90

Анонимен

преди 6 години

До 98Няма какво толкова да се разбира на дивашка русия. Диктаторът не харесва критици и ги вкарва в затвора или под земята. Налице са десетина опозиционери и журналисти. А за това, че е гламав руския народ е видно от резултатите. Страна с толкова природни богатства, а живеят в 17 век. Срам са за човечеството.

89

Анонимен

преди 6 години

Много е точно заглавието-стотици го поддържат. Не повече от 2-3 стотици. От стотина милиона население

88

До 97

преди 6 години

От глупостите, които си наредил тука, излиза един единствен извод - гламав си ти.От къде на къде толкова много разбираш от попожението в Русия, че си позволяваш да пишеш такива характеристики за хората, които с очите си виждат там кой какъв е, а не от рекламно-дезинформационнни пасквили като този - продукти на платенната журналистика.

87

Анонимен

преди 6 години

Дребният го е страх от Навални, затова не го допуска до изборите. Проблемът не е че Навални може да спечели. Няма да спечели, защото в *** е властта и ще подмени вота. Проблемът е, че гламавия руски народ може да прогледне, което е абсолютно забранено.

86

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега пак - поредната пория от американската пропаганда!....Кой е този Навални? Ами да - доказан крадец и престъпник, с влязла в сила криминална присъда.Потдръжката му от руснаците е някъдде под половин проценнт.От какъъв зор тука ни го пробутвате за живата съвест на човечеството и сякаш има какъвто и да е шанс за президент на Русия.По същия начин преди няколко месеца ни побутвахте и Собчак, която е от сщия дол денки - американски агент, финансиран от Сорос и с шанс за успех под 2%

85

Анонимен

преди 6 години

:)) комунистическа класика -> който не ще да цунка ду****о на бащицата путинчо е америкаски шпионин и веднага трябва да бъде изпратен в концлагер да го инквизират путинчовите сатрапи ! Така беше и тук в задунайската губерния до 1989г .На това му се вика путинчовата версия на свобода на словото :) Той и ердоганчо има същите виждания :)

84

Анонимен

преди 6 години

Сега братушките трябва да почерпят челния опит от баш демокрадците на запад и както в Испания изпоарестуваха и вкараха в затвора сума ти политици от Каталуния защото са неудобни за властта в Мадрид и на еврогейовете в Брюксел ,така да постъпят от Кремъл и да вземат и да тикнат зад решетките където да изгние това анти руско продало се на цион л**но Навални

83

Стас Картошки

преди 6 години

Наемните убиици на диктатора следят изкъсо лицето Навални. Още малко да кривне от необходимото поведение и ще бъде разпаднат на десетки късчета порцион за кучкарника на диктатора в Кремъл!

82

8

преди 6 години

Този мързеливец няма да стане президент

81

Анонимен

преди 6 години

Зад Навални - стотици, зад Путин - милиони...

80

Бай Ганьо

преди 6 години

Имаше една цицореста синоптичка Лариса Сладкова май и беше името...та тя има по големи шансове от тоз Невалния....!!!

79

Анонимен

преди 6 години

*** обикновен американски шпионин....

78

За глупаци...

преди 6 години

Стотици зад Навални срещу Путин ..ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААААААААААААА..........................

77

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 76, Може би да е така! Май не си чувал за ABBYY? Следващия път като конвертираш PDF s PDF tarsformer, се замисли чий патент е този софтуер! Да добавим също, че Яндекс със вяка изминала година все повече се разраства!

76

isidore

преди 6 години

Странджа, ти да не си стан стратийв от загората:)

75

Анонимен

преди 6 години

Инатес е Навални, все още неможаха да го пречупят рашките!

74

Proroka Oleg

преди 6 години

Каква опозиция бе, какво ще предложат на Русия, каква им е платформата. Само усвояват американски пари. Опозицията в Русия е *** на краварите и шайка предатели.

73

Анонимен

преди 6 години

Бил осъден......трънки. Има условна присъда от съд, който е подчинен на Путин. Освен това е оправдан от ЕСЧП, но Путин го е страх от него и затова е заповядал на ЦИК да не го допуснат до избори.

72

антизападопоклонник

преди 6 години

Айде стига с този Навални! Дори и да му позволят да се кандидатира, едва ли ще събере повече от 5% от гласовете на руските избиратели! Защо не пишете за кандидатурата на Павел Грудинин, пък била тя и от страната на КПРФ! Явно е време и руската комунистическа партия да се модернизира! Този последния е бизнесмен и ръководител на обособена територия! Критикува здраво Путин и предлага работещи решения на проблемите!

71

Анонимен

преди 6 години

До руснка като е по евтино какво правиш тула Оtреpко тука отивай при любимия си путин си харчиш 1300 доларовата заплата