13

Щерю

преди 6 години

Роби в Нов "Демократичен" Египет...

12

Пенка

преди 6 години

До *** 11Лихвата отразява риска в системата + регулациите наложени от правителството :))) нищо друго ...

11

ined

преди 6 години

Планът Ран-Ът в действие - всички българи да станат роби на банките

10

Пенка

преди 6 години

До кристина #8Някой насила да те кара да взимаш кредит ? :))) И като гледам опашките в суперите и пълните колички не изглежда като преживяване да ти кажа :))) ... направо си е омазване ...

9

Циник

преди 6 години

Стигнахме ги ХАмериканците ... даже ги задминахме ( лека му пръст на Тодор Колев ),Колежката Кристина го е казала СУПЕР ТОЧНО - ако са изтеглени кредити за 69 МИЛИАРДА лева ( баси ) , колко милиарда лихви ще приберат разбойниците с банките у нас?И аз теглих кредит за жилище от Sparda , но за 10години твърдата ми лихва е 1.37%Вие в България с този висок жизнен стандарт естествено вие плащате повече!

8

бързи - бавни

преди 6 години

Снощи гледах Китодар - Бърза помощ :) човекът е взел всички видове бързи кредити и казва, че не е бил по-щастлив никога :)

7

Анонимен

преди 6 години

Заробиха и нас

6

кристина

преди 6 години

добро утро на форума..ем така е, българина няма достатъчно пари да преживее, взима кредит.. преброихте сумата на кредитите, ха сега пребройте и колко лихва плати българина на алчните банки..

5

Анонимен

преди 6 години

Умирай, но заем не взимай.Смърт на банките.

4

Пешо

преди 6 години

Нали имаше спестени незнам си колко милиарда по сметки в банките. Сега пък всички са с кредити.

3

Българин

преди 6 години

Българите сме с изключително ниска финансова култура и грамотност. Статията е поредното доказателство. Бързи кредити с убийствени лихви за неотложни нужди и такива за кола на старо. Пълна трагедия и нищо градивно. Ами като нямаш и 5 хиляди лева няма да караш, а ще ходиш, бе ***. И без това не може да се диша.

2

(-_-)

преди 6 години

Тая статия е пълна с противоречия.. Първо всеки трети, после всеки втори, а накрая повечето имали по 2 кредита.. Ми то излиза, че всичко живо е с кредити бе!?

1

ЕТ

преди 6 години

Аз съм взел нисколихвен кредит от НАП. Дължа им осигуровки за 1 година. Парите ги употребих за ядене и пиене през годината. Като имам пари ще им ги внеса.