8

Анонимен

преди 6 години

Че той някой от нашите да излезе и да говори отечество любезно, веднага ще го обявим за мека китка! представете си мъжагата Бойко да изпадне в такава сантименталност! Но някой чужд може и се цени за усилията да научи нещо което сами не си ценим!Дай там проекти, усвояване, саниране! Какви са тези голи фрази!?

7

Оруел

преди 6 години

Целия Еросъюсън ни се подиграва за постоянната поза партер! Никой не ни взима на сериозно.

6

minuvach

преди 6 години

Не мисля, че от началото на прехода България е имала по-мрачно, корумпирано и манипулативно управление от сегашното.Медийте са под тотален контрол на ГЕРБ. Те са просто грамофон който представя властта като нещо средно между супергерои и божества.Опозиция не съществува в никакъв вид или форма. Нито партийна, нито обществена. Има единици които се опитват да кажат нещо, но са сами, а другите ги е просто страх да не бъдат убити или уволнени.Жалко за България.

5

АНТИ

преди 6 години

Направо ще плачете, ама с кървави сълзи,като дойте това, коетоса ви приготвили хитритеевреи като Туск от Брюксел.

4

Анонимен

преди 6 години

Туск: Всичко сами сте си постигнали...и со'русофилите 1,2....!

3

Анонимен

преди 6 години

А защо има необходимост един соц.антрополог и друг с неясно образование, поне аз не зная дали Арман завърши ФНПП/факултет за начална и предучилищна педагогика/ да ми обяснява какво точно е казал Туск и дали трябва да ни обединява или да ни разединява, както и глуповатото изказване на Х.Александров как някой си мислел, че ще ни размахва пръст пък видите ли това не се случило.Това не е важно . Изказването на Туск беше висш пилотаж на дипломат.А това, че всички се кланяме и дупим и е факт

2

Та той

преди 6 години

Боконестия Мутрафон е толкова едновременно *** и безчувствено дебелокож, тъй че едва ли нещо е схванал или дори усетил.

1

ПОКАЗА НА ВСИЧКИ

преди 6 години

колко са жалки нашите управници. За едно потупване по рамото и снимка с НАЧАЛНИЦИТЕ направо се изпускат в гащите