17

Анонимен

преди 6 години

Какво му е било "ненормалното" на диалога до сега??Ми това, че Ердоган се скъса да плюе Ес и да ги нарича фашисти, да подиграва Меркел и да арестува германци, които нарича терористи. И след като забърка всичката тая каша - ама йок искаме диалог.На крива ракета и космоса и пречи.

16

Анонимен

преди 6 години

Не му е лесна работата на Борисов. За Ердоган казват, че е много "труден" политик. Рядко казва "да". Освен това е хитър, напорист и голям инат грузинеца.

15

Анонимен

преди 6 години

Брюксел да научи турски език като Боко и да си хортуват.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Първо вземи прочети кой е Осман Пазвантоглу, кой е Мустафа Байрактар, с какво са се занимавали и после давай копи/пейст извадки оттук- оттам!Ако се имаш за патриот- НЕ си!Всичко друго може да си, но не и патриот.Историята, драги ми атакисте, не е извадка от откъслечни данни, подбрани и поднесени МАНИПУЛАТИВНО.Сменете си стратегията в партийната централа! Язък, че пари трошат по вас.

13

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Бойко ти ли си България ве ***? Не говори от името на народа !

12

Анонимен

преди 6 години

Две турски знамена зад Бойко и Ердоган!!!Къде е БГ-знаме????

11

...

преди 6 години

Добре че има българско знаме...

10

Анонимен

преди 6 години

Турция е вечен враг на България, Б.Б. е един предател.Защо няма голямо БГ-знаме зад двамата, а само турско???

9

Анонимен

преди 6 години

И за пореден път зад Тиквата виси турското знаме. Само да спомена, че протоколът изисква зад чуждестранният гост да е опънат флага на неговата държава, всичко по-различно от това се счита за проява на неуважение.

8

Анонимен

преди 6 години

Български хроникиСтефан Цанев: защото и Баязид Светкавицата султанът, който покорилБългарското царство, си е наш човек, наполовина българин знам, че историцитеще се изсмеят, но тъй се говори сред народа, понеже, както вече видяхме, царИван Шишман, за да си спаси кожата, даде насила сестра си Тамара за жена натурския султан Мурад( стр.476).

7

Анонимен

преди 6 години

Изгаври се с паметта на изкланите.Що така,бе,,Бойче,заради едното его ли?Никога няма да станеш велик,защото си само ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Много услужлива снимка сте сложили. Но Бойко е пич, ще запази спокойствие и ще отговори на наглостта на всички според заслугите им, но безда говори, а с действия.

5

Анонимен

преди 6 години

Четете записките на кореспондента Макгахан....нищо друго!!

4

Циник

преди 6 години

Намери си султана Ново момчеИбpикчийче!

3

Анонимен

преди 6 години

В 1806 г. Осман Пазвантооглу извършва клане над българите във Видин. Пред олтара на църквата св. Петка са изклани няколкостотин миряни и свещеници от града и околността во главе с владиката Калиник, събрани и затворени там по негова заповед.

2

Додо

преди 6 години

България иска нормален диалог между Анкара и Брюксел===========Разбирай: Бойко Борисов услужливо се е предложил на Реджеп Ердоган и втория е приел.И тъй като Бойко се е предложил и на Ангела Меркел, при това не от вчера, и при това не само на нея, но и НС катарци, саудитци и т.н., остава въпроса как би бил определен Бойко ако беше примерно жена??!

1

Анонимен

преди 6 години

В 1600 г. Мехмед паша изколва българите в Чепинската долина отказали да се потурчат и останали в селата си, а потурчилите се за кашмер са накарани да разрушат 218 църкви и 33 манастира в района.