359

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази подготовка от ревност?!

358

Анонимен

преди 6 години

Да де ама кучето е било вътре убито, което предполага че той се е подготвил за него.Не е бил сам.

357

nina

преди 6 години

..Извел Кети от къщата и я качил насила на предната седалка в семейния джип БМВ Х5. Като планинар познавал района около Нови Искър и карал по черния път до местността Партизанките, като през цялото време държал Кети на мушка. Когато пристигнали, слязъл и минал откъм нейната страна. Свалил я отново насила. Възможно е в този момент Кети да се опитала да се съпротивлява и тогава да е била застреляна в близост до джипа. В тъмницата в ранните часове на 1 януари убиецът тръгнал пеша по познатите му пътеки през гората, без да се връща в Нови Искър, а продължил към с. Луково, където разследващите см

356

Ххх

преди 6 години

Пълна каша... И МВР са леш

355

Анонимен

преди 6 години

до 378 Нещо повече, тези професионални убийци на Братя Илиеви, на Самоковеца, на Илия Павлов, На бай Миле, на Кюлев, на Доктора, на Руснака...не бяха разкрити, защото беше държавна поръчка. маргините и Маджо се усетиха след предупреждението на Тиквата и се кротнаха и избЕгаха в чужбина. А Алексейчо е смачкан след толкова месеци в панделата без вина виновен. Тиквата си отстрани кърлежите около него и сега го раздава Господ. Само че не се знае откъде ще дойде клуршумът!Сретан не е българин.

354

nina

преди 6 години

.. Там работел телевизор с усилен звук или била пусната музика. Дори и дотам да е достигнал пукот било е Нова година и вероятно тримата на втория етаж са допуснали, че някой наблизо хвърля пиратки. Убиецът извлачил труповете на Неделчо и Георги в стаята при бабата, върнал се в кухнята и заключил вратата. Видял, че е стъпил в кръв и оставя отпечатъци по пода. Опитал да избърше пода и обувките си, но явно не е успял, тъй като негов отпечатък бил намерен на стълбите. Появил се изневиделица на втория етаж и още преди Кети да осъзнае какво се случва, застрелял пред очите й Нанси и Боби. Хванал Ке

353

Пет

преди 6 години

Хайде да си лягаме и да видим Утре с каква версия ще излезе пак полицията? Може да има и друг Пси.хар убиец из района? Може и други трупове да намерят с това търсене из района. Филма със загадките продължава...наистина материал за крими серия! Жалко за убитите хора и куче!

352

Анонимен

преди 6 години

Те са живели в София преди.За да купят къща в Нови Искър изглежда са искали да се скрият от нещо.Вариант1.Ако мъжът е мишената има сто и един начина да го ликвидират.

351

nina

преди 6 години

Предварителните заключения засега са, че убиецът Росен Ангелов е влязъл в къщата първо в кухнята на първия етаж. Там е застрелял Неделчо и синът му Георги, пише "Труд" като се позовава на източници от разследването. Използвал е много патрони, за да елиминира двамата силни мъже Неделчо е с внушителна мускулатура, Георги също, тъй като е бивш състезател по гребане. Минал е в съседната стая и е убил 72-годишната майка на Кети Еленка Бурджиева, която лежала в леглото. Изстрелите не се чували на горния етаж, където били Кети с дъщеря й Нанси и нейния приятел Боби. Там работел телевизор с усил

350

Анонимен

преди 6 години

Единствено за майката на Георги и бащата на Нанси не знаем нищо,как някой журналист не ги е издирил

349

Анонимен

преди 6 години

Едно съм сигурен-ушевите не могат да си намерят задните части с две ръце,камо ли убиеца тука!

348

nina

преди 6 години

Хора,профи килъри можете да търсите при братята Илиеви,бай Миле,Емил Кюлев,Самоковеца и още много други мастити фигури на подемния свят от близкото и далечно минало-някъде там да има отстреляно семейство,деца,баби?

347

Анонимен

преди 6 години

Как сам човек ще държи в подчинение 6 човека и куче?На 56г. ?Минимум 2 трябва.Явно кучето е убито първо.И като си тръгнал да ревнуваш що ще трепеш всички!Контролен изстрел?Бре;)И не ти стигат компанията за убиване, ама викаш сина от клиниката да убиеш и него?!Ами да викне и съседите:)))Те идват от София и съвпадение и той в Нови Искър?Като го гледам тоз ще убие който му е насреща и ще бяга.А той се разходил с жената до гората?Нещо много ни будалкат

346

Анонимен

преди 6 години

Росене, росене, ако си виновен *** жална. Ако обаче си невинен два пъти *** жална. няма начин да не знаеш, че те издирват. Затова хвани поне един човек за свидетел и *** се прадай.

345

Анонимен

преди 6 години

АКО СА УБИТИ В РАЗЛИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ НА КЪЩАТА С ЕДНО И СЪЩО ОРЪЖИЕ ЗНАЧИ УБИЕЦА Е 1!ДВЕ НА 0 ЗА МЕН :DОТ ПОЛИЦИЯТА СЕ СКЪСВАТ ДА ЛЪЖАТ ОТНОВО ПРОСТО ЗА ДА НАГОДЯТ СЛУЧАЯ КАКТО ИМ Е НАЙ-УДОБНО ПОСЛЕ!!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПЪРВОНАЧАЛНО ОБЯВИХА ОТ ПОЛИЦИЯТА КАК БАЩАТА ГИ Е БИЛ УБИЛ И ПОСЛЕ СЕ Е САМОУБИЛ :D СТАВА ДУМА ТОЧНО ЗА ТРУПО С 10-ТЕ КУРШУМА :D ОТ ПОЛИЦИЯТА СА ОТВРАТ И СИ ГО ЗНАЯТ НО ВИНАТА Е НА БУДА ТОЙ ИМ НАРЕЖДА ДА ЛЪЖАТ САМО И САМО ДА НЕ МУ СЕ РАЗВАЛЯ РЕЙТИНГА!

344

Анонимен

преди 6 години

Баххти Туин Пийкса...баща автомонтьор на тирове тоест Лео ...Нанси, Боби, тъщата, синът, Съпругата... и някъде в гората край кладенеца..пардон черната дупка ..терфтерчето.

343

Анонимен

преди 6 години

до 367 Използвания пистолет не гърми много, а и на Нова година върви разбери гърмежа от пистолетр ли е или от пиратка. Та те повечето пиратки гърмят по-силмно от пистолетите бре! Всичко е замислено..в суматохата на пиратките да ги разстреля без да се притеснява за шума от пистолета.

342

до 364

преди 6 години

Следствието много добре си вършат работата, не ги смятайте за такива ***.Иначе ако нещо не трябва да се разкрива, се назначават "специални" следователи и прокурори да замажат и объркат случая.

341

Анонимен

преди 6 години

Интересно е синът защо позира с пушка във фейсбук? Интересно е баща му както е авто монтьор дали не е правил тайници на тирове? Интересно е чии интереси е засегнал.

340

Пет

преди 6 години

До 360 анонимен? Значи и *** е възможно да е Психопат? При 50%? И нали знаеш- от Психопат- Психопат излиза.....се ражда!