40

Анонимен

преди 6 години

Който постоянно търси война , той ще я получи .. Не може да навлизаш във всяка съседна държава Ирак , Сирия .. Добре че Русия има бази в Армения.. А Грузия пък отстъпи малка територия , но рано или късно ще поискат още и още..

39

Констатиращ

преди 6 години

Американците най-накрая ще го ядат напечен. Ако мюсюлманите се обединят САЩ им е е***а мамата! П.П.Отвращава ме тая религия, но САЩ трябва най-накрая да си платят за избиването на невинни деца, жени, старци!

38

Загрижен

преди 6 години

Нека ББ да продължава да се мазни на Турция. Това което се случва с Сирия ще се случи и тук и никой няма да ни защити. Сега така наречените олигарси да се бръкнат и да купят он Русия най- новите оръжия ... ***.й.н.та на НАТО. Да направят отново наборна служба и да се опитат да върнат 3-4 М българи от чужбина. Е това е невъзможно на да си кажа ..

37

Анонимен

преди 6 години

Видя се, че руслямския съюз е истинския защитник на ислямската държава.

36

PD

преди 6 години

Привет ***,Нищо, всяко робство има край. И немците се събуждат, щото не са по малко свободолюбиви от нас. Просто другаде е болезненото им място, което скоро ще настъпят, до точка от която няма да има връщане.

35

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПич вземи се лекувай...

34

PD

преди 6 години

Кюрдите в Африн, излязоха с официално становище:1. Не са сепаратисти, искат участие в мирния процес;2. Приемат вход на сирийската армия, според проведените договорености;3. Защитават земята си, и ще участват в политическия процес с Сирия;4. Не са в коалиция с САЩ, и не са получавали оръжие от тях, не са провокирали конфликт с Турция (косвено се доказва с нито една изстреляна ПЗРК, след толкоз авиоудари);5. Недоумяват по отношение позицията на Русия;6. Потвърждават. че не са сепаратисти и.т

33

П.Петров

преди 6 години

Ако американците прекарат кюрдите, ще загубят подкрепата на един от малкото етноси(общо 2 с евреите) в региона, с положително отношение към САЩ.Все пак мисля, че заедно с евреите и саудитците тънко ще прекарат Ердоган, като снабдят кюрдите с ПВО и противотанкови ракети. В един момент загубите ще станат неприемливи и Ердоган ще си отиде, а ако следващата фигура не е обединителна за Турция, "баницата" ще е на турска територия, което е много притеснително.

32

Анонимен

преди 6 години

Марксистките плъхове от ПКК пищят и бягат презглава на кълбета, подгонени от турската армия!Бу ха ха ха ха

31

Анонимен

преди 6 години

Amerika predlojil na turcite 30 kilometrova zona za sigurnost teritoriya po cqlata 1000 kilometrova teritoriya na Siriysko turskata granica

30

До 29

преди 6 години

Стига и ти си се правил на турчин! Като толкоз му се радваш отивай да му служиш о твойта глава на някой мост да отрежат. Дошъл тука да яде думус и ракия да пие на праведен започна се прави.

29

МaйМyнaтa

преди 6 години

И фecoвeтe ще вземат бизнеса на кpaвapитe, така ли

28

Гюнтер Асан

преди 6 години

Браво демокрацията възтържествува за кой ли път.

27

Иска парче..

преди 6 години

...получава на коча м...доча!

26

Ss

преди 6 години

Шах и мат! Хамериканците се бяха помислили за всемогъщи но май си намериха майстора. Путин или който там се е разбрал с турците е велик стратег ! P.s. грам не ми пука ни за руснаци, ни за американци, камоли за турци но ме изкефи как им го набиха без вазелин и сега голямо реване!

25

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Само че Турция иска нещо повече: да получи парче от сирийската торта, каквото вече си осигуриха Русия и Иран.РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА КОИ ДЪРЖАВИ ПОДПАЛИХА ВОЙНАТА В СИРИЯ ?!А ТОЛКОВА МНОГО ОБВИНЯВАХТЕ САЩ И ЕС ,ЧЕ СА ПОДПАЛИЛИ ВОЙНАТА В СИРИЯ !

24

Осман

преди 6 години

Добре де, нямате ли някакви анализатори че копирате глупостите на Дойче Веле?

23

Анонимен

преди 6 години

Следващата цел е България и балканите.ГЕРБ и Бойко Борисов за са застинали от страх пред султана .Правят от страната ни васал на Ердоган.

22

Василев

преди 6 години

Малко кофти се получава , ако тръгнем да продаваме оръжие на кюрдите, Ердоган може да реши да пусне бежанците!!!Сигурно Бати Бойко е бил предупреден от началника!!!Агент Тимъти Вйлс!ЦРУ!!!

21

Циник до PD

преди 6 години

Здравей колега, В Германия след 45 НЯМА НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ! Американскоеврейска цензура, и железен контрол!