10

Антимошенник

преди 6 години

СЕГА ПОДЛИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПРЕХВЪРЛЯТ ДЖИХАДИСТИТЕ УБИИЦИ В АВГАНИСТАН МРЪСНИ ЯНКИ!2

9

HawkTheOttomanFag

преди 6 години

Иншалах! Дано САЩ и Русия да се разберат и за разпарчетосването на Турция и създаването на независим Кюрдистан!

8

Българин

преди 6 години

Мир между Русия и САЩ е най-сигурния път към един по-добър свят.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Та за коя руска школа говориш?

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Всъщност, селяните са американците и техните фенове.абсолютно. В Русия винаги е имало аристокрация, дори след болшевиките. Наистина трябва да си голям *** за да отричаш руската школа във всичко и да говориш за американска.такава няма, ива западно европейска.най опасни сте вие-селските първенюта - излъгали този/онзи и позабогатели и съвсем се самозабравили.Относно отношенията на Германия и Франция с Русия, изобщо няма да коментирам, те са и винаги са били ок

5

Анонимен

преди 6 години

"" успехите на Путин в Крим и Донбас ... ""..............ама то големи успехи в Крим и Донбас бе ... всичко разрушено и ограбено, а хората заложници на шайка крадливи руски мафиоти.ама вие българските селяни ТОЧНО ТОВА заслужавате, а ние само ще ви гледаме от безопасно разстояние от Запад и ще ви се радваме, защото простотията ражда мизерия, а вашата простотия е голяма !

4

naleg

преди 6 години

Владимир Путин голям политик и държавник на сегашното време !

3

пише руското издание

преди 6 години

Русия е най-великата страна на света, а товарищ Путин е вожда - слънце на всички народи ... пише руското издание "Взгляд"

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

А, успехите на Путин в Крим и Донбас от Обама ли бяха поднесени ?Вместо да търсят под вола теле по-добре евроатлантиците да погледнат реално на нещата и да видят, че просто Путин е винаги един ход пред своите опоненти.Вероятно това не се дължи сам и единствено на личните качества на руския президент. Зад него стои огромен екип от служби, специалисти и дипломати.А, възможно е Путин да се радва на подкрепа и от горе .... Господ, извънземни ... Знае ли човек !?

1

сащ терористи

преди 6 години

САЩ създават и обучават нова терористична организация в Сирия,където се намират незаконно ....