67

Анонимен

преди 6 години

До Смеееехучеха ни как да се крадем взаимно и набавяме необходимото по устав, на скатаване,заплати символични 1.50лв. Евтина работна ръка за неприветливите работи.Храна-помия

66

Анонимен

преди 6 години

Сега като се научат Цъ-тата, че ще дават по 600 лв на човек ще има много цветни кандидатури

65

Турчина

преди 6 години

Аз на българска армия НЕ служа!!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Съвсем откачихте ей....

63

BG

преди 6 години

Само питам, дечицата на депутатите ще се запишат ли за доброволната казарма ?! Синчето на другарката Нинова ще се върне ли от "гнусния" САЩ да служи на родината ?!Когато всичките деца на депутати включително и дечицата на президента отидат на първите линии да дават пример, тогава Каракачанов да ми говори за казарма !Иначе, на чужд гръб и сто тояги са малко !

62

Асан

преди 6 години

До Анонимен 65ЕЕЕЕ братчед не се сърди.И за тебе ще има ЖП войски.Мойто брат служи там.Слага релси на пътя.

61

Лид

преди 6 години

Каракачанов да прати щерка си-воиничка да стане, бащино око да радва. Спри се, бе, лош човек, дай пари за пенсии, детски. за заплати, а не с глупавите си идеи да буташ цяло правителство!

60

Анонимен

преди 6 години

Do ASANТи не си никакъв Асан а си някой Ганйо на които трудовите войски му строяха мостовете,заводи,блокове ,жепелинии но кон боб не яде вече

59

Пешо

преди 6 години

Веднъж в умивалнята се озовах с 5 войника , които освен българския говореха и друг език / от т.нар. малцинства/ и гледаха изпод вежди към мене. Нищо не разбирах от това , което говореха, не мога да ви опиша как се почуствах. В ротата те бяха болшинство... Е - представете си - сега в армията да е така , но вместо лопати да имат автомати и др. бойна техника.. Отново ще има част от личния състав , които говорят и разбират два езика , а другата част - само един...Ха сега де...

58

Хъ

преди 6 години

Що не вземат да командироват за 6 месеца Шкембе Войвода за фелдфебел в тази "казарма", че да видим какво ще му се случи?

57

Асан

преди 6 години

Да връщат трудови войски.Мойто Мюмюн, трябва да се учи да работи.А не да седи в залата за покер и да пие бира.

56

Пешо

преди 6 години

Много неща не отчитат управляващите. В момента ситуацията и структурата на обществото е съвсем различна. Като си помисля каква би била една наборна армия от сегашните момчета.....Тежко и горко и на тях и на държавата....Само си представете разнородната сбирщина събрана насилствено в рота , батальон , военно формирование...И се сещам за една случка от моята служба: - служих в Строителни войски, там оръжие нямахме, само кирки и лопати - разбираемо - всички бяхме "неблагонадеждни".

55

Анонимен

преди 6 години

Казарма??? Глупости на много голям корен квадрат!!! :)

54

Анонимен

преди 6 години

Поредното малкоумие на наш гръб. То за професионална служба няма кандидати, те доброволна ще правят. (или идеята е да обучиме хора за свои паравоенни организации, с парите на данакоплатците) Иначе 5г не могат да купят един самолет. Крайно време е за лустрационен закон та да се поразчисти тая милиционерщина. И тоя шкембак откъде го вади тоя рейтинг, направо е "необяснимо".

53

Анонимен

преди 6 години

Те не могат един блок да санират качествено а как ще вдигат нови казарми, нови сгради, щабове,нова техника, оръжие...нямат пари за дрехи за настоящата армия а тези изброени неща с какво ще ги правят? Със слама? хахахахахаха

52

бивш

преди 6 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

51

Анонимен

преди 6 години

... а през това време турският аскер е разковал сандуката на ПКК терористите около Африн - проснали са над 580 леша, само с 5 души загуба досега! Кога ли ще ги настигнем изостаналите анадолци?!

50

Щита на Ефрат

преди 6 години

Какво измитат румънците бе. Измитат площадите и алеите. Ти имаш ли си идея какви закони искат да приемат там? Най- общо казано искат да легализират корупцията. То оставаше и да не скочат. Колкото до българката протестите трябва да са всенародни от (мъже и жени) не само от мъже. Като си толкова голяма организирай жените и се вдигните. А не да чакаш на мъжа да свърши мръсната работа нали? Както сте 90% от жените в днешно време.Продавате се на същите тези олигарси с мангизи които плюете!

49

Pepo

преди 6 години

......"Планира се още въвеждането не само на теория, а и на практическо начално военно обучение като строева подготовка"..........Еееее щом ще ги обучават на строева подготовка значи всичко е наред.Ако не друго то поне ще могат да маршируват. ***! 21 век а тези ще обучават като за 19!

48

до българка

преди 6 години

Права си жено, то в България е останала само смет, всичко качествено е зад граница!Е оня ден протестират във Видин ама как протестират, играят хора моля ти се :))) Смятай *** народ, румънците стават и ги измитат за няколко часа които не им харесват, ние хора играем!:))