138

Анонимен

преди 6 години

До хах 127И кое в румънския автомобил е румънско бе балама?Всичко е части от Рено и бюджетни модели Насан.А това можеше да е Булгаррено, но БСП докато чакаше французите да си платят за разрешение да произвеждат у нас хората отидоха в Румъния.

137

Иво

преди 6 години

Абе аз съм 80 ти набор и не помня да ми е липсвало нещо,всичко имаше по магазините и шоколади,сладоледи,сладкарниците пълни с всякакви закуски и торти,баба ми работеше в плод зеленчук и имаше и банани ,не знам тия които казват че нямало нищо къде са живяли,но аз имах страхотно детство и всичко беше качествено,не съм се разболявал и бях като струна,а сега отвсякъде ни тровят това ли да харесвам?Стига бе!

136

Анонимен

преди 6 години

До ДокатоНяма какво да смятаме, то се знае.Такива колко съм ги слушал ехееее........В ТКЗС-то взимах 80лв заплата, къща направих и купих две коли а сега?Какво сега бе?Ти си крал и с г*за си.Сега ви секнаха кражбите и побесняхте.Един дядка се жалваше.Навремето имаше всичко, а сега нищо не може да си вземеш.Да си вземеш забележете.Той не крадял, той си взимал.

135

Анонимен

преди 6 години

До лошия социализъмДа се чудиш тъпите западняци как са стигнали до тук без социализъм.

134

Ала-Бала

преди 6 години

Империя на Лицемерието. Ние сме нейна покрайнина. Управниците ни подлезурци.

133

Анонимен

преди 6 години

То и комунистическото ГДР беше бедняшка колиба с Трабанчето от картон преди от запад да изсипят трилиони. На нас няма кой да ни даде толкова пари.

132

PD

преди 6 години

На Българина, въобще не му пука, харесва ли му, на западняка, страната ни. Само слугинажния ни елит, мечтае, да го потупат по рамото, и некоя службичка да му дадат.Верно, някой къщички, ще паднат. Родове ще е затрият, но на тяхно място, тези дето днес , въпреки, всички негативи, се справят, ще оправят нещата. Щото шило в торба не стои. И по силни ще бъдат, щото воля се калява в бури.А останалото е диванен рев, на ялови ентелегнти, воеводи без дружини и платени манипулатори.

131

лошия социализъм

преди 6 години

Жилищата, в които живеем, са построени при лошия социализъм.Пътищата, по които е движим също.Водата, която тече от чешмите, идва от язовири, построени при социализма, и тече по тръби, сложни пак тогава.Къщите ни по селата са построени при социализма, училищата и университети , в които учат децата ни също.Тогава са построени и болниците, в които се лекуваме, и обществените сгради и тези на държавните институции.Построени са АЕЦ , ТЕЦ, които ни дават ток и парно. А за 30 г. демокрация и американска колония какво построихме, освен че разрушихме индустрията и подарихме държавните активи?

130

Анонимен

преди 6 години

До РОССИЯчемодан, вакзал, масква

129

Анонимен

преди 6 години

Хайде с лъжите за тошово време да изчакаме, да си отидат онези дето помнят.

128

Анонимен

преди 6 години

До 125Политиците у нас ги назначават от Козяк,и другарката Нинова, и доганците, и Сидеров нали?

127

Курвелия куринова

преди 6 години

БКП-ГЕРБ Победа Победа другари капиталисти!

126

Анонимен

преди 6 години

Живеем отлично дори! 50-60% от населението не може да си позволи отопление.

125

Анонимен

преди 6 години

А никой не изнася производство в пустиня. Трябват и местни кадри, и то висшисти, за да го усвоят. Българина винаги е бил технически грамотен, а в предвид новите тенденции в Европейското образувание, скоро ще имаме повече инженери на глава от населението от западно европейците.И ако не решат проблема с мигрантите, който добрия имидж им докара, може да се окаже че България не е толкоз лошо място за живот.

124

Докато

преди 6 години

смятате колко банички са се купували с тогавашната пенсия, сметнете как бабите ви работници във фабрики са вдигнали 3 ката къщи в провинцията и родителите са ви купили панелки без заем. Днес те модерни роби на банките, но на вас така ви харесва.

123

Анонимен

преди 6 години

"С всички сили България се старае да промени имиджа си на постсоциалистическа бедняшка колиба, проядена от корупция" Точно това е за което те смятат страната! Това е тяхното сегашно мнение, и с право. Тогава спрете да се заблуждавате като ви лъжат че сме били уважаван и равен член на ЕС. Лъжат ви! За тях сега, ние сме точно тази бедняшка колиба, и ако някой си мисли че която и да е от тези страни, ни мислят за равни с тях, много се лъже! За тях бяхме и сме, задният им двор. Не се заблуждавайте!

122

хах

преди 6 години

До Анонимен112Това че някой си е изнесъл производството на кабели за запалителната система или някакви дребни части не означава!!!че има български автомобил както има румънски например! Кой не ти дава да строиш небостъргачи??? Нямаш архитект-българин строил такова нещо! хаха изостанал народ изостанала нация стеееее. Ако щеш го признавай! Можеш да си смучеш от пръстите още родни технологични постижения хаххаааааа БМВ !!!!

121

извод

преди 6 години

1. Ако не беше ЕС щяхме да бъдем като Русия с Жан Виденов. 2. Бедняци сме и затова сме си виновни само ние , защото избираме Боко и сие. 3. Груба грешка е на Запада, дето поддържа Боко и сие. 4. Въпреки Боко вървим напред. и който не вярва нека да си припомни колко долара му бе заплатата при Жан Виденов..... 5. КОГАТО ПУКНА АГЕНТИТЕ НА ДС МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА ПРОГРЕС.....

120

Анонимен

преди 6 години

Политиците у нас ги назначават от Козяк, не си мислете че ги избираме.

119

Анонимен

преди 6 години

Днес в НАТО и ЕС живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. България в НАТО и ЕС е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.