17

Анонимен

преди 6 години

В името на болните от тези страшни болести това трябваще да стане. Но е време ГЕРБ да спрат да козируват и да започнат да мислят със собствените си глави, а не с главата на Цветанов! Липсата на експертиза не е грях, но липсата на достойнство е обида за избирателя.

16

Анонимен

преди 6 години

До Извини се бе!Какво извинение чакаш ще извъртят нещата, че всичко пак е благодарение на тях.

15

Извини се бе!

преди 6 години

Никаква милост за ГЕРБ, ако имах власт, щях да ги забраня като партия. Сега дължат извинение!

14

ДА

преди 6 години

До техноимпексВсичко може,драги!Просто никой не иска!

13

Гербава работа

преди 6 години

Тръгнаха като аслани, свършиха наср***ни.

12

Анонимен

преди 6 години

А като как ще гласуват ония 126 ...ци, които гласуваха отмяната на ветото и приемането на мораториума. Особено лъжепатриотите. Днеска тъй, утре онъй. Може ли да се вярва на такива хора - на тяхната почтеност, компетентност, достоинство?! Ето защо е изключително вредна пропорционалната избираелна систем - свирнат ти и достоинството ти отива на кучето под опашката. А си депутат - представител на народа - почетна длъжнодст и задължение! Айде пък сега...

11

техноимпекс

преди 6 години

Лекарствената мафия очевидно пак ще победи , всеки ,който се опита нещо да спести от лекарствата веднага му се спретва невиждана война по всички фронтове . Явно тези милиони вече са разпределени и подкупите взети ! Чака се скоро и м-р Ананиев да подаде оставка поради невъзможност да тури ред на кражбите от лекарствените мафиози .

10

Анонимен

преди 6 години

не ми трийте коментарето

9

Наивен

преди 6 години

ГЕРБ не знае назад. Кръгом, и пак напред! Ако има журналисти, да подпукат с въпроси тези които гласуваха едно, ехидно отмениха ветото на президента и сега под строй им се налага да гласуват обратното. Такива мекотели сме си избрали. Дали ще има поне един да си подаде оставката по морални съображения? Т.е., аз имах мнение, защитих го с моя глас, но ми нареждат да гласувам, не по съвест, и затова напускам. Някой да вярва? На първо място поставям Ц. Ц. , който горещо зашити забраната и сега със същ

8

ох,че смешно

преди 6 години

г-н Борисов , Вие верно ли ще ги питате "всички в парламента" ? - дуловската,лилето,теменужка и всички знайни и незнайни гласуващи под строй ? или пуделите патриотари дето чакат настървено да им фърлите некой кокал ?Я,ги питайте та да се посмееме !п.с. Джаф е Да .

7

Анонимен

преди 6 години

Цветан Цветанов е учил като дете в училище за бавно развиващи във Вършец.. това може да се провери , но всеки го е страх..

6

ДА

преди 6 години

Циркаджии!Как не направихте едно нещо и хората да ви похвалят!Все вие сте прави,а 80% не са!Днес едно,утре обратното.Циркаджии!

5

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов запомни : МНОГО ПОВЕЧЕ СМЕ 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ "с к л о н и" !!! Абе писалки, редактори и тем подобни! Вие чувате ли се бе, виждате ли, разбирате ли, какво пишете! "Герб склони". Какво е това "склони"! Що за раболепие, що за манталитет, що за унижение. Та и Герб няма да се окачествят така. Герб просто са размислили, преоценили са решението, вразумили са се, осъзнали са, че тове не само, че не е престижно, но е и вредно за тях решение. А ВИЕ ТАКА ГИ ЗЛЕПОСТАВЯТЕ, ТЕ НЕ СА САТРАПИ, ЗА ДА "СКЛАНЯТ"! А здравомислещи хора!

3

Анонимен

преди 6 години

чиста форма гробаджийски дебилизъм

2

Анонимен

преди 6 години

***.И......ГЕРБ

1

Анонимен

преди 6 години

Егати гьон суратите накрая ще излезе, че гербавите са се сетили, че грешат, а не че всички други им го набиват в дървените кратуни.