169

Хараламби

преди 6 години

Който няма пари за нова кола, няма място на пътя!

168

Анонимен

преди 6 години

Най мразим далаверата , в която не участвам . Това е девиза на 90 % от Българите , защото ме е срам да кажа 100 % . Всички искат да се спазва закона , но....без мен . Е тогава така ще е .

167

Анонимен

преди 6 години

Да вметна по темата за мръсните пътища... от Дружба до Надежда и обратно - 3 литра течност за чистаки замина. Щото имаше лек дъждец и всички приятно мятат кал на посоки. Нали се сещате, като няма дъждец, че това се вдига във въздуха и го дишаме...

166

Анонимен

преди 6 години

Айдеее... почти всички коли над 5 годишна възраст са с избушени катализатори. Фандъчка ще изпита голяма народна любов, ако наистина се стигне до спиране от движение...

165

Анонимен

преди 6 години

Съвсем наскоро се изпуснаха да кажат, че парховото замърсяване от целия транспорт, включително автобусите е 7%. Колко точно автомобила трябва да се спрат за да се усети разлика? Евтин PR, фиктивни действия и отклоняване на вниманието, че много от българите поради бедност се отопляват на твърдо гориво, особено цига... т.е. ромите...

164

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Д а с е създаде нова структура за обезпечаване БЕЗОПАСНОСТ И БЕЗвредност на движението на автомобили ..КАТ е компрометирана.Всички служители са съучастници в тежки увреждания на природата и на милиони водачи и пътници..НЕ Може доказани НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ГЛОБЯВАТ ..НЕ сме засекли досега служители на КАТ които да водят борба за безопасно движение ОБРАТНО..

163

ЛИквидация на КАТ

преди 6 години

KAT са виновни за 90% трайните увреждания на въздуха над БЪлгария.НАглите престъпници принуждават милиони водачи на МПС да увреждат трайно и нелечимо въздуха с високо вредни бели скенери и включени фарове денем.Тежки увреждания причиняват и холограмните тежко терористични оръжия лепени чрез полицейски рекет на предни стъкла. В Огромните трайно увредени обеми се настаняват остро токсични газове..

162

Анонимен

преди 6 години

Улиците са потънали в прах и това в най-голяма степен замърсява въздуха. Да се обърне внимание на градската хигиена!!!

161

кметъла

преди 6 години

без санкции нищо няма да се оправи,всяко семейство има по 2 гроба пред блока си на цената на смартфон,какво предлагате като сте много умни и нямате по 5 лв в джоба?

160

Анонимен

преди 6 години

Нищо не разбрах освен, че КАТ ще спира от движение 190-те НОВИ КИТАЙСКИ АВТОБУСИ, които БОКО МОЛЕКУЛАТА закупи чрез корупционна схема вместо да даде при за електрическии.Ако законите се спазват трябва да се спрат 50% от автобустите. ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА КАКВИ ДАЛАВЕРИ СТАВА ДУМА СТОЛИЧЕН ТРАНСПОРТ? Масово са премахнали катализаторите и са взели ценноте метали. Гробджии са се нагушили.

159

Анонимен

преди 6 години

Няма значение кой от къдее важното е да е човек и да се държи по човешки. Аз като съм 4-то поколение в София да не би да съм нещо повече от другите които не са от София? Просто тези които приемат да живеят в София трябва да премахнат някои маниери които не се вписват в обстановката. Най вече културата в движението по улиците и булевардите. Да не се държат като че ли са пуснати от гората и като онези мутри на околовръстното. Що се отнася за мръсният въздух то той се дължи на печките на твърдо гор

158

Факт

преди 6 години

Колите като източник на фини прахови частици не могат да замърсят повече от 30% от максимално допустимите норми, като само на някои по-натоварени кръстовища до 60%. При това вината за замърсяването на тези кръстовища е в кмет и община, които не са организирали нормално движението и паркирането в София и резултатът са задръстванията и замърсяването заради задръстванията. Знае, че че колите в София са малко в сравнение с други подобни градове по света, а при този лош градски транспорт, колите са

157

До пловдивчанина

преди 6 години

Ти не си селянин, щом си живееш в Пловдид. Дори и да си в София, стига да не се опитваш да ни направиш като теб.. ти за мен не си селянин

156

Анонимен

преди 6 години

Прав си, тези дето тръгват да пълнят багажници за провинцията са селяни със софийско жителство. Може да си второ-трето и повече поколения в София ,но родата им е от съответното село, където си ходят.Така че ти печелиш - мнозинството сте вие. Все пак не ме е срам да говоря така както пра баба ми, макар и само 5% от софийския ѝ говор да съм запомнил.

155

1

преди 6 години

До би ли желал?Роден съм през 1962г. в гр. Пловдив.Удовлетворен ли си?

154

Реалист

преди 6 години

Не разбрах защо при проблеми с чистотата на въздуха в София, щели да спират колите, а няма да спират основният замърсител - отоплението на твърдо гориво. Много добре се знае, кой е замърсителя и това не са колите, които замърсяват относително малко. През лятото, когато не се използва твърдо гориво (освен в гетата, където горят гуми и кабели, за да вземат метала), замърсяването е в нормите - обикновено 40-70% от максимално допустимите норми, като колите са източник на 1/3 от това замърсяване.

153

До 148

преди 6 години

Да, приветствали сте и сте попивали "култура" от назначените от най-голимите врагове на България царе, които са довели до няколко национални катастрофи и са загубили на масата войните спечели от СЕЛЯНИТЕ от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ при Дойран, Тутракан, Одрин и прочие и прочие и прочие!Другарю гражданин столичанин!

152

1

преди 6 години

До АнонименКое мнозинство, това което тръгва да пълни багажниците от "ПРОВИНЦИЯТА" ли?

151

би ли желал?

преди 6 години

Този, който казва как е нормално да се говори, би ли споделил от къде е?

150

добър ден

преди 6 години

Или как се отваря поредна вратичка за корупция в България-от КАТ милионери ли смятат да стават и бъдете сигурни това не е заради мръсният въздух,а просто пореден мутро бизнес!