29

Анонимен

преди 6 години

Щом една мамуна стана премиер, напълно възможно е и мохамеданин да стане поп.

28

До реалист

преди 6 години

До реалистНа арабски Аллах=Богкакто на английски God=бог.Прави разлика между Мохамед и Аллах. И Мохамед и Исус не са богове.

27

HawkTheOttoman

преди 6 години

Напълно подкрепям Бойко Борисов, когато каза, че методите на Възродителния процес бяха порочни, но не и целите му! Дано повече мюсюлмани се връщат към ПРАВАТА ВЯРА и към корените си!

26

Тинев

преди 6 години

Религиозната бунащина няма граници!

25

реалист

преди 6 години

до МюсюлманинКак християните са изопачили думите на Аллах, като думите на Аллах, са изговорени след думите на евреи и християни? За да промениш нещо, трябва да си прочел, а как да го прочетеш, като не е съществувало когато се е писала книгата на еврии и християни?

24

До реалист

преди 6 години

А защо католици и протестанти са се убивали безмилостно векове наред, след като са все даже християни. И дали въобще повече хора са умирали в името на някакви религии, отколкото по друга причина. Защото е в същността на човешката раса. Хората си намират причина да си причиняват всякакви гадости едни на други.

23

Юнал Джемилов

преди 6 години

До МюслюманЛЯ ИЛЛЯХЕ ИЛЛЯЛЯХ аби, ние трява да го принудим да са върни а не да му са молим

22

реалист

преди 6 години

До 23Ако Бог е един, защото Аллах ще иска да се убиват безмилосттно християни и евреи? Защо Бога на евреите е милостив към всички, а Аллах, не? Защо Бога на евреи и християни държи на 10-те божии заповеди, а Аллах, не? Мислете!

21

отвратително!

преди 6 години

Има ли ден, в който да не сте противопоставили християнство:мюсюлманство?И на Коледа, на този свят празник, пак го правите.Мюсюлманите ли са най- големият проблем на БГ?Всичко друго е перфектно и уредено в държавата, остана да смените вярата на хората.Ай сега пляскайте минусите! Ако не ми изтриете поста.

20

до реалист и другите

преди 6 години

аллах=бог. И трите монотеистични религии (християнство, ислям и юдаизъм) имат един Бог (богът на Авраам). И трите религии признават стария завет. Дева Мария се нарича Мариам, Исус е Иса и т.н. Арабите християни (да има такива) се обръщат към Бог с Аллах.

19

Иван

преди 6 години

Нито съм поласкан,нито съм ядосан,че мюсюлманин си е сменил вярата. Това НЯМА никакво значение! Важното е да сме добри човеци,да имаме страхопочитание и да сме смирени и да си борим всички етноси заедно за добруването и благополучието на МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

18

HawkTheOttoman

преди 6 години

Синовете ми с гордост рецитират "Аз съм Българче"!

17

Василев

преди 6 години

Някой виждал ли е , чувал ли е напоследък мадридския мошенник и измамник Сакскобурга?Не ми пожела от екрана весели празници и щастливо плащане на дълга от брейди облигации!Някой виждал ли е Боко Рапоня , който не си събира митата от суровия петрол!Искам да ни пожелае весели празници и щастливо плащане на високи монополни енергийни цени на горивата!Някой виждал ли е двамата ш.опари Цацаров и Пеевски?Не ми пожелаха шастливи празници и една студена водица от парите на държавата в КТБ!Лео!ЦРУ!

16

HawkTheOttoman

преди 6 години

Дано все повече братя българи с турско самосъзнание да се връщат към ИСТИНСКАТА вяра, както направих и аз. Кpъвтa си давам за Майка България!

15

Тангра

преди 6 години

Това трябва да се обясни от психологията.Българския народ вярва в себе си и не се осланя на висши сили. Приказката за Неволята Учи. Въпреки това има хора които вярват в "Дядо Иван".Бог който дарява живот е слънцето: Елли Иля Илия Аллах в зависимост от езика.Тангра на Български. Ние не го възприемаме като живо същество и не му говорим. Не му се молим. Обаче има хора които му говорят, че някои даже чуват гласове.Нищо лошо докато не се опитват да накарат и нас да си губим времето.

14

руски подлоги

преди 6 години

Няма българщина докато има комунисти ! Вижте ги какво представляват в youtube - Народен дом на терора

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

Трагичната истина е че само в Кравария ежегодно 100 хиляди маслинки приемат исляма . Не отиват нещата надобре. След време нема да има Дедо Коледа. А шериат, халал, умма и още куп все убави харабски думички.

12

Анонимен

преди 6 години

"смята, че Господ е един, без значение каква религия изповядваш" Това не го разбирам. Защо тогава се е отрекъл от Аллах и е последвал Христос? Това е дяволска заблуда, че на всяка религия Бога е един.

11

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе всички религии почитат един бог. Бог не е супермен или действителна личност, а самото сътворение на Вселената и света. Големият Взрив, както е известно на науката. Просто ние сме прекалено малки, за да го разберем в цялата му същност.

10

Мюслюман

преди 6 години

Този не е разбрал нашия Дин правилно. На влизане се обрязваме, но ако искаш да излизаш и да злословиш срещу правата вяра ти *** главата.