19

Езоп Лафонтенов

преди 6 години

Един горд патрЕот го беше страх от Русия и всяка вечер се навеждал да гледа да не се е скрил Путин под леглото и един ден си дал сметка , че докато се навежда някой се възползва от удобната поза и го оправя- понякога САЩ, друг път ЕС.... Баснята не е трудна за разбиране .

18

Анонимен

преди 6 години

Или може би не сте ги изучавали в училище?!

17

Анонимен

преди 6 години

Службите нали трябва да оправдаят с нещо парите, които харчат. Да им се отпускат все повече пари всяка година. Да има някакъв враг, към който да насочат безсилието си или лудостта си. Също и за отклоняване на вниманието от грешките, които са направили. Бритишите ревът на умряло покрая излизането от ЕС и се чудят как да замажат положението. Русия е идеална за тази цел. Фалшиви новини и пропаганда от страна на Англия.

16

Анонимен

преди 6 години

Западните льольовци правят така,че Путин да изглежда наистина велик.

15

Анонимен

преди 6 години

Явно третополовостта,каквото и да значи това понятие,не прощава на никого.

14

Анонимен

преди 6 години

Руските *** в коментарите са доказателство за тази заплаха

13

Анонимен

преди 6 години

Пияната нация много си е повярвала. Скоро ще и цивилизования сват ще и свие сърмите

12

Зозо

преди 6 години

Простотии, пропаганда, диверсии и кибератаки. Точно с това се занимават и родните путинопоклонници и одеколончици! Нещо не им се получават нещата :))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 6 години

Много са ми интересни тези "доклади". Ами нали ако кажат, че няма проблем с Русия и веднага тези от службите ще станат излиашни. А те се напъват, пишат доклади, сипят заплахи и получават финансиране. Политически е удобно, защото има враг. Общо взето истински цирк за пред брадатия пакистански, опс лондонски електорат.

10

Анонимен

преди 6 години

Герб е все по голяма заплаха.Оказа се,че мораториумът върху медикаментите е наложен по указание на Галя Кондева-отговарящ за лекарствата в НЗОК и бившата съветничка на Кирчо Ананиев-Жени Начева.Защо-сещайте се сами-Сега клетвите може да се отправят поименно.

9

Анонимен

преди 6 години

Що за безумна история се опитват да ни пробутат през последните години - Русия е най-голямата заплаха за всички западни лидери . Що не се огледат около себе си и не видят инвазията на исляма в Европа, която е пряко следствие от техните военни нападения и политически вмешателства в близкия исток и която е почти необратима и след няколко десетилетия християните ще са малцинство и ще бъдат избити, защото за разлика от нас исляма не е толерантна към друговерци...

8

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

крадеца вика дръжте крадеца .проститутката вика ти си поголяма *** от мен най важното че да се опетни името на човека а последиците не ги интересува от англичани и американци по агресивни няма и няма да има руснака не е агресивен руснака е миролюбив обиколих западна европа цялата и се спрях в москва сега живея в москва руснаците са общителни и честни порядъчни хора с добра душа и обичат българите до сега ни викат братушки.

7

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой който да се съмнява в думите на Мей?! Като гледам в България как се засили руската пропаганда ми е ясно. Руснаците от времето на империята *** по Запада и за това децата на правителството и олигархията живеят там.

6

FAKE news

преди 6 години

Много ми е смешно как тези се правят на врагове пред хората, а всъщност са всички приятелчета отгоре!

5

Някой плаща

преди 6 години

когато пишат против Русия.

4

Гост

преди 6 години

*** да налазват, че стана 8.30 и трябва да се защитава Родино!

3

Анонимен

преди 6 години

Сопа само от чепата сопа разбират руснаците.

2

Членска карта №7

преди 6 години

до 1Не се хаби, времената са трудни, всеки се старае да оцелее... Ще похарчим американските парици за *** пропаганда, а като дойдат руснаците ще ги срещаме с хляб и сол!

1

Анонимен

преди 6 години

Това е ВЕЛИКОБритания бе ей