20

Неа

преди 6 години

До *** до неяТой доста пъти ти казва къде тича и в колко часа,ама ти "мъжа".................................

19

До Циничето

преди 6 години

*** - мовчи, със женски души не водя повече диалози. Но за това пък не съм се отказал да те издиря за да си получиш подаръка

18

Неа

преди 6 години

До *** до НеяОнзи те обижда че нямаш коса а ти никога не му отговаряш,значи те познава

17

Иначе рижавият

преди 6 години

Може да е най-голямият тъпоъгълник на прима виста, но има топки да не изменя на думата си и да казва нещата в мащаб1:1.което е кошмар за лицемрната гилдия

16

До Неа

преди 6 години

Не му се връзват на шизофренията на този индивид. Стреми се хем да е изискан и културен в изказа си, но я същото време играе срещу себе си с вулгаризми, а за капак накрая ръси някоя усмивка. Общи взето Циничето има едно обещано видео, но е голяма жена и не си казва адреса!

15

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е прoстак, а държанието му е като на дребен мошенник, какъвто всъщност е. Специално за Африка е прав, но такива неща не се говорят в ефир. САЩ и без това губят влиянието си в Африка за сметка на Китай. Останалия свят се държи за главата и де чуди как може такъв тъпигьoз да е президент на САЩ. Сравнете този дребен мошенник с Путин. Като да сравняваш ром и ядрен инженер.

14

Неа

преди 6 години

До *** до НеяСтаваш за смях ,за пореден път.

13

Неа

преди 6 години

До *** до 25Пак те правят за смях.А може би и в теб има нещо добро!

12

Анонимен

преди 6 години

До ФенНе осъзнаваш ли, че Тръмп не е на лафче в кръчмата, а начело на най-мощната страна и всяка негова дума има последици? Не може президент на САЩ да се изказва толкова ПРOСТАШКИ и недипломатично! ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО, дори нашите политици не са толкова зле! Тръмп сее РАЗДОРИ, СПОРОВЕ, ПРОБЛЕМИ. Това е един клоун, който накрая ще вкара света в нова катастрофа!

11

Фен

преди 6 години

НЯМА по-точно определение за страните в Африка оттова казано от Тръмп. Независимо как звучи . Защо трябва да е учтив и благоприличен ? Това ще направи ли Африка по благоденстваща? Съмнявам се. Африка е люлката на човешките цивилизации . Изключително богата на природни ресурси, диаманти и ценни метали . Фондации наливат там потоци от пари от десетилетия .... И все още континента е затънал в мизерия и живеят на племена в колибите . МЪРЗЕЛИВИ ли са ? НЕКАДЪРНИЦИ ли са ? *** ли са ?

10

Анонимен

преди 6 години

Лудия скара САЩ с цял свят. Китай, Европа, Латинска Америка, Австралия, а сега и Африка. Ако Тръмп е проект на Путин, то плана на руския президент върви по перфектен начин. Не харесвам Русия, но ако е вярно това което твърди ЦРУ, а именно, че Тръмп е спечелил чрез руска намеса... само мога да поздравя руснаците за таланта им. Зли гении!

9

Анонимен

преди 6 години

Що не е включил и България в изказването?!

8

Анонимен

преди 6 години

Ако не се казва истината а се завоалира с протоколни изрази как ще разберат че наистина са такива! За всяка страна трябва да се казва в прав текст какви индивиди я населяват. За нас да не си мислите че няма израз. Даже и вие се сещате но никой не го казва на глас. Само като ви видят какви ви управляват и няма смисъл да се занимават с вас. Тези в парламата говорят сами за себе си. Събрали са се от селянжър нагоре и унищожават всичко което им попадне пред очите. Какъвто народа такива и управниците

7

Оху

преди 6 години

Една крилата мисъл на бачо ви Кольо:Шопо викал: "От сичко най-ного мразим расовата дискриминация и н-егр-ит-е!" :))

6

Анонимен

преди 6 години

право куме в очи, че политкоректния език вече ми дойде премного

5

Справедливия

преди 6 години

Все някой трябва да каже нещата в прав текст!

4

Бож.

преди 6 години

Ние имаме Тръмп за наш човек а навярно и той нас,щото използва "вулгарен" (сходен с Българския) език и се придържа към нашето правило да бъдем принципно прями.

3

Анонимен

преди 6 години

Prav e bai trump no ne moje prezidebt da govori taka taka i nie bg prostacite ne se izrazqvame a sme mijiturji ot koito nishto ne zavisi

2

Тъпанар

преди 6 години

Бе не съм расист! Ама що като са обидени отиват в страните, които ги обиждат?

1

Анонимен

преди 6 години

Евала