76

агент Николай върти

преди 6 години

И днес агент Николай, млъсният доносник на ДС, познат и като Георги Марков такъв жилав език развъртя по дебелия СИКаджийски *** от Банкя, че чак слюнки хвърчаха от мръсната му уста! Ега ти падението, ега ти резила, ега ти позора на ченгето Марков!

75

Анонимен

преди 6 години

Боже, спаси ни!Отърви не от тази мутра,Блестящ .......крадец и лъжец.

74

Анонимен

преди 6 години

Това все едно да кажа ла*но с витамини.

73

Анонимен

преди 6 години

Очаквам да чуя от Б.Борисов(не от А.Райчев)защо се опитват да продадат 20 дка от Борисовата градина за милиони,известни като гара "Пионер",като за 4 дка от тях се разрешава жилищно строителствоНовината бе плахо съобщена единствено от БТВ,но тук не виждам редакторите да са и обърнали внимание.Явно по-важно е какво е казал Райчев за тиквун.

72

най-лошото и тъжно е

преди 6 години

че измежду сбирщината в парламента тиквича е най-кадърен с всичката му простотия.

71

Анонимен

преди 6 години

Кому са нужни такива фейк нюз, след като всеки българин знае, че това си в просто една Тиква с нисък интелект и никаква култура.

70

кръвожаден веган

преди 6 години

Тук не мога да не се съглася, че борисов е уникален във външната политика.Няма друг като него. Няма!Големият шлем на първанов изглежда като очукана каска в сравнение с размаха на първия, единствен, несравним, незаменим и любим партиен и държавен ръководител.Ave borisov morituri te salutant!

69

EMIGRANT

преди 6 години

DEJURN9 TROL S LIUBIMATA SI TIKVA,DA SI BIE PRUTA,DA SI KUPI EDNA,DA 9 PE4E I VARI ILI DA VURVI NA MAIKA SI V ONA9 RABOTA!!

68

ДНЕСКА

преди 6 години

Турски вестници гърмят с новина, че щели да ни продават РУСКА ГАЗ. А тази, която минава сега за ТУРЦИЯ ТУК и получаваме транзитни такси ще секне. Да си го На.чукат ония американски агенти, дето използваха БЪЛГАРИЯ за да вредят на РУСИЯ. ТЕ са тук в ГЕРБ, РБ и ГЕРБ

67

Анонимен

преди 6 години

Най добрия политик за всички времена Браво Браво Суджук

66

българин

преди 6 години

Като знам как постъпва с нас българите как да вярвам,че работи за България ? Вие които всеки ден го хвалите ,явно сте *** на държавата България , а ние дето виждаме с какво пренебрежение гледа на народа си и какъв слугинаж е само на едрият бизнес с който заедно съдират кожите на трудовият българин сме българите на тази красива и безкрайно мила страна !Държавата е Борисов и слугинажа му а ние 85% от българите сме тези които плащаме на тези лапачи ненаситни !

65

МЯРКА ЗА П.РОСТОТИЯ

преди 6 години

до шия

64

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми каже защо великия дипломат Борисов обикаля определени страни като пчеличката Мая, но в САЩ НЕ ХОДИ? Там ходят Цветанов, дори Цачева, но Бойко -НЕ! Някакво обяснение?

63

ТУРСКИ ПОТОК

преди 6 години

с руска газ за БЪЛГАРИЯ.

62

До 68

преди 6 години

До БОЖЕ, БОЖЕПодмокри ли се като видя Путин днес?ТО сексапил, то харизма казваш...АКо харесваш Путин, значи обичаш и Бойко...те са от една мая. Онзи е по-умен, но и по-зъл към народа си.

61

Анонимен

преди 6 години

Лакеите всеки ги използва, но никой ги уважава.

60

БОЖЕ, БОЖЕ

преди 6 години

Днеска гледах ПУТИН....ТОЯ да го показвате след това....

59

Анонимен

преди 6 години

Еднокнижният мюфтия от Банкя е велик!

58

тато

преди 6 години

Райчев май го щипят раците, той горкият съвсем е изкуфял, какъв дипломат е Тиквата бе Райчев той седи игледа като теле в шарени порти и нищо не разбира от дипломация.Защо не кажеш каква я свърши в Лондон миналата седмица, където му удариха няколко шамара.Тиквата просто седи и гледа, кога щеше да подпише договор с македонците ако не бяха му наредили американците, турците не че не пускат бежанците към нас, ами те самите бежанци не искат да идват, в тази бедна и крадлива страна.

57

Анонимен

преди 6 години

Ami da stane vanschen minister maja manolova schte go semestva dostoino