98

Анонимен

преди 6 години

На тиквата и на приятелката му Цветанов им е все тая дали бедните и болните са добре, важно е тяхните семейства да имат всичко, и то във изобилие.

97

Бай Хой

преди 6 години

Психопатията му се развива с ускорени темпове.

96

Анонимен

преди 6 години

Демагогия, популизъм и крадене в особено колосални размери, с други думи ГЕРБ

95

БАБА КУНА

преди 6 години

О НЯМА НАЧИН ТОЧНО БОКО СИКАДЖИЯТА ДА НЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВСИЧКИ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПРАТИ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ГРОБИЩАТА !!!

94

Ave

преди 6 години

Простите, които гласуват за Еднокнижния, са по-виновни и от него самия.

93

ЛЮБО

преди 6 години

До Калина: 1. ТОВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ЩЕ НИ СПАСИ ,ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ? ЗАЩОТО ШЕСТ МЕСЕЦА КРЪВНОТО НА БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ВДИГА , НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И НЯМА ДА ХВЪРЛИМ НА ВЯТЪРА ПОРЕДНИТЕ 70-80 МИЛИОНА ЗА ИЗБОРИ.2.ДОКАТО ЛИКВИДАТОРИТЕ НА ИВАН КОСТОВ СА КАНЕНИ ОТ БОРИСОВ , В ПОРЕДНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО. БЕЗ ДА ИМАТ ПУКНАТ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

92

Боко Тиквата

преди 6 години

Осигурявам ви най-добрата демокрация в света. Не мога да разбера на кое викате геноцид като имате пълната свобода да правите всичко каквото ви е угодно.

91

Вашия Премиер

преди 6 години

Споко електората,за всеки ще осигурим ГРОБно място.

90

ПАНЧЕВ

преди 6 години

ДЕМАГОГА-БОГ ,ПАК В ДЕЙСТВИЕ. ПАК ТОЙ ЩЕ Е СПАСИТЕЛЯ , ЗАЩОТО РЕЙТИНГЪТ МУ СЕ Е СРУТИЛ ДАЖЕ ПОД ТОЗИ НА СИДЕРОВ.БЪРЗО СПАСЯВАЙ ОНКОБОЛНИТЕ ,ГОСПОДИН ДЕМАГОГ-ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ.

89

Опит

преди 6 години

Ако искаш една работа да не се свърши - създай комисия.

88

kdkdk

преди 6 години

Царедворците наречени ГЕРБ искаха да счупят имиджа на цар ББ ,като откажат лечение на онкоболни хора,но цар ББ смело им се опълчи и обеща лекарства за всички. Той обикновено обищава всичко на всички. И има кой да му вярвя.

87

до Калина

преди 6 години

Ти си евтина.Ясна си.Толкова ли е трудно да кажеш "Не съм комунистка! Православна съм!"

86

Пътник

преди 6 години

Ако този скоро не се махне, България си отива. Твърдо съм решил, ако до 1 година простия ни народец не се откаже от този мухъл, продавам всичко, което имам и отивам да живея на Запад. Писна ми да се правя на патриот и да работя за България, а *** да гласуват за други *** и да прецакват всичко, което правим нормалните хора в страната.

85

:(

преди 6 години

"...че комисия ще разглежда всеки отделен случай"Значи ще плащаме заплати на Калинките от комисиите, а горките хорица ще трябва да им плащат и кеш, за да се лекуват. Мръсни престъпници от ГЕРБ!

84

Анонимен

преди 6 години

Г-н Борисов нито ви искам подаянията нито ви искам държавата. Наскоро трябваше да си подменя ЛК. много се чудих дали да я взема или да я изхвърля пред очите на чантаджийте.На края ще кажа. Обичам си родината, но ненавиждам и мразя държавата България.

83

factotum

преди 6 години

ОСТАВКА!

82

Калина до 87

преди 6 години

Много си ефтин/а

81

Азз

преди 6 години

Гроб така са се загрижили,че скоро жив българин няма да остане...Само *** гласоподаватели...

80

Анонимен

преди 6 години

Комунистите станаха най-вярващите християни в днешно време, бият се по гърдите, крещят навсякъде, че са православни, ама това е нагла лъжа. Комуниста си е антихрист. Ако и да има нагръден кръст, ако и да е облечен в расо.

79

Анонимен

преди 6 години

Никой не вярва на грижата за всички и за всеки поотделно . Нещо подобно беше и грижата за човека . От гледна точка на философията и едното и другото е априори невъзможно .