36

Ala-Bala

преди 6 години

Преди малко слушах Румяна Коларова, която каза: " Референдум по спорни въпроси като този за Истанбулската конвенция, само ще раздели хората"Аз пък много се радвам, че народът ни най-после се обедини и Църквата се изказа ясно, точно и е пред народа!!. Лошото е, че вече сте взели пари и сега ще трябва да ги връщате. При референдум резултатът срещу джендер идеология ще бъде 80 % против нея. Не става въпрос за насилието срещу жените, а какво се нарича ЖЕНА. Цветанов е един от рушителите на Българи

35

до 31

преди 6 години

Прочети от днес декларацията на Светия синод - дисекция на чл. по чл. от конвенцията. Трябва да си много глупав да не се види уловката. Директно не е споменат трети пол но се намеква и дори ясно и категорично е записано , че децата трябва да учат за различените. Бог е създал мъж и жена. Другото е самоопределяне и едва ли някой има нещо против. Но да се вкарва в Конституцията е малко прекалено /защото Конвенцията ни задължава/

34

Върховен Проповедник

преди 6 години

Който е срещу моят враг, в мой приятел, независимо, че не го харесвам.Това мога да кажа за БСП в момента.Врагът е Сатаната и неговите брадати талмудски пингвини, които промениха библията през 10 век, и фалшифицираха името на Бог от Ахая (Аз Съм) на Яхве (Проклетника). Те не са избрания народ, и чрез фалшификации се опитват да станат и да поемат контрол над всички отново и отново. Това е цлята идея на Новия Световен Ред.Истината: ние сме избрания народ, човеците - HUMAN. Хю (Бог) - Ман (Човек)

33

Анонимен

преди 6 години

До 33Ами защото стереотипа е такъв бе , в много общносто фамале джендерите демек жените в рода и семейството/ дъшери, сестри, майки, съпруги/ не са равнопостване на мале джендерите / син, брат, баща,...,/ понимаеш, ето например една общност у нас намира за напълно нормално да продава дъщерите си за булки, или викаш това не е проблем ?

32

Az

преди 6 години

Еи ама едни умници са се събрали на снимката :)

31

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция реално не променя нищо. Всичко това в момента е цирк и си равят ПР един друг..

30

Анонимен

преди 6 години

Ами то тия дето бият си се знаят с развид набил болна жена и я оставил че му кев така ни издръжка ни нищо съмняваме някаква конвенкция да ги спре ромите като се бият кво правим час по час ще го интересува ли конвенкция ни роми ни пияници това за тях не важи

29

Анонимен

преди 6 години

Параван, Нинова, параван и пушилка правите. Кофти е, че изприказвахте куп глупости за вашия измислен "трети пол", а сега се чудите как да го замажете и да ратифицирате конвенцията. Спокойно. тя ще бъде ратифицирана и без вас, което след време ще се забрави. Ще се запомни, че БСП били против. Ама пратете пак писмо до Цачева, да попитате дели не сбъркахте и как точно се изложихте.

28

Анонимен

преди 6 години

А ако набия човек от третия пол Сигурен съм че тогава ме грози смъртна присъда.

27

Анонимен

преди 6 години

Ами дори да си прав, защо да не пише, че и "фамале джендарите" да нямат право да насилват никого? Защо просто не защитава ВСИЧКИ ХОРА от насилие - каквото законодателство вече има? Тази конвенция, дори като премахнем спорните точки, е напълно излишна.

26

Анонимен

преди 6 години

Не е схванала същността на конвенцията ----Абе много добре е схванала тя, ама от Москва така и диктуват....

25

Анонимен

преди 6 години

направо съм втрещен, как може при 240 депутати, милиони бюджет на НС, със всичките там щатни и не щатни експерти, преводачи и лингвисти, да не се намери един, които да каже на тия 240 хрантутници и на г-жа Нинова че gender не е социален пол, не е и трети пол, gender има един и същ произход с "ген" "геном" и означава род, родова индентичнот. когато кажем мале джендер имаме предвид мъжа в семейството/ син, брат, баща, съпруг/Та конвенцията казва че мале джендерите не могат да насилват фамале джен

24

Анонимен

преди 6 години

Нинова си мисли, че с наказания ще бори домашното насилие. Не е схванала същността на конвенцията която е ПРЕВЕНЦИЯ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

До реалистИ какво заслужено са получили, тро ле? Да не би да са вкарали някой в затвора?

22

Анонимен

преди 6 години

Абе пичове, и вие ли не разбрахте, че просто трябва да работите за това никой никого да не пребива на първо място?!? Това се наричат човешки ценности! Борете се за морала на хората и това е!

21

Анонимен

преди 6 години

"Крайно време е антибългарската лакейска и крадлива шайка ГРОБ да бъде изритана"....и да дойде друга крадлива шайка!

20

реалист

преди 6 години

Зеления ни премиер и шайката си намери майстора в лицето на Нинова и Йончева. Не харесвам БСП, но се кефя когато шайката и купените от тях до скоро противници, а вече лакеи си получават заслуженото.

19

Анонимен

преди 6 години

Поредната червена демагогия адресирана до наивно-простоватия им изветрял електорат. Другарката Корни да не би да твърди, че в момента е законно да биеш съпруг, брат, сестра, баща, майка и т.н.?

18

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотНе можеш да вземеш решение ли? Значи и ти си, като нея п.....

17

Анонимен

преди 6 години

С политиката си от последните месеци Нинова и БСП набират все по-голяма скорост и популярност сред българите.Крайно време е антибългарската лакейска и крадлива шайка ГРОБ да бъде изритана.