37

PD

преди 6 години

Ролята на Турция в НАТО, бе да е плашило за източния блок. Дълги години ги хрантутиха, но се уплашиха и не скочиха на Русия. Турция игра важна роля в разбиването на Сирия. Тогава не се ли сети, че ще има проблем с кюрдите и, или просто имаше далавера да продава оръжие и трансферира петрол.Е и от там парите секнаха. А и Тръмп, не седи мирен. На мястото на Турция готви нова държава, или някой пропусна с кого се среща миналата седмица. По всички индикации, комшиите не ги чака светло бъдеще.

36

Анонимен

преди 6 години

Нетаняху не е спал от три дена кръв се.е :)

35

Независим Кюрдистан

преди 6 години

На водичка съм от чОшмичката. Израел има ядрено оръжие първо. Второ на пето място е по производство на оръжие. Почти всяка индурстрия в света работи с технологии произведени в Израел. 2к танка 2к изтребителя. Най- могъщото разузнаване в света. Еврейската диаспора е изключително голяма. Въобще нещата които Израел произвежда Турция може и да си мечтае. Затова комши яжте си там локумите и баклавите и не се занимавайте с глупости

34

Пример за ЕС държава

преди 6 години

УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ МОМЧЕТА!!

33

Некъф

преди 6 години

Това ли беше целта на света, да се отслаби Сирия като държава за да може куцо, кьораво и сакато да навлизат по всяко време във суверенна държава.

32

Анонимен

преди 6 години

А Тръмпеско се скри като мишка и изостави своите горди терористи pkk,pyd

31

Попа

преди 6 години

До "независим кюрдистан"Ту какво пиеш бе човече :D. Смени си доставчика хехе.

30

PD

преди 6 години

Ние си падаме малко мазохисти, но съседите не. Дойде ли да плащат сметката, седи гледай мача.

29

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 19 И как ще се обаждат. Турция не е шега работа , ей.

28

Независим Кюрдистан

преди 6 години

Само Израел може да пръсне панаира на целия арабски свят за седмица. Вие добре ли сте каква Турция какви 5 лева. На Турция може много да и се иска да бъде фактор в Близкия изток, но не е! Правят се на големи мъже. Вижте ни ние нападнахме някога. Сега вече сме голямата работа. Израел е най- могъщата държава в Близкия изток!

27

Попа

преди 6 години

Тука един и същ човек пише против Турция. Турция щяла да падне това онова. Това го повтаряте от незнам си колко време, не се уморихте. Турция няма да падне, не и докато сте живи, така че напразно си морите тъпите кратуни. Гладна кокошка просо сънува.

26

Я па ти...

преди 6 години

До PD 18 Турците ще разлюбят Ердоган , га ние разлюбиме Бойка. Ха , ха ..

25

До Независим Кюрдист

преди 6 години

До Независим Кюрдистанne se burkat v rabotite na Rusia i USA a gledat si tqhnata rabota i tehnite interesi

24

Членска карта №7

преди 6 години

До САЩ са великиЕтноса го прави спойката... Език, религия, обща идея... Турския етнос има такава спойка!

23

Членска карта №7

преди 6 години

До Независим КюрдистанТова ваше изказване ми казва какво ви се иска, а с реалността няма нищо общо!

22

САЩ са велики

преди 6 години

Етнос турчин няма и никога не е имало.Просто преименуваха Османската империя с нейните 100+ етнически групи на Турция.Хубавото е че иде краят и. Всичко се движи по план!

21

Анонимен

преди 6 години

Разпадащи се държави дръзнали да се опънат на САЩ:СССР > Югославия > Турция...

20

Анонимен

преди 6 години

Журналета невежи. проверете значението на думата анклав... Проверете стратута на въпросната територия.... айде редактора да си оправи статията

19

Анонимен

преди 6 години

Който се е опънал на САЩ не е изкарал дълго.Даже СССР се гътна а пък камо ли държавички като Турция...

18

Анонимен

преди 6 години

За да навлезе в Сирия откачалника Ердоган показва, че икономиката му е закъсала. Така се прави когато трябва да се отклонява вниманието от реалните проблеми в икономиката. Вдигна им данъците с 40% откачалника. Вият на умряло! Пари на вятъра и животи за нищо. САЩ не са съгласни и ако лудия продължава, ще литне при аллаха скоропостижно. Той фактически воюва с всички съседи. Засега с Русия се разбраха, но докога, кой знае. Колкото по-рано го утепат, по-добре за Турция. И за Европа.