60

анонимен

преди 6 години

намери се един политик да каже истината да я чуят всички да ги връщат откъдето са дошли

59

Анонимен

преди 6 години

Унгария с външен дълг 74% от БВП по стъпките на Гърция.

58

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПриятел, освен ако не влагаш в постовете си сарказъм или ирония, съвсем сериозно ти предлагам да отидеш на психиатър, защото явно не те слуша главата! Гледал бил телевизия и всички чалмалии били кротки имигранти - що не го кажеш това на изнасилените в на по миналата нова година в Кьолн жени, или на прегазените в Берлин мирни граждани ?!

57

Анонимен

преди 6 години

абе този "Hafen die Wahrheit" луд ли е, от друга планета ли е или говори тези простотии замо за да ядосва хората и да нажежава страстите!Не мога да допусна, че е платен *** щото на толкова тъпu и нaгли никой не плаща щото постигат обратен ефект.Иначе: Браво на Орбан!

56

Аз

преди 6 години

Дай боже и на нас такива политици! Надали ...

55

Az

преди 6 години

Добре е че има един такъв истински ЧОВЕК да каже истината пред целия свят

54

ннн

преди 6 години

Дано някога и ние да имаме такъв премиер.

53

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 48Ами точно там е проблемът - гледаш онези истории, които ти показват по телевизията!И как реши че точно ти си единственият българин, живеещ в Западна Европа и знаещкакво точно става там?Не ти ли идва наум, че има далеч по-информирани от теб? Българи, които всеки ден се сблъскват с тези проблеми?Не си ли чувал, че в социалните служби в западноевропейските страни работят и българи?Не знаеш ли, че много българи имат вече свои бизнеси в Западна Европа?Вероятно си мюсли

52

Polska

преди 6 години

Кратко. Точно. Ясно. Обожавам такива политици!

51

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

*** изобщо нямам никакво намерение да се се "наприказам" с хора които, не са запознати или отчасти с положението на мигрантите в Германия. Мислете и пишете каквото каквото искате. За дадени хора света е мир,, за други война..!

50

Анонимен

преди 6 години

Тези от Северна Европа са им промити мозъците, а Меркел е един послушен бивш комсомолски секретар. Целта е пак същата. Да не се възроди Римската империя, или Европейския съюз, който ако се възроди ще е фактор на мира този път и ще иска да създаде добри отношения не само с Русия. Затова сега се драпа на всяка цена така да стане, че да има конфликт на руско-украинската граница., което ще отдалечи тази възможна реалност и ще насочи отново властта извън тази Европа. Примерите в историята нямазаличат

49

goust

преди 6 години

Вървете си там, откъдето сте се домъкнали! Не ви е мястото тук, нито сега, нито за бъдеще. Вървете се оплачете на чичо ви Сам, дето ви е платил, за да нашествате в Европа. Нека САЩ да ви внесат в държавата си - нали имат политика за разнообразяване на емигрантския поток! Само че това си е тяхна политика, не искаме тя да се натрапва на Европа. Не искаме да тъпчете България, махайте се, платени И ДЪЛБОКО НЕЖЕЛАНИ И ПРОТИВНИ СЪЗДАНИЯ!

48

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНемските телевизии са фейк нюз. Намерил си от къде да гледаш за бежанците :D В немските медии надали са съобщили за изнасилена жена чийто гениталии са подпалени (Швеция) от същите тези интегрирани бежанци. Или за факта, че ако се оплачеш от "бежанците" си заклеймен за ксенофоб и нацист.

47

До Hafen dieWahrheit

преди 6 години

Не ни трябва разнообразие,постигнато чрез насилствено налагане в Европа на порядки, характерни за Ранното средновековие в Близкия Изток и в Северна Африка!Носителите на тези порядки идват тук с убеждението, че точно порядките им и тяхната религия ги поставят в по-висша категория в сравнение с тях; че ние сме будалите, които от глупост ги пускат у дома си, за да споделим с тях онова, което сме постигнали с труд и пестене; че сме длъжни да им слугуваме,а те са в правото си да отнемат всичко наше

46

Анонимен

преди 6 години

И кво?

45

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 41,Това което си писал не е вярно! Може би изхождаш от подбудите, които ти евентуално би имал. Гледам всеки ден истории на бежанци по немски телевизии и няма нищо общо с това което си писал. Всички бежанци минават през щателен преглед и икономическите мигранти се връщат обратно. Има и много ДОБРОВОЛНО завърнали се по родните си места.

44

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitТолкова са интегрирани, че цяла армия от полицаи и спецчасти пазят птиче да не може да прехвърчи. Това всичкото идва от джоба на немския данъкоплатец заради някакви животни... дупещи се животни.

43

ivailo

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНе се и съмнявам че са "широко скроени "... В скоро време освен храмовете, може би ще почнат да дават на мюсюлманите жените , а и задн.иците си.

42

Зозо

преди 6 години

До ЖиваншиЩе изкара Унгария от ЕС като му цъфнат налъмите. Ако има едни милиарди евро за връщане на ЕС да действа. И като му затворят пазара и му върнат визите ще цъфне и върже за 3 месеца.Гледането на ТВ Атака и РТ е вредно за здравия разум!

41

Проблемът на Европа

преди 6 години

В днешно време, в страните от Западна Европа насила се налага представата, че са ДЛЪЖНИ да хрантутят и дундуркат всеки пр..им..и..тив, дошъл да кандидатства за убежище, а също и всеки такъв, който е успял да получи гражданство или разрешение за временно пребиваване.Ние вече сме преживели нещо подобно и сега му берем плодовете. Бай Тошо докара тук едни, за да ги очовечава и за да постигне по-голяма численост на неук и послушен пролетариат. И те си изградиха представата, че им дължим издръжка!