73

Анонимен

преди 6 години

Това официална рокля за Виенски бал ли е, защото на мен ми прилича на най-обикновена домашна рокля за чистене и миене на чинии! То има безвкусица , ама това повече ми прилича на простотия. И тоя *** мъжа й няма ли поне малко акъл в пъпчивата си тиква и да не се появява с нея на официални събития, щото излага не само себе си, а и държавата, която представлява! Поне малко отговорност и адекватно поведение да има, а не само да изпълнява задачите, поставени от ***!

72

Жокер

преди 6 години

До KromФен съм на италианската "линия". Само в Миланската скала и Болшой

71

Калеко Алеко

преди 6 години

Че какво не и харесвате на Деска, жената има тънък глезен, височка е, нищо че в раменете е като трикрилен гардероб, ако пък разпери и ръце ще придобие размаха на Миг 29, а така и льотчика ще съумее да вдигне самолета ... !!!

70

Анонимен

преди 6 години

SAMO ROMITE SE OBLICAT V ROZOVO I PEMBYANO--DA NE BI?

69

Krom

преди 6 години

О, и да не забравя - много се набива на очи нескопосаната аналогия между "просто Невена" и "Just Cavalli" ... Да кажем, че ако тези две линии тичаха една срещу друга, най вероятно просто ... ще се разминат. Малко нескопосано като реклама. И отново казвам, това е според мен. Не ангажирам никого.

68

ДАМ

преди 6 години

Горкият ни президент, никой не го забелязва покрай това ***, което му се води съпруга и го прави за посмешище винаги и навсякъде...

67

Ха, ха !!!

преди 6 години

Гумен Галошев Грипен фон Фърчилов *** от династията на селските бекове с любовницата си и пиарка г-жа Деса Проста.кеса Пепеляшкова на Виенски бал, но нали на такива балове трябва да има и шутове, за това са ги поканили, те пък се възгордяха!

66

атгиНевена

преди 6 години

Изискана черна рокля с дълъг ръкав, подходяща дължина и едно хубаво бижу ще свърши работа на всяка жена, тръгнала на концерт.

65

Анонимен

преди 6 години

С нейният ръст и килограми може да си позволи пола с подобен силует, в това отношение не е сгрешила.Но дрехата не биваше да изглежда като домашно плетен костюм.

64

Анонимен

преди 6 години

Самия факт , че се обсъжда розовото букле или каквото е там от всички нас , значи , че сме ударили дъното. Това е рокля за няколко хиляди лева отделно чанти и обувки та 10 000 лв. Това е кощунство на фона на 510 лв. минимална заплата в България . Да не говорим, че това са държавни пари , защото официално Президента няма такава заплата .

63

Анонимен

преди 6 години

Блуза с такава дължина може да завършва с широко, лъскаво бие само ако талията на жената е много тънка. При Десислава вече не е така. Не знам каква фигура е имала на младини, но днес не трябва да носи блузи с подобна изпъкваща ивица в долния край.

62

Анонимен

преди 6 години

Дължината на ръкавите не е добре преценена. Стои не като три-четвърти ръкав, а като запретнати в кухнята ръкави, за да не се мокрят, докато домакинята мие чиниите.Трябваше да са около 7-8 см по-дълги. Но дори и тогава е задължително да се прецени как ще й стои, защото някои жени изглеждат много изискано с ръкави с подобна дължина, но на други не им стои добре.

61

Анонимен

преди 6 години

Гумен Галошев и Деса Жилеткова са само за някой селски събор.

60

Krom

преди 6 години

До Жокер 49 - хайде да не разводняваме приятелю. Мисля, съвсем ясно ме разбра. Няма защо да се заиграваш с аналогията консервативно-либерално. Съвсем ясно е какво му е консервативното на събитието. Не случайно посочих японците. А връзката с Пайнер? Нещо не ми стана ясно. Там много костюмирани и в строги тоалети няма. Така че, не прави внушение за модерната Деси и всички не-харесващи я "чалгаджии". Аз не слушам чалга. И съм бил във Виенската Филхармония, вярно не на Нова година. А ти?

59

Не са преценили

преди 6 години

Няма ли към Президентството някой, който да ги съветва не само какво да облекат, но и да им казва как им стои всяка една конкретна дреха?Това букле прилича на плетена дреха, която е била носена дълго време, поизвехтяла е, изгубила е първоначалната си форма и стои малко торбесто. Прибавете и лъскавите ефекти плюс кристалите Сваровски, които в случая стоят като декоративни стъклени камИЧета, украсяващи дрешка, продавана на сергия на Женския пазар.Десо, Десоооо ...

58

Анонимен

преди 6 години

Тия удариха дъното!

57

Вуте

преди 6 години

Малее голелема излагация, с тая рокля все едно че е тръгнала на хоро на мегдана у наше село!

56

тая рокля

преди 6 години

За селска сватба е подходяща, но не и за Виенския бал във Виена! Но вече свикнахме с издънките на Деситу, така че Фърчилото да му мисли за из без т и ва мижавия си имидж! Но пък и тая *** си е лика прилика с пъпчивия селяни-президент, посочен не случайно от руската резидентура на нашите мандраджии-приватизатири!

55

Жокер

преди 6 години

А според мееен, големият проблем е че естетическите и модните Ви представи са формирани от Планета ТВ. Не се засягайте - там модните тенденции се спазват стриктно! Но обърнете внимание че няма такова нещо като "руска чалга" френска чалга" да не говорим за "немска чалга". Там е ключа за пещерата

54

Анонимен

преди 6 години

Пази боже слепо да прогледне .....и ,,първа дама,, да стане..