81

(-_-)

преди 6 години

Абе, крайКъде ще ги събират тия войници-доброволци бе? Във военния музей ли? Ти не разбираш ли, че няма никаква материална база за целта? Това просто няма никакъв шанс да стане..

80

Анонимен

преди 6 години

Армията е нужна на властта, за да пази ограбеното. Страхуват се, че народът ще ги изрита и искат да се подсигурят с верни кучета - армия, която да им защитава системата. Армията няма да ви защити в случай на война! Тя ще пази Бойко и мутрите, които ни управляват, а не бабите по селата.

79

Край

преди 6 години

Да служиш на България не значи да слугуваш на Борисов. Щял да ходи в чужбина - ми върви - ама не се и обръщай.

78

Край

преди 6 години

Австрия и Швейцария имат наборни армии - да не мислите че бръснат портрета на канцлера. В 21 век наборната армия е гарант за по- бедните страни като нас че ще ги има.100 причини можете да изтъкнете що не става - само една е важна за да стане - българите да си задействат инстикта за самосъхранение.

77

Край

преди 6 години

Тоя отдолу веднага си представя старата казарма. Сега момчетата могат да си спят в къщи и да се събират само през деня за военно обучение. Физическа подготовка, боен спорт, стрелби, първа помощ, - 12 часа на ден за 6месеца ще станат струнки.

76

(-_-)

преди 6 години

До Крайи с каква материална база ще ги обучават тия момчета бе?? Не виждаш ли, че всичко е в руини? Армията ни няма да отстои на една по-силна *** в днешно време:(

75

Край

преди 6 години

Не ни трябва ни е един изтребител - трябва ни военно обучение за българските момчета. Ислямска държава без един самолет си пази територия по-голяма от България вече 5г.

74

Край

преди 6 години

Дайте си сметка че българите ще са малцинство в тази страна до 20 г. Българските момчета или ще са войници или до 30г. тук няма да има един българин.

73

край

преди 6 години

Военнно-патриотичното обучение и КЛЕТВА трябва да е задължително условие за безплатно висше образование и за държавна служба. Не може да си депутат, кмет, министър не може да искаш да управляваш държавата а да не се закълнеш и да не си готов да я браниш от всички.

72

Анонимен

преди 6 години

Измислиха го. Уж доброволна. но след една две години и зорноволна. Сега ти казват за по няколко месеца после по три години. Ей умни хора.

71

Анонимен

преди 6 години

до 71 По-скоро с психиатър трябва да поговори тоя.

70

РККА

преди 6 години

До Туск поговори с някой родител по въпроса преди да пишеш....

69

(-_-)

преди 6 години

Mъдреци! Кой, бе кой нормален младеж ще иска да собственоръчно да се набута в убитата ни армия? С какво точно ще ги привлекат тия хора.. с мизерия и смрад??

68

Анонимен

преди 6 години

50: Не, умен и красив програмист съм, W211 E350.

67

Анонимен

преди 6 години

До Fidelходи копай биткоини, ***!

66

Fidel

преди 6 години

Viva Fidel !Viva Komandante!Glory Kuba! Има ли краварииии...?)

65

Анонимен

преди 6 години

Влизам аз след клетвата от 45 дни в друго поделение за да изкарам там някакви месеци за уволнявка и си спомням че ония "старите" войници си взимат водка, бира и жулят. Тъй ли си викам..на другия ден и аз една бира и си наливам в спалното настрани от тяхната компания и един стар идва и ми вика: Кой ти е казал да пиеш, бе?И аз: Лейтенанта Лефтеров дето сега е на смяна. Що? Да го повикам ли да ти го докаже? И ставам и9 тръгвам към вратата и оня: не, ве , споко. всичко е наред. Муахахахах..мишки!

64

Fidel

преди 6 години

Фашисткият режим преди 44 година изби 30 000. Справедливият Народен съд осъди после на смърт 20 000 инквизитори на пролетариата. Останалата буржоазно-капиталистическа *** прати да блъска цимент и кирпич наравно с м..галите. Затова сега обидените буржоа си го връщат на онеправдания български народец, толерирайки "малцинствения" етнос. Ние от ОФ ще възродим лозунга: "Кирката! Най-добрият приятел на капиталиста, А Белене - негов дом"

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ЛЕВИ, ДЕСНИ, ЛЕВИ, ДЕСНИ. НО ЛЕВИТЕ ИЗЧЕЗНАХА И ВЕЧЕ САМО ДЕСНИ.

62

Анонимен

преди 6 години

Ако има калашници и пълнители към тях с бойни патрони веднага отивам. Ако си мислят само да марширувам ще ме гепят да ме поразведат. А калашника и патроните ми трябват щото имам много сметки за разчистване. За тези 28 години в които родителите ми се мъчат като грешни дяволи и мизерстват а аз се чудя как да им помогна доста управници ще ги пратя на небето. Та мисълта ми беше да си помислят дали да връщат казармата. Да не кажат после че не са предупредени.