93

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX 92Ти на заработването на пари вече "помощ по лейд лиза" ли му викаш!? Че то много удобно така, ти трупаш пачки, а някой друг се бие и ги отстрелват!!! Япония ПАК РУСНАЦИТЕ Я ДОВЪРШИХА! А колкото до разрушаването на мирните градове тила Дрезден и другите.....те краварите САМО ТОВА МОГАТ ДА ПРАВЯТ! Не е като да строиш я!И са го направили нарочно, и в края на войната само и само да не остане в ръцете на Съветската армия! Така че по подлост краварията може да съперничи само със сатаната!

92

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТрябва да се има предвид, че до ден днешен в ГДР управлява Линке, социалистите, зелените... това до някъде обяснява защо още не могат да се съвземат въпреки налятите стотици милиарди от ФРГ. Комунизма още не е умрял в източните провинции, а а като цяло Германия доста олевя.

91

Анонимен

преди 6 години

Лудото ленче лиси,квото си.Туй тук където участваш се нарича коментарно студио онлайн.Пише се на български,защото участниците са такива.Маймунският език не се използва.

90

шматка

преди 6 години

До 74Чакай сега.Сравняваме Източна със Западна Германия.Защо ли е обезлюдено и защо няма обезлюдено село в ЗГ

89

Анонимен

преди 6 години

77 - кратката справка в Уикипедия може ли да ни освети за поне едно действащо хиперзвуково оръжие (изключваме междуконтиненталните балистични ракети , които в някаква част от траекторията си достигат хиперзвукови скорости ) . Ту 160 грее много красиво на всеки радар , машината е създадена за да се доближи на примерно 2000 км до някой обект летейки над морето , да стреля и да изчезва максимално бързо преди да го застигне отговора . В момента в който е прехванат от Ф 16 е пътник

88

Ludoto Lenche

преди 6 години

....paranoia....NATO-vska...ot breme na vreme rashkite vi raztichvat..da ne evrozaloiasate a i vi go vrashtat zaradi svoevoliatavi da ruskite granitsi !

87

Василев

преди 6 години

Гоце е прихванал трипер!Буда е прихванат с подслушвателни средтсва в разговори с Мишо Бирата!Пеевски е прихванал тежка форма на хранителен дисбаланс и обмяна на вещества!Доган прихвана селяни прости и реализира хидроинженерен проект за един милиард!Деси Банова прихвана Росен Плевнелиев, след като беше наритан от президенството и семейното ложе!Волен Сидеров е прихванал тежка форма на шизофриниия, хем подкрепя евроатлантическия кабинет на ГЕРБ, хем го притиска и изнудва!Селяни???Джони!ЦРУ!

86

Анонимен

преди 6 години

Василев,че нийй кат ги изгоним рашките от морето и ще настане миграция на морските влъци.

85

SpaceX

преди 6 години

89 Помогнаха и много в точния момент . Ленд лийза е доста впечатлителен . Освен това не забравяй че ангажираха маскимално Япония и тя не отвори втори фронт на СССР и отвориха нови фронтове на Германия и в Италия и в световните океани. И на края разсипаха от бомбардировки Германия

84

Кънчо П.

преди 6 години

Снощи и яз прехванах една 19 годишна рускиня.Не мога да се оплача.Добре се представи девойката.

83

Анонимен

преди 6 години

И кво като са ги прехванали.Бутнали са или какво.

82

Анонимен

преди 6 години

81 то по твойта логика ще излезне че американците са освободили Русия.

81

Анонимен

преди 6 години

и у кои точно небеса го прехванахте, че не стана ясно, у ваши ли у неутрални ли? май само някакви активи си пишете, преди ви е мързяло да припкате след тях, сега са ви дали заповед и бройката се увеличи изкуствено

80

До85

преди 6 години

Абе спецалиста.Колко няколко седмици,1,2,3 колко.

79

Анонимен

преди 6 години

Та какво е станало?

78

SpaceX

преди 6 години

82 Не можеше да постъпи по друг начин . Трябваше да изпревари Сталин който се е подготвял да го удари. Било е въпрос на няколко седмици. За това и в началото на войната руснаците дават толкова жертви . Те са се готвили за атака а не за отбрана . За това е трябвало инициативата да е немска ,а от там и изненадата .

77

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТШом казваш Фейк, фейк да бъде ! Хитлер също сметна казаното от Бисмарк за руската мечка, за фейк но .......но обективно погледнато (извън личните пристратия) не отчете лютата зима и помоща от великобритания по схемата "ленд лийз" с танкове чърчил и матилда.но основно е руската зима

76

Анонимен

преди 6 години

Хитлер трябваше да не напада Русия. Имаш цяла Европа, вместо да си седи под някоя палма и две блондинки да му разтриват гюлетата, он тръгнал да гони михаля у сибир... Това няма да ти го простя, Ефрейторе! Щото ако беше спечелил войната сега България щеше да е като Швейцария, само че още по-красива! И разни *** и малцинства нямаше да има! Настроение - тъжно!

75

SpaceX

преди 6 години

76 Хитлер не си беше направил добре сметката с американците . Щом се включиха те на него не му останаха никакви шансове. Иначе за три месеца стигна до Москва . Н руснаците им трябваха три години да го върнат на границата си .

74

Анонимен

преди 6 години

77 Той е точно като патица на стрелбище за еф-ките . Такива бомбардировачи без ескорт са нищо