219

до 257

преди 6 години

Нищо от това не е факт.

218

Боби

преди 6 години

До Анонимен 255В рашаРед и законност има поне за обикновените хораНо съм съгласен с теб заради корупцията ред и законност за богаташите и истинските закоравели престъпници наистина като цяло няма.

217

Анонимен

преди 6 години

До до БОБИ20 от тия 30 години управляваха БСП/БКП, не помниш ли ?Луканова зима, Виденова зима, Станишевите заменки ... извикват ли някакъв спомен или ЦРУ са виновни ?

216

до БОБИ

преди 6 години

Боби, тия са безнадеждни. Безмислено е на човек с капацитета на русофил, неконтролируем поклонник на Запада, с много лесно манипулируема психика да говориш с факти. Само им чети коментариите и емоционалните им изблици. Неориентирани, незадоволени, завистливи и все някой друг им виновен.30 години, комунизма е виновен, така ще бъде и след още 30. Да не говорим,че писсниците им показват, че не са излизали от вилаета.

215

Анонимен

преди 6 години

До БобиАха ... пак стандартните размивания на темите .. типично за нацистите. ФАКТ : Малолетен руснак е брутално арестуван от руската полицияФАКТ : Полицейско насилие над деца в рашкаФАКТ : Полицията се оправдава с несъществуващо и недоказано просене.

214

Боби

преди 6 години

До Анонимен 252"ако видя накой да дърпа така брутално синът ми"В Европа ги обстрелват с травматични оръжия и водни струи а в Америка с бойни патрони направо стрелба на месо...Не знам дали знаеш статистиката колко загинали младежи има на запад?Тогава Какво ще направиш?

213

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 247Точно затова думите съветско робство описват добре 45 години 'соц' България.

212

Боби

преди 6 години

До Анонимен 247Значи АНАРХИСТЕ (защото ти отказваш да спазваш каквито и да е правила и норми на поведение) просто вземи *** на "екскурзия" в някоя истинска дива джунгла и оцелей там една година с това което намериш по земята и изработиш със собствените си ръцеГарантирам ти че след това преживяване ще бъдеш много голям привърженик на РЕДА и ЗАКОННОСТТА

211

Анонимен

преди 6 години

До Боби:)))) ако видя накой да дърпа така брутално синът ми, не пагоните - ще му отнеса главата.

210

Анонимен

преди 6 години

До до 238Нито българите са славяни, нито руснаците са славяни :) Въпреки пропагандата, ДНК анализите показват друга картинка.

209

до 238

преди 6 години

Само не разбрах кога и кой поставя *** на политическата карта на Европа през 19 век?

208

Анонимен

преди 6 години

Страха продава оръжия, и някои стават адски богати. А какъв по-голям страх от най-голямата по площ държава в света. А *** медии подхранват това и съответно обслужват военните производители.

207

Боби

преди 6 години

До Анонимен 242Та като си го гледал пълното клипче ми кажи примерно в Германия, Франция или САЩ при подобна ситуация какво ще се случи?А какво ще се случи на въпросната Дама живееща на семейни начала с бащата след като е атакувала полицай и дори му е съдрала пагоните?

206

Анонимен

преди 6 години

Че то и ние допреди 30на години нямахме право да пътуваме извън империята на ***, да не говорим за легален бизнес, собствеността с ограничения и т.н.

205

до 238

преди 6 години

Най-голямата грешка на Русия е да се занимава с Българи. Даже генетиката сочи, българите са славяни ама по-особени, Азиатски, кръвожадни катунари, нападнали Римската Империя и след това като весталки-девственици се оплаквали, че Империята ги нападала??? Ало, ало, я глей кой открил информационните воини!!!

204

Анонимен

преди 6 години

До Бобити си едно обикновено нацистче и фактът че нямате деца е много радостен. Кофти гени не бива да имат продължение.

203

Боби

преди 6 години

До Анонимен 236Анонимни аз живея вече повече от десетилетие на семейни начала с моята половинка. ДЕ ЮРЕ аз съм и никакъв и тя ми е никаква - единственото нещо от това че живея с нея на семейни начала е че временната ми адресна регистрация е същата както и на моята половинка. Постоянната ми Адресна регистрация е там където живеят родителите ми.Това е на семейни началаАко имаме дете аз няма да имам НИКАКВИ права над него докато не го Припозная или Скъпата не ме впише като родител в акта за раж

202

Анонимен

преди 6 години

До до 238През турско робство българите са имали право на :1. Образование2. Религия3. Собственост4. Бизнес5. Свободно пътуване в и извън империята6. участие във власттаВсе неща които крепостните селяни в Рашка през това точно време са нямали.

201

Анонимен

преди 6 години

До 236За сравнение, 70 години комунизъм докара Рашка до небивала дупка. СПИН, твърди наркотици, аборти, убийства, мафия, корупция ... мизерия. Докато джуджето обяснява как САЩ им искали газта, 50тина приближени на Путин разграбиха всичко, на обикновеният руснак му остана да консумира палмово масло и да гледа кто зомбиран РТ.

200

236

преди 6 години

Български плесенясъл налъм престоял 500 години в турска баня коментира Русия. Препоръчвам заведението "Св. Иван Рилски" оказва помощ на световно ниво с пропорционален бой по европски.