47

Анонимен

преди 6 години

Водачите сме и ние - демокрацията налагана с подклаждана на бунтове и доставка на оръжия....... Да Ви учудва нещо от случващото се? А коя е следващата държава?

46

майорски

преди 6 години

До Шопповече жители от цяла европа живеят в тези страни които ги изброяваш .... нека си живеят както им харесва ...защо да им се месим ...това си е тяхна държава ...кои сме ние да им казваме как да си подреждат двора !За това говоря ако не разбираш ... про-западната демокрация не е за всички ..и не е универсално лекарство ...в България например вече 30 години не може да хване корен !за 30 години комунизъм (1974) ..България бе индустриялна, спокойна нормална върнала репараци държава...

45

Анонимен

преди 6 години

Ако светът се раздели тотално на Запад и Изток/към което се стремят краварите/ пожарът немиенуемо един ден ще прескочи Атлантика....

44

Род и рода

преди 6 години

Братя и сестри заповядайте при нас в България ,кръвта вода не става..

43

Минка Сюлемезова

преди 6 години

Това са привърженици на Порошенко и убитата малтийска блогърка, връзките са очевидни. Прави са хората да протестират, защото Хасан Рохани ходи по терасите да краде суджуци, а Аятолас Хомейни му помата.

42

Анонимен

преди 6 години

60% от населението в Иран е под 30 години, което автоматично означава че нито религиозната държава, нито путинофилството имат шанс да просъществуват в Иран.

41

СатаНАТО

преди 6 години

Ако Путин няма друг избор, той ще хвърли и Иран в същия хаос, в който хвърли Сирия, а преди това Либия и Ирак, за да забави настъплението на САЩ. Това е тактиката му - набутва съюзниците си един по един, за да печели време за себе си.

40

бай х

преди 6 години

куфарите с долари пистигнаха и започна арабската пролет ....тоя филм го гледахме с Ирак, Либия , Афганистан , Сирия , Украйна ....

39

Драгалевски Ман Гел

преди 6 години

"СеРеУ-революция",но сле десетина смъртни присъди наСеРеУ-инструктори на мегдана,нещата ще влязат в релси.

38

Оф

преди 6 години

До 32 ти сигурно много сериозно си се надрусан кравар

37

Анонимен

преди 6 години

До майорскиефрейторски, недей разсъждавай ами слагай георгиевската лентичка и отивай да спасяваш моллите от лошите американци.

36

Шоп

преди 6 години

защо революцийте са само в страни кито не са съгласни с политиката на САЩ ?-Защото политиката на САЩ е нормална и човешка, а на твоите идоли е потисническа и античовешка. Ти знаеш ли нормален човек, който доброволно да се постави в положението на поданик на Путин, Асад или Рохани?

35

Анонимен

преди 6 години

запада.. друг няма интерес

34

Анонимен

преди 6 години

34 елементарно Уотсън защото не са успели страни

33

майорски

преди 6 години

До do 25или по вероятно защото са със САЩ и им продават петрол и купуват оръжие от САЩ...затова няма революций там .... интересен въпрос е :защо революцийте са само в страни кито не са съгласни с политиката на САЩ ?

32

Анонимен

преди 6 години

Не се знае все още дали това не е опозиция от по консервативни кланове в иранската покитическа класа тъй като президента Орхани се явява реформатор спрямо тях или е свеж полъх на демократична нерелигиозна опозиция все още всичко е възможно както е възможно и да утихне така както избухна

31

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, ясно. Путин ще срине Иран, както срина и Сирия с могъщите си руски бомби, защищавайки я, а Тръмп ще възстанови инфраструктурата, срещу дребно заплащане с петрол.

30

майорски

преди 6 години

ко става сега ..... Америка прави поредната "цветна" революция

29

do 25

преди 6 години

В Саудитска Арабия няма такива революции защото има пари.Хората си живеят добре.Направиха им приказна държава в пустинята.Парите от петрола на СА отиват за саудитците.Страната се цивилизова бавно,но сигурно.Жените получават права,икономиката се преоринтира към модерна икономика.А в Иран,нищо не се променя.Парите от петрола отиват за войните на Путин.Всеки съюзник на Русия е беден,както и самите нещастни руснаци,обречени да страдат во веки веков.

28

ТцТц

преди 6 години

Според мен нищо няма да се случи в Иран! Но представяте ли си, ако стане същото като в Сирия! ! ! ??? Кво ша праим ние в България? Стигат в България и натам е затворено, остават тук стотици хиляди! И нищо не можеш да им кажеш, те наистина са бежанци! Не като тия сега, дето идват от Индия, Пакистан и негратаа от Африка!