11

Тъпанар

преди 6 години

"...Ние нито ще забравим, нито ще простим! Дори компромис да направим. Кого да съжалим?..." /Георги Минчев/Г-н Мултак! Да си мислил, когато си вършил престъпленията! Ти и обкръжението ти! Оттук нататък можеш да цивриш на Бог - дано той ти прости, защото аз не мога!

10

Паметлив

преди 6 години

Не, не! Не така! Време е да си повторим: "Няма да забравим, няма да простим"!!! Докато не се пролее кръв, тази прокълната територия няма да стане държава!

9

Анонимен

преди 6 години

Да прощаваме и така всяка година, докато ни мине живота...нали... Хайде моля ти се...

8

Мултак гаден

преди 6 години

А, не! Не, Мултако, политическо перекенде и *** на всякакви по по плитически цвят ***, не! Никаква прошка на неграмотни престъпници, корумпирани *** и нагли простаци, където и ТИ си видна фигура! Само че, фигура, *** и оПИКана от грозната физиономия та чак до краката! Защото, Мултако грозен, престъпната пасмина, на която си подложил кирливия си *** съсипа и ограби България, а няколко милиона българи умират и се самоубиват от мизерия, глад и нищета! Няма прошка за вас, Мултако!

7

погр ебален агент

преди 6 години

Никаква прошка за политиците! Трябва отново да се отвори остров Белене и всички български политици за бъдат изпратени там! Без право за връщане!

6

Наивен

преди 6 години

Ще ти простим, ама кажи как си взе милионите от КТБ. И защо не дочака здравната реформа, а ходи на лечение в Германия. И оня, бития полицай, прости ли ти?Ако има още нещо за казване, кажи си. Може и да ти простим.

5

До Вежди

преди 6 години

Няма да забравим, няма да простим! Значи кой крал-крал, кой станал милионер на народен гръб - станал, дай да почваме ба чисто? Не е ли цинично г-н Рашидов?

4

Анонимен

преди 6 години

Прощава се на човешка грешкаСлучва се..За умишлено затриване на народа няма прошка.Особено,когато това е изпълнение на чуждо указание.

3

game1

преди 6 години

няма прошка - само брадва !!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Никаква прошка на политиците. Ще ги изложим пред цяла Европа и ще подадат оставка всичките.

1

Анонимен

преди 6 години

Да ви простим че съсипахте България никога,по скоро да ви изсъхне всичко само не и прането.