ратифицирана от германия защитила жени в Кьолн .А виждаш ли как неподписването на конвенцията и декриминализирането на домашното насилие в Русия спасява *** от пияните муджици?

64

Анонимен

преди 6 години

Този ще остане в историята като най-смотания президент...

63

Анонимен

преди 6 години

ОПППАА,тоя пак се изходи.Вечно търсещ внимание и вечно неглижиран от всички,да не кажа и повсеместно подиграван,вместо да си гледа младата партньорка,седнал пак акъл да дава на новия президент,който е с класи над него.Няма ли кой да му каже да престане да се излага.

62

Василев

преди 6 години

Няма ли някъде да направят една конвенция, която да защитава некадърниците!Тогава 99% от българският народ ще бъде под обект на наблюдение и закрила!Джендърите и гейовете са виновни, че се избивате по пътищата!Джендърите и гейовете са виновни, че реформите зациклиха и само наливате средства без резултат!!!Джендърите и гейовете са виновни, че отсъства всякаква справедливост в обществото!Добър вечер селяни прости!Няма ли някоя нова лекция на Пасков и Иво Христов да ви приспи?Мортимор!ЦРУ!!

61

Анонимен

преди 6 години

а същевременно българският президент да няма позиция за Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие..Е смее ли да се обади. Чехълът виси над него със страшна сила. Иначе е твърдо ЗА.