84

САМО ГЕРБ И ОП

преди 6 години

ГЕРБ направи много за страната, метрото в София вече се движи от точка А до точка Я ! 2009 г. беше една от най-добрите години за България ! А 2017 г. присъединяването на патриотичната коалиция към властта е още един + за цялото правителство ! Аз лично гласувах за ОП, защото така или иначе знаех, че ГЕРБ ще спечелят, но беше много важно с кои ще създадат правителството !

83

Анонимен

преди 6 години

Е това наистина е изключтелна наглост

82

Интересно дали

преди 6 години

Бесепе могат да изберат по- противна персона от тази?Нинова попълва успешно доста условия :Поведение на мъж, минала през доста партии, склонност към насилие и кражби в особено големи размериАбе чист трети джендът си е тази... Що скача срещу Конвенцията тогаз ?!

81

Анонимен

преди 6 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, депутат от БСП

80

малко странничко

преди 6 години

Добре бе , нали сме " представителна демокрация " , депутатите трябва да защитават интересите на избирателите се , ами политическите да се допитат до местните си структури , да разбират какво мислят хората / над 90 % са против конвенцията / . И да не я ратифицират депутатите

79

Анонимен

преди 6 години

Ппдобна наглост и безочливост може да има само в БСП

78

Анонимен

преди 6 години

дам. Дано да ви налазят от тия левите всички дето я харесвате тая конвенция.

77

Анонимен

преди 6 години

Според статистиката, всяка четвърта жена в България е била жертва на домашно насилие. Явно БСП искат да продължава да е така... по руски един вид.

76

Тиквун Банкянски

преди 6 години

Ха-ха, другарката Нинова усети че се надига народно недовлство срещу тази конвекция и реши да го яхне.

75

Куку

преди 6 години

Абе май да я приемат тая конвенция. Някак по-яко и европейски звучи като кажеш в кръчмата - Днес ошамарих един ***, отколкото - Днес ошамарих един ляв ...

74

Анонимен

преди 6 години

ПОЗОР-ПРЕДИ СЕДМИЦА БЪЛГАРСКИ СЪД Е РАЗРЕШИЛ ТРАНСЕКСУАЛЕН ДА ОСИНОВИ ДЕТЕ.АДВОКАТА НА ОСИНОВИТЕЛЯ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ Е ЙОРДАНКА БЕКИРСКА,СЪЩАТА Е СРЕД НАЙ ЯРОСТНИТЕ ЛОБИСТИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.ЙОРДАНКА БЕКИРСКА Е ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ФИНАНСИРАНАТА СЪС СОРОСОВИ ГРАНТОВЕ ФОНДАЦИЯ -БЪЛГАРСКИ АДВОКАТИ ЗА ПРАВА НА ЧОВЕКА .

73

тонката

преди 6 години

Другарите се гърчат все повече.Власт за тях няма,няма и да има.България е пълноправен член на НАТО и ЕС .Другарите пикат газ,ама яко пикат газ.Пишат по сайтовете и се гърчат от ужас,че народа си избира ГЕРБ да управлява вече десетина години(:(:(:(:(:А Бойко Победоносец се гаври с кому нягите все повече и повече.(:(:(:Давай Бойко,народа показва,че е с тебе и България е в правилната посока.Мачкай другарите,мачкай(:(:(:

72

Анонимен

преди 6 години

Значи като иде реч за субсидията Ви неможе с референдум да се решава, ама като иде реч да се угоди на кремълските разбойници може, така ли *** пачЪ

71

Челадинков

преди 6 години

Другаре , кака Корни ли е алтернативата на Тиквата? Сега се прави че е разбрала как трябва да се упрвлява, щяла да се отчита всяка вечер какво е свършила и т.н. Аз лично вярвам на тези сладки приказаки , а вие?

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74В Русия домашното насилие беше криминално престъпление ... докато миналата година не го декриминализираха. Сега вече е админисративно нарушение.

69

колега ,

преди 6 години

До Анонимен 74 А аз съм учуден , че продъжаваш да пишеш едни и същи глупости , прочетохме ги за 50-и път измисли нещо друго

68

Анонимен

преди 6 години

Русия нарича Сърбия - Братска Сърбия. Сърбия е с мин-председател лесбийка. Следователно, Русия нарича братя хомосексуалните.

67

Анонимен

преди 6 години

Конвенция за борба и превенция срещу насилието над жени и домашно насилие - това е името на конвенцията и е ратифицирана от стеани като Турция, Албания, Сърбия.... учудвам се че има хора в парламента които са против, нима в парламента ни има хора, които смятат че да си бият жените и децата е нещо нормално

66

Членска карта №7

преди 6 години

до 72Добра опорна точка то Козяк, дерзай младо!

65

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерОтхвърлянето на инстанбулската Конвенция е правилно , но да са иницира руферендум за тази глупост е лудост.А ако тази конвенция се приеме? Тогава какво- да си замълчим, само защото БСП-ето инициатор за референдума и е против нея ли?Изложен си на опасност да не знаеш как да се обръщаш към внучета и правнучета, дядо!